Demoni u kući

Iako nažalost (ili na sreću) nikada nisam doživeo ništa paranormalno, ipak mislim da nije besmisleno pretpostaviti da postoje kako dobri tako i zli entiteti, tojest energije koje mogu da imaju svest, pa samim tim i da samostalno svesno deluju. Ko zna šta je sve stvoreno u ovom našem svemiru.
Dobro i zlo su relativne kategorije. Mi smo otelotvorenja zla, tj. demoni za druga živa bića. Stvaramo im nepojmljivu količinu patnje. Zato npr. budizam drugačije gleda na demone. I oni su samo bića na određenom nivou svesti. Po legendi, čak su i demoni i bogovi posećivali Budine propovedi.

Da itekako to postoji. Ja sam navukao nešto nakon zafrkancije sa viskom. Mjesecima nisam normalno spavao. Kada sam zaspao to je tek bila strava. Nešto te obuzme, ne možeš se pomaknuti. Svakakve prikaze su se pojavljivale. Tek kada sam izgovorio oče naš to se povuklo. Vjerujem da postoje i puno moćniji zli entiteti.

"Kupili smo kuću na selu da tamo ostarimo, a onda je pas osetio da nešto nije u redu: Zvali smo popa, a onda..."

https://www.espreso.co.rs/vesti/dru...io-da-nesto-nije-u-redu-zvali-smo-popa-a-onda

Da li verujete u ovu i ovakve horor priče?
vjerujem da u svakoj kuci ostane energija vlasnika koji su prije u njoj ziveli
dakle nakupi se tu kroz decenije dosta toga

nikad ne bi kucu kupila gde znam da se neshto strashno u njoj desilo npr. ovde u gradu je prosle godine u jednoj kuci ubijena zena , majka troje malo djece a ubijo je bivshi muz , vidim juche da je neko kupio tu kutju i radi fasadu i pitam se kako neko mozhe svoju porodicu da izlazhe takvoj energiji

nikad ne bi kucu kupila gde znam da se neshto strashno u njoj desilo npr. ovde u gradu je prosle godine u jednoj kuci ubijena zena , majka troje malo djece a ubijo je bivshi muz , vidim juche da je neko kupio tu kutju i radi fasadu i pitam se kako neko mozhe svoju porodicu da izlazhe takvoj energiji

Ima ljudi koji su po prirodi jako racionalni i nemaju nikakvu intuitivnu notu
Možda njima bude i dobro

Meni su lično intuitvini doživljaji i ti reklo bi se podsvesni jako bitni.
Ne znam šta stoji iza toga, ne mogu da kažem da nešto znam, niti me zanimaju detalji, ali sam što sam starija sve intuitivnija, jer sam zapazila da kada sam racionalno neke odluke donosila u vezi ljudi i mesta da sam lošije pšrošla nego kada sam se prepustila osećaju.

Osećaj mi kaže da je u nekoj kući bezbedno.. osećam se lepo, sve me vuče tamo, a negde se ni malo ne osećam dobro, teška energija, imam želju da odem. Tako je i sa mestima, ali tako je i sa ljudima i sa nekim društvom. Nekad se pored nekih ljudi osetim loše, da to nije za mene, i ja odem. A nekada se osećam kao da sam kod kuće, toplo i fino. Nema vez koliko dugo ih znam.

Tako je i sa ovom pričom, bez želje da ulazim u priču zašto i kako, može se desiti da u nekom prostoru ljudi počnu da pate. Feng šui navodi i da bi bila dobra energija čak i o sitnicama da se povede pažnja, tipa da se ne zaklanja svetlost prozora, gde šta da se stavi, a kamoli neki jači događaji ako su bili.

Tema jeste za podforum Religija jer se priča objašnjava bićima o kojima govori crkva.

Ima ljudi koji su po prirodi jako racionalni i nemaju nikakvu intuitivnu notu
Možda njima bude i dobro

Ima ali isto tako ja ne vjerujem u priče npr ateista koji smatraju da posle života dolazi veliko ništa

Na ovom svijetu se dešava toliko neobjašnjivih dešavanja gde sama nauka, ma koliko god se trudila, nema objasnjenje

Isto tako vjerujem da se ljudima pred smrt ukaže san o kojim ne pričaju ali mirno čekaju u saznanju šta dolazi

Gde ima dobra tu ima i zla

ovdje je umrlo na desetke iljada ljudi

screen-shot-2019-06-04-at-6.05.07-pm.png

waverly-hills-sanatorium-533b2546a8b931ea.jpg

jeli ima ko muda tu ući? aj po sunčanom vremenu još i nekako.

napravljen je i film

https://www.imdb.com/title/tt0437484/

Ali ja sam kao mačka, meni je prostor bitan. Tako sam se jednom zaljubila u tipa kod koga mi je uvek bilo neverovatno priujatno u njegovoj kući. Ne znam više koliko je ko tu doprineo, ali osećaj da mi je negde dobro.. nekada mi neki čovek tako deluje, a više puta sam zažalila što nisam pratila svoj osećaj.. Recimo na početku neke veze imam osećaj da tu nešto ne štima iako racionalno govoreći kad analiziram nema šta. Posle se uverim da je trebalo da sledim osećaj.

Nije to paranormalno, ja bih rekl da je to normalno, ali smo mi kao ljudi previše navučeni samo na thinking a mnogi na overthinking.. zaboravljamo da smo višeslojni.

Ali ja sam kao mačka, meni je prostor bitan. Tako sam se jednom zaljubila u tipa kod koga mi je uvek bilo neverovatno priujatno u njegovoj kući. Ne znam više koliko je ko tu doprineo, ali osećaj da mi je negde dobro.. nekada mi neki čovek tako deluje, a više puta sam zažalila što nisam pratila svoj osećaj.. Recimo na početku neke veze imam osećaj da tu nešto ne štima iako racionalno govoreći kad analiziram nema šta. Posle se uverim da je trebalo da sledim osećaj.

Nije to paranormalno, ja bih rekl da je to normalno, ali smo mi kao ljudi previše navučeni samo na thinking a mnogi na overthinking.. zaboravljamo da smo višeslojni.
paulina imaš jaku žensku itnuiciju šta je za mene također nešto paranormalno

Nemoj nam kvariti temu sa thinking i overthinking

Jel bila jeftina kuca? Koja cijena?

Back