Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da postoje...Da li demoni postoje?
Pricamo o verskom pogledu na ovu temu
Da li demoni postoje?
Za mene su trenutno demoni stvarna provokacija u ljudima oko mene, ali pretpostavljam da to nije predmet ove teme.Da li demoni postoje?
Postoje i blokiraj mi LJIS ne mogu vise da ga smislim.Da li demoni postoje?
Daco, bivsi forumas, navodno neki rodjak Miroljuba.Мени је неки на форуму стално писао како ме кидају демони, дакле постоје.
Неки верски фанатик упућен у проблематику, заборавила сам ник.
Ма браво! Дацо и неки бројеви! Тај ме прогањао јер сам писала како медитирам и могу да читам мисли! Замисли?!Daco, bivsi forumas, navodno neki rodjak Miroljuba.
Демони љиса те кидају?Postoje i blokiraj mi LJIS ne mogu vise da ga smislim.
Tačnu dijagnozu je uspostavio.Мени је неки на форуму стално писао како ме кидају демони, дакле постоје.
Неки верски фанатик упућен у проблематику, заборавила сам ник.
Ma jok hocu ja njih da iskidamДемони љиса те кидају?![]()
zamišljam..Ма браво! Дацо и неки бројеви! Тај ме прогањао јер сам писала како медитирам и могу да читам мисли! Замисли?!
Fizička ne mogu biti ni u verskom ni u bilo kakvom drugom pogledu, jer nikoa jel su demoni vise fizicka bica ili duhovna u nama?
Па ја сам тад писала на психологији, нисам очекивала да вребају верски фанатици тамо!zamišljam..ne znam šta ti je to trebalo da pišeš..
Daco je bio moj dragi prijatelj-forumaš. Baš mi je bio simpatičan... mada se sećam da sam mu nešto zamerala, možda politiku?Daco, bivsi forumas, navodno neki rodjak Miroljuba.
Ne vrebaju, nego su podesili pretraživač na meditacija i čim neko na internetuПа ја сам тад писала на психологији, нисам очекивала да вребају верски фанатици тамо!
I mene pohode ne samo u snovima nego sam imao direktnu borbu i jedva izvukao zivu glavu, to je bilo pre vise godina.Daco je bio moj dragi prijatelj-forumaš. Baš mi je bio simpatičan... mada se sećam da sam mu nešto zamerala, možda politiku?
Nadam se da je dobro Daco.
Verujem u demone.
Verujem da su me pohodili na mom omiljenom mestu-u snovima, tu i tamo.
iza svakog ugla vrebaПа ја сам тад писала на психологији, нисам очекивала да вребају верски фанатици тамо!
Možeš li opisati malo to?I mene pohode ne samo u snovima nego sam imao direktnu borbu i jedva izvukao zivu glavu, to je bilo pre vise godina.
duhovna bicaa jel su demoni vise fizicka bica ili duhovna u nama?
ja spavam kao bebaDaco je bio moj dragi prijatelj-forumaš. Baš mi je bio simpatičan... mada se sećam da sam mu nešto zamerala, možda politiku?
Nadam se da je dobro Daco.
Verujem u demone.
Verujem da su me pohodili na mom omiljenom mestu-u snovima, tu i tamo.