peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.562
Kad si ih znao praviti, sad ih fino vaspitavaj, mani se te priče demoni i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto i ti me pitas da objasnim nesto detaljno dok se ovi bezboznici rugaju, sta ce meni to u zivotu.
ovo mogu da potvrdim. često ogromna količina mušica predstavlja žestinu okrutne scene koja se prije mnogo godina tu odigrala, nekakav masakr i sl.Verujem, gde se pojave jaki demoni tu se javlja ogroman broj musica znaci na hiljade, video sam licno svojim ocima.
ovo je nekad bio tabu, ali sad možemo otvoreno diskutirati.Šalimo se malo. Ne shvataj to preozbiljno. Ja sam lično imao iskustva, ne sa demonima nego sa duhovima.
Dobro i zlo su relativne kategorije. Mi smo otelotvorenja zla, tj. demoni za druga živa bića. Stvaramo im nepojmljivu količinu patnje. Zato npr. budizam drugačije gleda na demone. I oni su samo bića na određenom nivou svesti. Po legendi, čak su i demoni i bogovi posećivali Budine propovedi.Iako nažalost (ili na sreću) nikada nisam doživeo ništa paranormalno, ipak mislim da nije besmisleno pretpostaviti da postoje kako dobri tako i zli entiteti, tojest energije koje mogu da imaju svest, pa samim tim i da samostalno svesno deluju. Ko zna šta je sve stvoreno u ovom našem svemiru.
Daj napisi par dogadjaja, zivo me zanima...Ono sto sam ja doziveo moze knjiga da se napise, onako podebela.
Eto i ti me pitas da objasnim nesto detaljno dok se ovi bezboznici rugaju, sta ce meni to u zivotu.
treba u naslov teme staviti +18Daj napisi par dogadjaja, zivo me zanima...
vjerujem da u svakoj kuci ostane energija vlasnika koji su prije u njoj ziveli"Kupili smo kuću na selu da tamo ostarimo, a onda je pas osetio da nešto nije u redu: Zvali smo popa, a onda..."
https://www.espreso.co.rs/vesti/dru...io-da-nesto-nije-u-redu-zvali-smo-popa-a-onda
Da li verujete u ovu i ovakve horor priče?
vjerujem da u svakoj kuci ostane energija vlasnika koji su prije u njoj ziveli
dakle nakupi se tu kroz decenije dosta toga
nikad ne bi kucu kupila gde znam da se neshto strashno u njoj desilo npr. ovde u gradu je prosle godine u jednoj kuci ubijena zena , majka troje malo djece a ubijo je bivshi muz , vidim juche da je neko kupio tu kutju i radi fasadu i pitam se kako neko mozhe svoju porodicu da izlazhe takvoj energiji
Ima ljudi koji su po prirodi jako racionalni i nemaju nikakvu intuitivnu notu
Možda njima bude i dobro
Ili u Paranormalne AktivnostiTreba celu temu prebaciti na Religiju
paulina imaš jaku žensku itnuiciju šta je za mene također nešto paranormalnoAli ja sam kao mačka, meni je prostor bitan. Tako sam se jednom zaljubila u tipa kod koga mi je uvek bilo neverovatno priujatno u njegovoj kući. Ne znam više koliko je ko tu doprineo, ali osećaj da mi je negde dobro.. nekada mi neki čovek tako deluje, a više puta sam zažalila što nisam pratila svoj osećaj.. Recimo na početku neke veze imam osećaj da tu nešto ne štima iako racionalno govoreći kad analiziram nema šta. Posle se uverim da je trebalo da sledim osećaj.
Nije to paranormalno, ja bih rekl da je to normalno, ali smo mi kao ljudi previše navučeni samo na thinking a mnogi na overthinking.. zaboravljamo da smo višeslojni.
Ali ja sam kao mačka, meni je prostor bitan. Tako sam se jednom zaljubila u tipa kod koga mi je uvek bilo neverovatno priujatno u njegovoj kući. Ne znam više koliko je ko tu doprineo, ali osećaj da mi je negde dobro.. nekada mi neki čovek tako deluje, a više puta sam zažalila što nisam pratila svoj osećaj.. Recimo na početku neke veze imam osećaj da tu nešto ne štima iako racionalno govoreći kad analiziram nema šta. Posle se uverim da je trebalo da sledim osećaj.
Nije to paranormalno, ja bih rekl da je to normalno, ali smo mi kao ljudi previše navučeni samo na thinking a mnogi na overthinking.. zaboravljamo da smo višeslojni.
Da smo u amerikama posumnjao bih na kristal met.Skicofrenija je ozbiljno obolenje, ali može se lepo tretirati uz pravilnu terapiju. Probaj Haloperidol pa reci pojavljuju li se demoni i dalje.
Jel bila jeftina kuca? Koja cijena?vjerujem da u svakoj kuci ostane energija vlasnika koji su prije u njoj ziveli
dakle nakupi se tu kroz decenije dosta toga
nikad ne bi kucu kupila gde znam da se neshto strashno u njoj desilo npr. ovde u gradu je prosle godine u jednoj kuci ubijena zena , majka troje malo djece a ubijo je bivshi muz , vidim juche da je neko kupio tu kutju i radi fasadu i pitam se kako neko mozhe svoju porodicu da izlazhe takvoj energiji