Demoni

Možeš li opisati malo to?
Ja sam uvek i preterano iskrena, mada se može biti samo iskren i neiskren kad delim svoja iskustva, i neka u vezi sa ovim su već podeljena.
Napadi sa svih strana, najvise kroz pomisli, nekoliko puta i direktan napad kada sam ziveo u manastiru jedno vreme....a ima i gore od toga, mnogo gore gde sam i dusu mogao skroz da izgubim....

ja spavam kao beba :D

u stvari zasto se kaze da spavas kao beba kad bebe ne spavaju, samo se deru i placu? :think: :D
I sama, uglavnom. Budim se iz sna i želim da se vratim tamo, da nešto raspravim, sredim. Ti reče da spavaš kao beba-ja svoje snove uglavnom volim, ne spavanje kao takvo.
Da li sam narkoleptik, ili nešto drugo "narko", ali tamo je uvek sve lako rešivo, sve je na mojoj strani. Možda sam pod dejstvom demona koji daje snove. Ima li takav?

Ako se otvore vrata, demoni ce ucii. Otvorena vrata su dovoljna pozivnica.

Demoni se hrane necistim stvarima, i onog trenutka kada je vas zivot otvoren za demone, oni ce uci. Demoni su poput muva ulaze tamo gdje su otvorena vrata.Zove se jedan demon rako velezub tako nekako

Zato nas Sveto pismo upozorava da ne dajemo prostora sotoni.

I ne daj djaavolu uporiste.

Efezanima 4:27
Dark ne idi na ljis haha

Duhovna, naravski.
Duhovna, ali se useljavaju ili u subjekat, ili, ako ne mogu, useljavaju se u objekte.
Zlo ne bih nikad prema nikome i ničemu napravila, ali postoje ljudi-provokatori koji raspaljuju vatru za zlo. To su, jasno, ljudi koji su u vlasti demona.
Poslednji put je moj smeh, bukvalno smeh-oterao demonizovanu osobu od mene. Jutro-sve divno, bajno i sjajno, kao da ništa nije ni bilo. Nema više toga što me u pojedinim trenucima testira i navodi da odreagujem kako inače ne bih.

Ako se otvore vrata, demoni ce ucii. Otvorena vrata su dovoljna pozivnica.

Demoni se hrane necistim stvarima, i onog trenutka kada je vas zivot otvoren za demone, oni ce uci. Demoni su poput muva ulaze tamo gdje su otvorena vrata.Zove se jedan demon rako velezub tako nekako

Zato nas Sveto pismo upozorava da ne dajemo prostora sotoni.

I ne daj djaavolu uporiste.

Efezanima 4:27
Dark ne idi na ljis haha
Demoni se hrane grehovima, smrtnim grehovima pogotovo mada i ove tzv. sitne ne treba zanemariti jer se vremenom i oni nakupe, treba covek da se kaje i da radi na sebi a u danasnje vreme to nije bas lako, to je pravi podvig.

Back