Demoni u kući

Al ajde evo jedne ....ukratko , kada sam ziveo u manastiru, imao sam problem i borbu sa necistim mislima, tacnije bludnim pomislima...i dok sam se ja tako opirao, molio Bogu, nisam naglasio da je to bilo nocu, kasno nocu i sam sam bio u jednoj prostoriji kao kelija gde je bas onako bio mrkli mrak ...lezao sam, svestan ....nije nikakav san ......i samo u jednom momentu me uhvati neka negativna sila, ne znam kako da opisem, priblizila mi se ono u facu i uhvatila za ruku, pokusao sam da se prekrstim ali nisam uspeo ...i u sebi sam pomislio Gospode Isuse Hriste sine Boziji pomiluj me gresnoga ....i samo u tom momentu nestade odjednom .....jednom sam spavao na nekom mestu, isto manastir .....znaci mrak....nigde nikog od ljudi oko mene, molitva ...i ja u polusnu, znaci nije potpuni san i samo kad me nesto povuce naglo za nogu, ja se onako secnuh ..nije mi bilo sve jedno ali je kratko trajalo.

Od dobrih stvari sto se kaze od Boga, recimo video sam kao neku vrstu munje ali nije munja nego kako bih opisao kugla vatrena ne previse velika, kako silazi na jednu keliju gde je bila jedna iskusenica, ona je bila onako stvarno pobozna i blagocestiva zena, i kad sam to video znao sam da se moli....to je sito bilo nocu, ja sam u tom momentu izasao vani da prosetam.
A ima i ovo kad sanjamo nekog duhovnika, svestenika ili monaha onda znam sigurno da se moli za mene...to ne moze da omane.

ovdje je umrlo na desetke iljada ljudi

screen-shot-2019-06-04-at-6.05.07-pm.png

waverly-hills-sanatorium-533b2546a8b931ea.jpg

jeli ima ko muda tu ući? aj po sunčanom vremenu još i nekako.

napravljen je i film

https://www.imdb.com/title/tt0437484/
To je prokleto, ne bih ja tu ulazio.

Mislim da stvarno ne bi bilo loše da posetite psihijatra, povredićete nekog. Ima jedan dokumentarac o mentalnoj Bolnici u Kovinu, čovek pobio pola familije jer mu se od njih pričinilo da su gnjide i slično.

Ima ljudi koji su po prirodi jako racionalni i nemaju nikakvu intuitivnu notu
Možda njima bude i dobro
Ja sam imao jaku intuiciju kao dete, znaci nije tacno da samo zene imaju intuiciju .....nego verovatno kako se stari i gresi onda ta intuicija oslabi vremenom i predje na neku vrstu analitike.Imam je i sad ali nije toliko izrazeno kao pre.

Od svih stvari koje se nikada nisu desile, ovo se najviše nije desilo nikada!

Znači novinar je mentol. Izmislio priču posle šestog roze špricera.
Jedna baka je ispričala.... Ma ne seeeeri. Nit koja baka ni gde ni u kojoj državi ni na kojoj planeti ni kada.
Ma ne, demoni su među nama BRE! Kako to “ne postoje”? Naročito vole noćne posete kod onih sa slabijom petljom, to im je duševna hrana. :D

Još ako neko ima problema sa urinarnom inkontinencijom, tad prosto ne izbivaju. :per:

Meni su lično intuitvini doživljaji i ti reklo bi se podsvesni jako bitni.
Ne znam šta stoji iza toga, ne mogu da kažem da nešto znam, niti me zanimaju detalji, ali sam što sam starija sve intuitivnija, jer sam zapazila da kada sam racionalno neke odluke donosila u vezi ljudi i mesta da sam lošije pšrošla nego kada sam se prepustila osećaju.

Osećaj mi kaže da je u nekoj kući bezbedno.. osećam se lepo, sve me vuče tamo, a negde se ni malo ne osećam dobro, teška energija, imam želju da odem. Tako je i sa mestima, ali tako je i sa ljudima i sa nekim društvom. Nekad se pored nekih ljudi osetim loše, da to nije za mene, i ja odem. A nekada se osećam kao da sam kod kuće, toplo i fino. Nema vez koliko dugo ih znam.

Tako je i sa ovom pričom, bez želje da ulazim u priču zašto i kako, može se desiti da u nekom prostoru ljudi počnu da pate. Feng šui navodi i da bi bila dobra energija čak i o sitnicama da se povede pažnja, tipa da se ne zaklanja svetlost prozora, gde šta da se stavi, a kamoli neki jači događaji ako su bili.

Tema jeste za podforum Religija jer se priča objašnjava bićima o kojima govori crkva.
Loša energija? Ma daj BRE, kažu da ako se negde pojavljuju duhovi treba uloviti jednog, pa za primer ostalima odrati i preparirati, i onda svi ostali zlodusi izgube svaku volju da se zahebavaju.

Šta sam ja sve čula od ozbiljnih ljudi.. nezavisno od vere, jedan kolega se bavio transcendentalnom meditacijom, mogao da vidi sebe van tela, čudna je stvarnost. Mnogo je lakše baviti se fizikom (fizis - priroda) nego metafizikom.

Back