DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.264
Bukvalno, opisivao mi do detalja puno stvari sta je radio, ali ja se time nisam bavio.Pokidali ga demoni![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno, opisivao mi do detalja puno stvari sta je radio, ali ja se time nisam bavio.Pokidali ga demoni![]()
demoni su pali andjelidemoni postoje...za anđele nisam siguran....
Vanbračni seks je greh, naravno.Pa isto vazi i za vanbracni seks koji je naveden u zapovestima...
Jos vise ne pomen Jehove BogaDobru frazu koristi Miroljub Petrović kada kaže "kidaju ga demoni". Čovek koji je opsednut očigledno pati, muči se. Baš sam pre nedelju dana gledao jedan video na youtube-u gde dolazi jedan dečko da propoveda jevanđele ovim iz LGBT-a što paradiraju. Na sam pomen Hrista se tako alarmiraju, tako mrze nekoga u koga ne veruju. Kako je moguće mrzeti ako ne veruješ da Bog postoji? Ali ti demoni u njima se aktivirali i kidišu na pomen Boga i Hrista i samo psuju.
Ipak?demoni su pali andjeli
andjeli koji su sagresili protiv Boga
tako da eto postoje
Svašta piše u Bibliji. I da je bog pobio svu egipatsku decu i pobio čitav živi svet potopom... Ne bih se klanjao i slušao takvog boga. Ali tvoj izbor...Biblija ima jasno definisan stav o homoseksualizmu, a to je da je gadno. I da ko leži sa muškarcom kao što muškarac leže sa ženom neće u raj. Tako da ne znam o čemu ti? Isus je u više navrata hvalio ljude koji je izlečio jer je to učinio zbog njihove vere da ih on može izlečiti.
Danas to ne bi moglo tako da se primeni i formulise kada je sveprisutan, a isto u rimsko doba niko nije bio protiv sveprisutnih nastranosti,Vanbračni seks je greh, naravno.
Pogledajte prilog 1528381
Čuj za nešto služi..Moj bivsi drugar i komsija je kupio neku malu knjizicu u Beogradu, ona je sadrzala prizivanje raznih demona i njihova imena i ko za sta sluzi, prvi put kada je to uradio, pojavila se neka magla i prekinuo je od straha, zapalio je tu knjizicu ali je opet poceo da se time bavi kasnije.
prizoveš ga da ti služiš njemu..Nije ih zato Bog sacuvao, njih ceka unistenjeIpak?
Da li ih je Bog sačuvao da testira ljude?
Mogao je da ih zbriše odjednom sve i kako koji dolazi, ali evo ih, tu su još, misleći da rade za nekog drugog, oni i dalje rade svi za Boga jedinog?
Šta ti o demonima imaš da kažeš?Svašta piše u Bibliji. I da je bog pobio svu egipatsku decu i pobio čitav živi svet potopom... Ne bih se klanjao i slušao takvog boga. Ali tvoj izbor...
Nemam o demonima. Sa njima nisam imao iskustva. Sa duhovima jesam.Šta ti o demonima imaš da kažeš?
Ma to je bila neka stara knjizica, nije to ni knjiga, tako mi on pricao.Čuj za nešto služi..prizoveš ga da ti služiš njemu..
Malo li je što ih nesvesno skupljamo, pa još i namerno da ih prizivamo.
Meni je čudno da se takve knjižice štampaju. Zar to ne bi trebalo da bude
zabranjeno? Ili ljudi misle da je to neka šala?
Možda i nekog demona staje spasenje?Nije ih zato Bog sacuvao, njih ceka unistenje
Ne mogu oni da imaju spasenje, svi oni cekaju unistenje...Možda i nekog demona staje spasenje?
Ko zna?
Nikom ne treba da mislimo zlo, niko ne treba da nam je mrzak, nikog ne treba da opterećujemo ovozemaljskom krivicom.
Gospodnja Reč je poslednja, Bože, amin, daj!, molili se ili ne, a Gospoda vidim kao nekog kome se sporo, namerno i stalno približavam, ali nikad ne dostižem.
Ni ja tu hrišćansku priču o demonima nisam razumela, dok mi jedan starijiNemam o demonima. Sa njima nisam imao iskustva. Sa duhovima jesam.
Pametni telefon je tabla kojom moze da se prizove ChatGPT, sta je toskoro jednako su opasne one uidži table kojima se kobajagi razgovara sa mrtvima dok je verovatnije da se odazivaju demoni...
Kako si sigurna?Ne mogu oni da imaju spasenje, svi oni cekaju unistenje...
nameran greh protiv Boga je neoprostiv.
Pametni telefon je tabla kojom moze da se prizove ChatGPT, sta je to

ne može se zakonom zabraniti nešto za šta mnogi ne veruju da je moguće....a ljudi to rade jer su pod uticajem filmova i kniga poput Harija Potera pomislili da mogu da imaju moć nad drugim ljudima i demonima...valjda misle demon nema šta pametnije da radi nego da im služi...Čuj za nešto služi..prizoveš ga da ti služiš njemu..
Malo li je što ih nesvesno skupljamo, pa još i namerno da ih prizivamo.
Meni je čudno da se takve knjižice štampaju. Zar to ne bi trebalo da bude
zabranjeno? Ili ljudi misle da je to neka šala?
Da sam osa tim sto Bog prasta i teske grehe kao sto je i ubistvo.. ako se neko iskreno pokaje...Dok god čvrsto veruješ u Boga, spasen si. Ukoliko činiš zlo i utičeš na druge da čine zlo, nema spasa.
Ako znaš da si pogrešio i kad tražiš oproštaj, biće ti oprošteno. Naravno, ne možeš da tražiš oproštaj ako si nekog ubio.
Po meni, svaka osoba koja oseti kajanje, to je znak da je i dalje čovek, slobodan, da nije opsednut.
Znaci da ipak nije demonChatgpt sam ja naterao da kaže da je Kosovo oteto od Srbije.![]()

Sigurna sam Bozja rec nam to obecava.Kako si sigurna?
Jesi li, Bog da PrOsti, pila kafu sa NJIM?
I naš dragi Hrist je bio jednom na mestu u Hadu.
Pa dobro, ali i u budizmu postoje različiti entiteti duhovne prirode. Ne samo misli. S tom razlikom u odnosu na avramske religije što se ne proglašavaju "zlom". Iz ljudskog ugla deluju zli, ali to je njihova priroda. I lav gazeli deluje kao demon, a nama kao kralj životinja. Tako da su i demoni samo neprobudjena bića.Ni ja tu hrišćansku priču o demonima nisam razumela, dok mi jedan stariji
budista nije objasnio da je to isto što i depersonalizacija u budizmu. Prvo
čemu te nauče učitelji meditacije, to je da ti nisi emocija koju osećaš i da
nisi misli koje posmatraš. Na taj način se odvajaš od posmatranog i
razumeš da to nisi ti i da tome ne moraš da daš puno poverenje. Jedina
je razlika što bujice negativnih misli nećeš nazvati napadom demona, ali
suština je ista.