lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.720
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smirite se vas dvoje. Osim za spremanje hrane, to može.
Jes ti normalan Života?! Ovo je sada moja kafana.Tu si, nema šta da čekamo, zagrej rernu, pali roštilj, lonce na ringle... forumaši se umiriti ne mogu![]()
Iti se nedrogiraj. Hvala.Jes ti normalan Života?! Ovo je sada moja kafana.
Jes ti normalan Života?! Ovo je sada moja kafana.
Otvori prozor, možda dobro dihtuje pa nečuješMeni ovde niko ništa ne govori.![]()
Otvori prozor, možda dobro dihtuje pa nečuješ
Onda je red da očisitš uši, nemoj da čekaš Novu godinu.Neam ja prozor, ovo je poštena kuća.
Клубови, лудила...?Razbijem ga ponekad kakvim putovanjem na kojem se naravno prilagođavam datom trenutku i sredini. Izađem ponekad s drugaricama na kafu. Nekada odem na neku proslavu, rođacima, prošetam i sama do tržnog centra, kupim nešto, popijem kafu. Ništa posebno.
Ne. Volim dobar restoran, dobru klopu, čašu slatkog vina, laganu muzikicu.Клубови, лудила...?![]()
I valjda neki dasa mozeNe. Volim dobar restoran, dobru klopu, čašu slatkog vina, laganu muzikicu.
Može, a ne mora.I valjda neki dasa moze![]()
Slatko vino?Ne. Volim dobar restoran, dobru klopu, čašu slatkog vina, laganu muzikicu.
Što je babi milo...I valjda neki dasa moze![]()
Танго?Ne. Volim dobar restoran, dobru klopu, čašu slatkog vina, laganu muzikicu.
Da.Slatko vino?![]()
![]()
Ne, ne znam plesati,.Танго?
Ne znam, ja ipak volim ozbiljna vina, opora, suva, onako kako treba.
Играш коло??Ne, ne znam plesati,.
Ne.Играш коло??![]()
Хм. Ти си негде из Босне, беше?