момоа
Stara legenda
- Poruka
- 77.650
Kod koga je priznata, kod Luize Hej?Sva alternativna medicina je danas priznata pa ne moze biti ni orgon izuzetak pored homeopatije i ostalih tricarija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod koga je priznata, kod Luize Hej?Sva alternativna medicina je danas priznata pa ne moze biti ni orgon izuzetak pored homeopatije i ostalih tricarija.
U svakoj ozbiljnoj zemlji i sistemuKod koga je priznata, kod Luize Hej?
Oce nas bi bila nekakva mantra pozitivne energije, njom ne mozes dozvati kisu odnosno nisu uspevali da je dozovu molitvama u vreme masovne gladi... dakle vrlo je slaba, kao sto su i te pretnje koje uklanja slabe.a i postoji razlika između toga i ukazivanjem demona koji se raspršuju na jedno oče naš
Homeopatija, reiki, akupunktura? Bukvalno SZO ti ništa od toga ne priznajeU svakoj ozbiljnoj zemlji i sistemu
Htedoh reći da čak i ako postoje neke energije, nama trenutno nerazumljive, male su šanse da je reč baš o demonskom entitetu koji se bakće da se ukaže DarkMoon-u i plaši sirotinjuOce nas bi bila nekakva mantra pozitivne energije, njom ne mozes dozvati kisu odnosno nisu uspevali da je dozovu molitvama u vreme masovne gladi... dakle vrlo je slaba, kao sto su i te pretnje koje uklanja slabe
Ti si duhZnaci lepe se i za demone kao za go*na...
Gde se desi nesto negativno ostane negativna energija ali to nisu bica nego je prostor takav, mogu se pojaviti i prikaze odnosno duhovi, nista neobicno
Nisu ateisti nego materijalisti. Sto se tice vere, pravi vernik nikako ne bi smeo da veruje u demone.
U tom slucaju bi i bog mogao biti demon odnosno njihov vrhovni komandant. Ne mozes zasnivati religiju na demonima, jer to ukazuje da bi duhovni svet mogao biti svet zla sam po sebi, obrnuto od onoga sto su smatrali bogumili (da je materijali zao a duhovni iznad njega).
Da i takva energija moze da se detektuje radiestezijski kao i tehnicki
Naravno, negde bi trebalo da ima i nesto pozitivno
Manastiri su isto legla duhova i egregora koje su stvorili oni koji tu borave vekovima. Kazu da su pojedini hriscanski sveci prvi koji su vidjali demone na samrti, da nije bilo takvih vizija u Grckoj npr.
Naravno da nije ozbiljno. U 21. veku tabu su samo egzaktne pojave poput elektromagnetnog i geopatogenog zracenja, o demonima moze da trubi svaka budala i masovno se veruje u njih .![]()
Svi mi ovde na forumu smo nematerijalni, retko ko je nekoga video uzivo ali zato mozemo da dajemo odgovore na pitanja kao i oni sto ih prizivaju na seansamaTi si duh
Idi i pricesti seSvi mi ovde na forumu smo nematerijalni, retko ko je nekoga video uzivo ali zato mozemo da dajemo odgovore na pitanja kao i oni sto ih prizivaju na seansama![]()
Idi i pricesti se
Prouci ove teme na religiji...God is my savior; I will trust him and not be afraid. The LORD gives me power and strength; he is my savior.
Cekaj da okadim,da izbacim demone iz tebeProuci ove teme na religiji...
Kako je uz dekadentne paganske bogove monoteistički odjednom postao dobar
Bog se piše velikim slovomSvaki ozbiljan demon tebe bi naterao da dodatno poverujes u to u sta vec verujes... izrecitujes mantru i on odleprsa, tako su se iskalili vernici nad vernicima... kao veciti student koji na kraju i doktorira, kad jednom nauci da uci...
Tu dolazimo do paradoksa - demon, a utvrdjuje u veri? Sumnjivo? Ali u Bibliji imamo cak i to da je sotona bozja desna ruka kad je u pitanju kusanje ljudi, sto nam govori da bog mozda spasava coveka po principu po kome Amerika spasava Ukrajinu npr...
U pretpostavljenoj tvrdnji je isti kao paganski, pa nema potrebe za tim jer ih ima vise...Bog se piše velikim slovom
Moguće. Mada se većina istoričara slaže da je Sidarta bio istorijska ličnost. Mada, ni samim budistima to nije toliko bitno. Bitno je učenje. Mi pod Budom uglavnom mislimo na Sidartu, ali Buda je titula. Probuđen. Bilo je buda i pre i posle Sidarte.U stvarnosti, Buda mozda nije postojao kao ni Aristotel npr... izmisljaju se istorijske licnosti kamoli fiktivna bica
Što ništa ne znači.Homeopatija, reiki, akupunktura? Bukvalno SZO ti ništa od toga ne priznaje
Postoji samo jedan BogU pretpostavljenoj tvrdnji je isti kao paganski, pa nema potrebe za tim jer ih ima vise...
Postoji i cinjenicna tvrdnja da je Jahve samo jedan od mnogih kome su dodeljeni Jevreji da se stara o njima, a drugima drugi narodi.
Allah?Postoji samo jedan Bog
Oni deluju po komandi, kao sto npr. nisu priznali sputnjik vakcinu a jesu astra zeneku. Medjutim, nije tacno da ne priznaje:Homeopatija, reiki, akupunktura? Bukvalno SZO ti ništa od toga ne priznaje
Samo kažem da ih zvanična nauka ne priznaje, a što tvrdi ŠrodingerŠto ništa ne znači.
To je ok. Zvanična nauka nije svemoguća niti sveznajuca. Nauka otkriva koliko može.Samo kažem da ih zvanična nauka ne priznaje, a što tvrdi Šrodinger
Nauka ima svoj domen delovanja, jasno definisan. Van toga ne ide i ne treba da ide.To je ok. Zvanična nauka nije svemoguća niti sveznajuca. Nauka otkriva koliko može.
Bravo mačko!Nauka ima svoj domen delovanja, jasno definisan. Van toga ne ide i ne treba da ide.
Ali to ne znači da van toga ne postoji, samo da nije predmet analize.
Ako se pak nešto od toga postigne da bude repetabilno, proverljivo sa nekom instrumentacijom onda postaje predmet analize. Dogod je na nivou ja video drugi nije ne, ili ja doživeo.
Ali mnoge ljudske emocije postoje ili oseti čula, ako su u delu koji obuhvata veći deo gausove raspodele predmet su psihologije, ako se retko dešavaju nisu, što opet ne znači da ne postoje.
Ti si nematerijalan?Svi mi ovde na forumu smo nematerijalni, retko ko je nekoga video uzivo ali zato mozemo da dajemo odgovore na pitanja kao i oni sto ih prizivaju na seansama![]()
Čudan neki čovekTi si nematerijalan?![]()
Jel?Postoji samo jedan Bog
Pun je jutjub snimaka poltergejsta, sad koliko se takve pojave desavaju ateistima, materijalistima ili duhovnjacima nije mi poznato (cesto ih izaziva sam covek - pozeljno je da bude tinejdzer sto znaci da su bitna individualna shvatanja i stanje)Nađi mi ateistu kojem posuđe levitira samo od sebe po kući. Ne postoji. Uvek se dešava neukima, tj onima koji su i pre 'susreta' sa takvim fenomenima bili mentalno poljuljani
Naravno da je zvanicnoSamo kažem da ih zvanična nauka ne priznaje, a što tvrdi Šrodinger
Bukvalno sve u domenu alternative je ispitano, dokazano i potvrdjeno. Oni ne mogu vise da kriju te stvari kao u eri pre interneta.. naravno, kao posledica, mnoge zvanicne naucne prevare su raskrinkane i u njih vise ni vrapci ne veruju...Nauka ima svoj domen delovanja, jasno definisan. Van toga ne ide i ne treba da ide.
Ali to ne znači da van toga ne postoji, samo da nije predmet analize.
Ako se pak nešto od toga postigne da bude repetabilno, proverljivo sa nekom instrumentacijom onda postaje predmet analize. Dogod je na nivou ja video drugi nije ne, ili ja doživeo.
Ali mnoge ljudske emocije postoje ili oseti čula, ako su u delu koji obuhvata veći deo gausove raspodele predmet su psihologije, ako se retko dešavaju nisu, što opet ne znači da ne postoje.
Pun je jutjub snimaka poltergejsta, sad koliko se takve pojave desavaju ateistima, materijalistima ili duhovnjacima nije mi poznato (cesto ih izaziva sam covek - pozeljno je da bude tinejdzer sto znaci da su bitna individualna shvatanja i stanje)
Naravno da je zvanicno
Процедуре у комплементарној медицини
Методе комплементарне медицине може да обавља здравствени радник којем је министар решењем издао дозволу за обављање одређених метода комплементарне медицине.
Предвиђене методе комплементарне медицине су :
- Акупунктура;
- Методе стимулације акупунктурних микросистема ;
- Квантна медицина;
- Хомеопатија;
- Традиционална кинеска медицина;
- Ајурведа-традиционална индијска медицина;
- Хиропракса;
- Остеопатија;
- Ароматерапија;
- Реики;
- Антропозофска медицина;
- Ћи гонг (дао јин), јога, тај чи чуан вежбе у медицинске сврхе.
Bukvalno sve u domenu alternative je ispitano, dokazano i potvrdjeno. Oni ne mogu vise da kriju te stvari kao u eri pre interneta.. naravno, kao posledica, mnoge zvanicne naucne prevare su raskrinkane i u njih vise ni vrapci ne veruju...