Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.940
Moram ti pokazati kakvu sam bojanku kupilaja sam dete u dusi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram ti pokazati kakvu sam bojanku kupilaja sam dete u dusi![]()
Nije bitno odelo, nego sam tako ziveo ...a i manastir je bio u izgradnji konaka, pa se tu nije zivelo bas po tipiku, pa smo ja i jos neka braca i sestre trudili da to nekako odrzimo, a iguman manastira je bas mnogo bio preopterecen raznim obavezama i prema manastiru i prema vernicima koji su dolazili za ispovest, savet ..molitvu ....pa i prema nama manastircima.sta to znaci?
jel si imao ono crno odelo?
Da. Pravoslavlje je divno, zaista, ali tek kada se baš blizu priđe dolazi seJa sam imao najvecu borbu sa pomislima bluda i pomislima osudjivanja u manastiru, to sam cesto ispovedao, jer tamo se drugacije to radi nije kao kod mirskih vernika, ucinio sam taj i taj greh i to je to ....nego pomisli tu je nasa sustina kakvi smo i na sta treba da radimo.
Da li demoni postoje?
Pricamo o verskom pogledu na ovu temu
mozeMoram ti pokazati kakvu sam bojanku kupilai nove kockice, sa magnetićima! Lego ćao!
Kako se zove demon koji je vas nagovorio da spamujete?

moram malo i svoju da se ne zale da samo kakim po tudjim temamaKako se zove demon koji je vas nagovorio da spamujete?![]()

I zbog toga imam poremecaj sna i dan danas...mnogo sam rano ustajao, cak sam prvi ustajao da spremim sta ce se citati za jutarnju sluzbu po Tipiku i plus sam palio 30 kandila to mi je bilo poslusanje, ali najteze je bilo citanje tih sluzbi koje su trajale i po 3 sata pa cak i duze...to me ja bas iscrpljivalo, nije me to niko terao nego sam sam zeleo.Nije bitno odelo, nego sam tako ziveo ...a i manastir je bio u izgradnji konaka, pa se tu nije zivelo bas po tipiku, pa smo ja i jos neka braca i sestre trudili da to nekako odrzimo, a iguman manastira je bas mnogo bio preopterecen raznim obavezama i prema manastiru i prema vernicima koji su dolazili za ispovest, savet ..molitvu ....pa i prema nama manastircima.
Interesantno. Samo meni to ne deluje kao napad demona, nego kao da tePisala sam vam, neposredno i u noć tačno, nakon što je moja baba išla bez mog znanja kod neke vračare, veštice, jer ne spavam dobro... neposredno nakon tog njenog čina sam sanjala humanoide odevene u crno koji liju na mene krvave suze dok ležim kao mrtva ali gledam sve. Pre sam znala tačan broj tih silueta, više ne, mada sam pisala dnevnik, mogla bih znati kad je to sve tačno bilo.
Nisam mogla da se pomerim, ili izgovorim bilo šta.
Taj san i dan-danas doživljavam, sad, kako, ovako i onako, ali činjenica da se to desilo noći kad nisam ni znala da je moja baba dan unapred posetila tu ženu, mi govori ponešto.
To je sve samo psiholoska i kulturoloska projekcija, sam istorijski Isus nije imao nista protiv lgbt zajednice koja u anticko doba i nije imala poseban naziv nego bila sveprisutna, ali se o tome cuti.Dobru frazu koristi Miroljub Petrović kada kaže "kidaju ga demoni". Čovek koji je opsednut očigledno pati, muči se. Baš sam pre nedelju dana gledao jedan video na youtube-u gde dolazi jedan dečko da propoveda jevanđele ovim iz LGBT-a što paradiraju. Na sam pomen Hrista se tako alarmiraju, tako mrze nekoga u koga ne veruju. Kako je moguće mrzeti ako ne veruješ da Bog postoji? Ali ti demoni u njima se aktivirali i kidišu na pomen Boga i Hrista i samo psuju.
I obratno.Ne zanima me ko je u mojoj okolini LGBT, a ima ih verovatno, i prvi koji bi mi se pohvalio tim kvalitetom, rekla bih mu da mi se više ne pojavljuje, ne javlja, i ne poznaje me.
U mojoj odabranoj stvarnosti imam pravo da mislim da su svi oni zajedno demonizovani, dužni ili nedužni.
Bravo. Da.. i taj postoji..lovac praznoslovac![]()
Moj bivsi drugar i komsija je kupio neku malu knjizicu u Beogradu, ona je sadrzala prizivanje raznih demona i njihova imena i ko za sta sluzi, prvi put kada je to uradio, pojavila se neka magla i prekinuo je od straha, zapalio je tu knjizicu ali je opet poceo da se time bavi kasnije.i sad me jasna podseti da pitam
a da li demoni imaju ime?
Ne verujem da je išta dobro bilo iz toga u naznakama, ali možda, tj. sigurno, tvoja znanja imaju nešto da dodaju mom. Misliću o tome!Interesantno. Samo meni to ne deluje kao napad demona, nego kao da te
nešto dobro upozorava.
Biblija ima jasno definisan stav o homoseksualizmu, a to je da je gadno. I da ko leži sa muškarcom kao što muškarac leže sa ženom neće u raj. Tako da ne znam o čemu ti? Isus je u više navrata hvalio ljude koji je izlečio jer je to učinio zbog njihove vere da ih on može izlečiti.To je sve samo psiholoska i kulturoloska projekcija, sam istorijski Isus nije imao nista protiv lgbt zajednice koja u anticko doba i nije imala poseban naziv nego bila sveprisutna, ali se o tome cuti.
Isus izlečio rimskog geja na daljinu, pa pohvalio njegovog momka kao najvećeg vernika
Njega uopste ne vidjam vec duze vreme , iako mu je kuca 200 metara od moje, znaci cudak do bola.Moj bivsi drugar i komsija je kupio neku malu knjizicu u Beogradu, ona je sadrzala prizivanje raznih demona i njihova imena i ko za sta sluzi, prvi put kada je to uradio, pojavila se neka magla i prekinuo je od straha, zapalio je tu knjizicu ali je opet poceo da se time bavi kasnije.
skoro jednako su opasne one uidži table kojima se kobajagi razgovara sa mrtvima dok je verovatnije da se odazivaju demoni...Moj bivsi drugar i komsija je kupio neku malu knjizicu u Beogradu, ona je sadrzala prizivanje raznih demona i njihova imena i ko za sta sluzi, prvi put kada je to uradio, pojavila se neka magla i prekinuo je od straha, zapalio je tu knjizicu ali je opet poceo da se time bavi kasnije.
Pokidali ga demoniNjega uopste ne vidjam vec duze vreme , iako mu je kuca 200 metara od moje, znaci cudak do bola.
Pa isto vazi i za vanbracni seks koji je naveden u zapovestima, dakle jos definisanije...Biblija ima jasno definisan stav o homoseksualizmu, a to je da je gadno. I da ko leži sa muškarcom kao što muškarac leže sa ženom neće u raj. Tako da ne znam o čemu ti? Isus je u više navrata hvalio ljude koji je izlečio jer je to učinio zbog njihove vere da ih on može izlečiti.