marsijaner
Legenda
- Poruka
- 56.220
paaa, kapitaljista , marsovski a i komunisticki@marsijaner oće te lova al baš![]()
ono sto i reefer pokusava avavavava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaa, kapitaljista , marsovski a i komunisticki@marsijaner oće te lova al baš![]()
ma žali on za komunizmom samo se pravi gurav.paaa, kapitaljista , marsovski a i komunisticki
ono sto i reefer pokusava avavavava
ma taj je bre ,ma žali on za komunizmom samo se pravi gurav.![]()
ti ga najbolje znaš, verujem ti.ma taj je bre ,
komunjjara i to daske

Neka hvala. Vidiš da ni marsi neće komjure, već služi Kralju i samo se hvali kako mu je super.ma žali on za komunizmom samo se pravi gurav.![]()

E, danas samo liči na Euroktem.
Na MarsuNeka hvala. Vidiš da ni marsi neće komjure, već služi Kralju i samo se hvali kako mu je super.
U Jugi vouzio stojadina i vartburga, kod Kralja vozi volva od 560 konja.
U Jugi išao u makarsku u kamp, vamo ide u hotele na Kubi.
Pa gde je bolje marsi?![]()
to , mislis da ce reefer ic ista da shvati
ti i ja, slobodni ljudi, imajmo razumevanja za roboveto , mislis da ce reefer ic ista da shvati
kakva je to grupa bila

Znači Kanada i Kralj kidaju, dok je raspala ukradena SFRJ i dalje raspad. Tako kaži, otvoreno, nemoj sebe da lažeš.Na Marsu
Tupsone, oni su još uvek, nisu bili.to , mislis da ce reefer ic ista da shvati
kakva je to grupa bila

Evo ispavio sam.ti i ja, slobodni ljudi, imajmo razumevanja za grobove![]()
meni ovo ni ranije nije bilo nešto specijalno.

pa u Jugi mu nije trebao Volvo do Makarske, dobar mu bio i VartburgNeka hvala. Vidiš da ni marsi neće komjure, već služi Kralju i samo se hvali kako mu je super.
U Jugi vouzio stojadina i vartburga, kod Kralja vozi volva od 560 konja.
U Jugi išao u makarsku u kamp, vamo ide u hotele na Kubi.
Pa gde je bolje marsi?![]()
ti , zivis u ukradenoj zemlji , sve si pokrao i sadaZnači Kanada i Kralj kidaju, dok je raspala ukradena SFRJ i dalje raspad. Tako kaži, otvoreno, nemoj sebe da lažeš.
Dobro, ima on i sad te lade i trabante da kupi, al uzeo volva. Može i sad u Makarsku ali radije ide na Kubu. Može i da se preseli u Kinu ili Severnu Koreju, ali mu draže kod Kralja u Kanadi.pa u Jugi mu nije trebao Volvo do Makarske, dobar mu bio i Vartburg
marsi voli prirodu pa zato kamp i Makarska
a to što je bio drug, pa pa jedva da poznajem ko nije, iako se sad peru da nisu.

jesu ali ti si bio , kazes i jajcima i slavio 29 i 25Tupsone, oni su još uvek, nisu bili.![]()
Evo ja nisam.pa u Jugi mu nije trebao Volvo do Makarske, dobar mu bio i Vartburg
marsi voli prirodu pa zato kamp i Makarska
a to što je bio drug, pa pa jedva da poznajem ko nije, iako se sad peru da nisu.
A nisi video ovo par postova iznad, jel čika alchajmeru?

pa sad, što jes jesDobro, ima on i sad te lade i trabante da kupi, al uzeo volva. Može i sad u Makarsku ali radije ide na Kubu. Može i da se preseli u Kinu ili Severnu Koreju, ali mu draže kod Kralja u Kanadi.
![]()