Demoni u kući

Šta sam ja sve čula od ozbiljnih ljudi.. nezavisno od vere, jedan kolega se bavio transcendentalnom meditacijom, mogao da vidi sebe van tela, čudna je stvarnost. Mnogo je lakše baviti se fizikom (fizis - priroda) nego metafizikom.
Ima citava knjiga o tome:
1735684468105.jpeg

Šta sam ja sve čula od ozbiljnih ljudi.. nezavisno od vere, jedan kolega se bavio transcendentalnom meditacijom, mogao da vidi sebe van tela, čudna je stvarnost. Mnogo je lakše baviti se fizikom (fizis - priroda) nego metafizikom.
Mada nisam ljubitelj letenja u snovima ali da - ja sam leteo kako sam god hteo i gde sam hteo bez ikakvih problema. A osećaj je kao kad posle dosta vremena udješ u vodu pa ti treba samo par sekundi da se prisetiš kako se pliva...

Jedino što mi ostalo malo bljak u sećanju da sam video sebe kako spavam, izašao kroz prozor i kroz tu neki otvoreni (a sanjao moju zgradu) ušao u telo nekog lika. Medjutim ko da si lego na drven astal, totalno neudobno pa sam se vratio u svoju sobu, ušao u sebe i dokurca - skoĉio iz kreveta ko oparen a tek posle setio celog toka sna.

Skicofrenija je ozbiljno obolenje, ali može se lepo tretirati uz pravilnu terapiju. Probaj Haloperidol pa reci pojavljuju li se demoni i dalje.
Da, pojavljivaće se i dalje ali će tvoje reakcije biti nebitne čak i za one oko tebe koji ih ne osećaju...

...samo zato što to ne žele

Stvar koncentracije i fokusiranja bez samoobmane
Da li ti je vid nenormalan ako vidiš stereogramsku sliku, doktore moj bez energije u sebi? :bye:

Inače ako mislite da se to dešava neukima, ometenima a nikako školovanima ili po zabitima i samo noću onda ste pogrešili što ste u Beogradu, poganom čvoriśtu... Znali su to i ranije, zato je pun "simbola", podsetnika radi... To śto ne znate da čitate pa śta da radimo... Noċni život je "jako aktivan" zar ne? "Ponosni" smo na njega, reklama za turiste... Kud li ide tolika energija?

Medjutim stvari se odvijaju i po dnevnoj svetlosti, po letnjem suncu, pojave se tako neki čovek i žena, izgledaju kao obični ljudi... Možda samo žena možda samo muškarac koji su nehajno prošli pored vas ali ste se zbog "neĉega" okrenuli za njima iako "izgledaju sasvim obiĉno", zar ne?

Lepo je kada vam u tv serijalu "zabavnog horor karaktera" tu i tamo podvale ono śto i ne pripada baš serijalu već paralelnoj stvarnosti kao stereogrami...

"Zona sumraka" je.zlatni primer.
Neke epizode su imale viśe re-makeova ali samo zato śto su holivudskog karaktera tipa "jeti na avionskom krilu". To je budalaština. Medjutim, epizoda o ženi koja je kupila prsten na petom spratu tržnog centra a kod kuće videla da je okrzan pa htela da ga vrati śto je prodavac odbio pa se žalila upravi kojoj uopšte nije bilo jasno na kom je to petom spratu ona kupila kad tržni centar ima samo 4 je već malo intrigantnoja priča. Da li vam se nekad desilo da ste bili na lokaciji za koju sagovornici blizu te lokacije ne znaju za istu, ali ne zato śto su se tek doselili pa još uvek ne znaju okolinu?

I tako dalje, može Stojko da vam priča do sutra...

Letenje u snu (i svesnost sebe u istom) je iskusilo 55% ljudi bar jednom u životu a neki i više puta.
San spada u lucidne i vodi se još pod " sanjamje brzopomerajućih oĉiju".
Tada naš mozak slaže životnu slagalicu i mi se zapravo budimo "podučeni" odnosno doživeli smo vrstu sazrevanja iako toga, bunovni pogotovo, nismo svesni ali odluke koje ćemo doneti tog dana biće zrelije.

Ako vas "neśto vuĉe na dole pa se odupirete" to znači da ste rešili problem tj da ste iznad istog

Ali śta mu je ovo značilo da iz "zafrkancije" ulazim u pośten narod iz zgrade koji spava nemam pojma. Možda sam oper pravio neke zvrčke, ne mogu ja bez toga. Male glupisti koje život ĉine raznovrsnijim ili bar malo manje monotonijim. Kao kad neko hoteći da bude neśto.pametan u firmi.pa dokono kači natpise po vratima svih toaleta firme "operi ruke posle upotrebe toaleta" ja proĉitam te dodam "a ti operi usta".

Moramo da razgraniĉimo śta je psihologija a śta "nedokazano".
Znak da zaista morate na konsultacije sa osobom koja će vaš životni problem gledati sa strane daleko neutralnije je ako sanjate "crno bele snove".
Možete da sanjate kako gledate neki stari crno beli televizor ali sve ostalo je u boji.
Dakle snovi su uvek u boji.
Ne budu li u boji - reč je o alarmantnom stanju u kom se nalazite. Ne kažem "neizlečivom" nego da ste pod razarajućim stresom a śto pre potražite pomoć pre ćete se kurtalisati sranja.

E a sad na temu, da me ne optuže kako spamujem temu o demonima...
Ma u 99% sluĉajeva nije negativno, onih 1% je jako zajebano kao rečna struja kad vas povuĉe...

Inače ako mislite da se to dešava neukima, ometenima a nikako školovanima ili po zabitima i samo noću onda ste pogrešili što ste u Beogradu, poganom čvoriśtu... Znali su to i ranije, zato je pun "simbola", podsetnika radi... To śto ne znate da čitate pa śta da radimo... Noċni život je "jako aktivan" zar ne? "Ponosni" smo na njega, reklama za turiste... Kud li ide tolika energija?
Nađi mi ateistu kojem posuđe levitira samo od sebe po kući. Ne postoji. Uvek se dešava neukima, tj onima koji su i pre 'susreta' sa takvim fenomenima bili mentalno poljuljani

Verujem, gde se pojave jaki demoni tu se javlja ogroman broj musica znaci na hiljade, video sam licno svojim ocima.
Znaci lepe se i za demone kao za go*na... :lol:
Mozda su u toj kuci koju su kupili radjene neke necasne radnje, tipa vracanje, magije i onda su ostale te demoncine.
Gde se desi nesto negativno ostane negativna energija ali to nisu bica nego je prostor takav, mogu se pojaviti i prikaze odnosno duhovi, nista neobicno
Pun je forum ateista tako da me ne cudi vase rezonovanje.
Nisu ateisti nego materijalisti. Sto se tice vere, pravi vernik nikako ne bi smeo da veruje u demone.
Onda ne verujes ni u Boga?
U tom slucaju bi i bog mogao biti demon odnosno njihov vrhovni komandant. Ne mozes zasnivati religiju na demonima, jer to ukazuje da bi duhovni svet mogao biti svet zla sam po sebi, obrnuto od onoga sto su smatrali bogumili (da je materijali zao a duhovni iznad njega).
ovo mogu da potvrdim. često ogromna količina mušica predstavlja žestinu okrutne scene koja se prije mnogo godina tu odigrala, nekakav masakr i sl.
Da i takva energija moze da se detektuje radiestezijski kao i tehnicki
Tako različite doživljaje sam imala kada smo tražili stan da kupimo. Prošla sam najmanje 20 stanova, neverovatno kako se čim uđete unutra nešto desi sa emocijama.
Naravno, negde bi trebalo da ima i nesto pozitivno
Al ajde evo jedne ....ukratko , kada sam ziveo u manastiru, imao sam problem i borbu sa necistim mislima, tacnije bludnim pomislima...i dok sam se ja tako opirao, molio Bogu, nisam naglasio da je to bilo nocu, kasno nocu i sam sam bio u jednoj prostoriji kao kelija gde je bas onako bio mrkli mrak ...lezao sam, svestan ....nije nikakav san ......i samo u jednom momentu me uhvati neka negativna sila, ne znam kako da opisem, priblizila mi se ono u facu i uhvatila za ruku, pokusao sam da se prekrstim ali nisam uspeo ...i u sebi sam pomislio Gospode Isuse Hriste sine Boziji pomiluj me gresnoga ....i samo u tom momentu nestade odjednom .....jednom sam spavao na nekom mestu, isto manastir .....znaci mrak....nigde nikog od ljudi oko mene, molitva ...i ja u polusnu, znaci nije potpuni san i samo kad me nesto povuce naglo za nogu, ja se onako secnuh ..nije mi bilo sve jedno ali je kratko trajalo.
Manastiri su isto legla duhova i egregora koje su stvorili oni koji tu borave vekovima. Kazu da su pojedini hriscanski sveci prvi koji su vidjali demone na samrti, da nije bilo takvih vizija u Grckoj npr.
Šta znam, suviše je sve to ozbiljno da bi se raspravljalo na ovom nivou nekog popularnog foruma gde se ljudi uglavnom zezaju.
Naravno da nije ozbiljno. U 21. veku tabu su samo egzaktne pojave poput elektromagnetnog i geopatogenog zracenja, o demonima moze da trubi svaka budala i masovno se veruje u njih .z:lol:

Nisu ateisti nego materijalisti. Sto se tice vere, pravi vernik nikako ne bi smeo da veruje u demone.
Vernik veruje u Boga ako je pripadnik monoteisticke vere, i zna da demoni postoje kao sto postoje i andjeoska bica sa svojim cinovima tako postoje i pali andjeli sa svojih 9 cinova hijerarhije, znaci ne moze neko da kaze e ne verujem da postoje demoni ali verujem u Boga to tako ne ide....ima ljudi koji to negiraju zbog straha ali to nije ispravno verovanje.

Vernik veruje u Boga ako je pripadnik monoteisticke vere, i zna da demoni postoje kao sto postoje i andjeoska bica sa svojim cinovima tako postoje i pali andjeli sa svojih 9 cinova hijerarhije, znaci ne moze neko da kaze e ne verujem da postoje demoni ali verujem u Boga to tako ne ide....ima ljudi koji to negiraju zbog straha ali to nije ispravno verovanje.
Nisu ti pali andjeli vasarske atrakcije po napustenim zamkovima... u tom slucaju se radi o onome sto bi i crkva oznacila kao sujeverje, a nauka (ne mejnstrim) kao otiske onoga sto se desilo u proslosti, misaone forme i tome slicno.

Poslednja izmena:
Manastiri su isto legla duhova i egregora koje su stvorili oni koji tu borave vekovima. Kazu da su pojedini hriscanski sveci prvi koji su vidjali demone na samrti, da nije bilo takvih vizija u Grckoj npr.
Demoni su svuda oko nas u podnebesnom prostoru ali najvise deluju na misli i pomisli, od vaskrsenja Hrista njihova moc je pre bila veca, sada je oslabljena, zavisno od nacina zivota mi ih ili odbijamo ili privlacimo.

Demoni su svuda oko nas u podnebesnom prostoru ali najvise deluju na misli i pomisli, od vaskrsenja Hrista njihova moc je pre bila veca, sada je oslabljena, zavisno od nacina zivota mi ih ili odbijamo ili privlacimo.
Pa ako cemo realno nisu u podnebesju nego pod zemljom odakle izadju nocu kad nema sunca da ih przi. :zelenko3: Ali kada dodje do takve situacije da su vezani za odredjeno mesto onda je jasno o cemu se radi, da je to kao neki film koji se promotava unazad.
Deluju na misli kao sto i misli deluju na njih tj. svaka misao moze da se odvoji od mislioca i postoji nezavisno ali ne kao bice nego tako kao nesto virtuelno... narocito koncentracija mnogo ljudi na istu misao moze dovesti do toga...

Pa ako cemo realno nisu u podnebesju nego pod zemljom odakle izadju nocu kad nema sunca da ih przi. :zelenko3: Ali kada dodje do takve situacije da su vezani za odredjeno mesto onda je jasno o cemu se radi, da je to kao neki film koji se promotava unazad.
Deluju na misli kao sto i misli deluju na njih tj. svaka misao moze da se odvoji od mislioca i postoji nezavisno ali ne kao bice nego tako kao nesto virtuelno... narocito koncentracija mnogo ljudi na istu misao moze dovesti do toga...
Jesi citao nekad onog Spasoja Vlajica, to me malo podseca na njegov neki rad?

Zar stvarno neko veruje da sa naših 5 čula i mozgom možemo da spoznamo kompletnu realnost? 🤔
Mi vidimo verovatno zanemarljivi deo stvarnosti. Ostalo nam nije dostupno.

Zar stvarno neko veruje da sa naših 5 čula i mozgom možemo da spoznamo kompletnu realnost? 🤔
Mi vidimo verovatno zanemarljivi deo stvarnosti. Ostalo nam nije dostupno.
Kao da je video ne znam sta... sebe sa strane... culo vida 2.0
Po legendi, čak su i demoni i bogovi posećivali Budine propovedi.
U stvarnosti, Buda mozda nije postojao kao ni Aristotel npr... izmisljaju se istorijske licnosti kamoli fiktivna bica
Mislim da stvarno ne bi bilo loše da posetite psihijatra, povredićete nekog.
Najveci poznati psihijatar Vilhelm Rajh bio je ekspert za takve stvari. Samo on ne bi dao odgovore kojima bi ti bio zadovoljan.
Treba celu temu prebaciti na Religiju
Ne nego na teorije zavere

Poslednja izmena:

Back