- Poruka
- 131.897
ti samo mislis da si izvukao zivu glavu...I mene pohode ne samo u snovima nego sam imao direktnu borbu i jedva izvukao zivu glavu, to je bilo pre vise godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti samo mislis da si izvukao zivu glavu...I mene pohode ne samo u snovima nego sam imao direktnu borbu i jedva izvukao zivu glavu, to je bilo pre vise godina.
znaci oni demoni sto izlaze iz ogledala i rupa iz pakla u filmovima ne postoje?duhovna bica
ne mogu biti u nama
mogu samo delovati na nas
Kako ne mogu? Pa odakle ih je Isus izbacivao?duhovna bica
ne mogu biti u nama
mogu samo delovati na nas
Napadi sa svih strana, najvise kroz pomisli, nekoliko puta i direktan napad kada sam ziveo u manastiru jedno vreme....a ima i gore od toga, mnogo gore gde sam i dusu mogao skroz da izgubim....Možeš li opisati malo to?
Ja sam uvek i preterano iskrena, mada se može biti samo iskren i neiskren kad delim svoja iskustva, i neka u vezi sa ovim su već podeljena.
Tesko je to objasnitiKako ne mogu? Pa odakle ih je Isus izbacivao?
Legiona je slao u krdo svinja, to znaci da ih mnogo ima na hiljade.Kako ne mogu? Pa odakle ih je Isus izbacivao?
Ma i ovako deluješ malo ćaknut.. opusti se..To bas i ne bih opisivao ovde jer bi me proglasili ludim, a i ne mogu to ljudi da razumeju.

I sama, uglavnom. Budim se iz sna i želim da se vratim tamo, da nešto raspravim, sredim. Ti reče da spavaš kao beba-ja svoje snove uglavnom volim, ne spavanje kao takvo.ja spavam kao beba
u stvari zasto se kaze da spavas kao beba kad bebe ne spavaju, samo se deru i placu?

Duhovna, naravski.a jel su demoni vise fizicka bica ili duhovna u nama?
Vala to jesamMa i ovako deluješ malo ćaknut.. opusti se..
 ...ne ovo je ozbiljno sto sam ja doziveo i pravo je cudo kako sam ziv a i pravo je cudo kako me i Bog trpi.
...ne ovo je ozbiljno sto sam ja doziveo i pravo je cudo kako sam ziv a i pravo je cudo kako me i Bog trpi.Bosna je puna tih hodza i dervisa, koji rade sa zapisima mada kazu da je to sirk, upoznao sam i jednog hodzu pre nekih 15 godina.Tema da se zaključa jer me plaši
Postoje i demoni i andjeli kao sto postoji i Bog i Djavo odnosno Satanlaj.demoni postoje...za anđele nisam siguran....
Ima ovde još ljudi koji su kroz slične muke prošli. Ohrabrujuće je to da steVala to jesam...ne ovo je ozbiljno sto sam ja doziveo i pravo je cudo kako sam ziv a i pravo je cudo kako me i Bog trpi.
Duhovna, ali se useljavaju ili u subjekat, ili, ako ne mogu, useljavaju se u objekte.Duhovna, naravski.
Demoni se hrane grehovima, smrtnim grehovima pogotovo mada i ove tzv. sitne ne treba zanemariti jer se vremenom i oni nakupe, treba covek da se kaje i da radi na sebi a u danasnje vreme to nije bas lako, to je pravi podvig.Ako se otvore vrata, demoni ce ucii. Otvorena vrata su dovoljna pozivnica.
Demoni se hrane necistim stvarima, i onog trenutka kada je vas zivot otvoren za demone, oni ce uci. Demoni su poput muva ulaze tamo gdje su otvorena vrata.Zove se jedan demon rako velezub tako nekako
Zato nas Sveto pismo upozorava da ne dajemo prostora sotoni.
I ne daj djaavolu uporiste.
Efezanima 4:27
Dark ne idi na ljis haha
Budalaština.Bosna je puna tih hodza i dervisa, koji rade sa zapisima mada kazu da je to sirk, upoznao sam i jednog hodzu pre nekih 15 godina.
To da prodjes moras da budes mnogo lud, tvrdoglav i da verujes u Boga bez obzira na sve sta se desava.Ima ovde još ljudi koji su kroz slične muke prošli. Ohrabrujuće je to da ste
prošli. Znači, moguće je.
Pa da takvi koji ne daju prostora demonima danasnji svet ih naziva zatucanima hahaDemoni se hrane grehovima, smrtnim grehovima pogotovo mada i ove tzv. sitne ne treba zanemariti jer se vremenom i oni nakupe, treba covek da se kaje i da radi na sebi a u danasnje vreme to nije bas lako, to je pravi podvig.
Ih sadBudalaština.
 da nisam bio kod vas u Bosni pa ajde i da ne znam.
  da nisam bio kod vas u Bosni pa ajde i da ne znam.I ne mislim da sam se potpuno izvukao, daleko od toga, ja u sustini i nisam zadovoljan sobom.ti samo mislis da si izvukao zivu glavu...