Naime, ovo je, nažalost moja istinita priča, koja mi je napravila pakao od života.
Sve se menja 29.oktobra 2022.godine u mom životu.
Imam, sada već 35 godina, završila sam fakultet, imam dečka koga neizmerno volim, prema kome sam, tek sad uvidjam, bezbroj puta bila gruba,drala se na njega, bila agresivna, kao da je djavo usao u mene.
Trebali smo i da idemo na Zlatibor, spakovala sam se, ali kao da mi je neki glas govorio "Ne, ne idi", imali smo uplaćeno, i nismo otišli. Bezbroj puta, taj isti glas me je navodio da napadnem svog dečka, bez razloga, i tako se posvadjamo...
Konačno, bila sam pred brakom, svom dečku sam rekla da treba da se venčamo i da imamo dete, ali...
Da se vratim na priču, 29.oktobra 2022. godine se obeležavala godišnjica smrti moje tetke, na koju, zbog posla, nisam otišla, radila sam na poslu. Oko 11h se izlazilo na groblje. Negde, posle 13h, na poslu pravim grešku, dolazi osoba koja je iz kraja gde ja stanujem, radila sam na šalteru, naplatila sam nešto duplo što nije trebalo, to je bilo 4000 dinara. Moja brzopletost, šta već, ne znam, učinili su svoje.
Obuzeo me je strah, da će me neko napasti, to nisu neke velike pare, ali ipak, "djavo" mi nije dao mir. Odmah sam rešila da sutradan nadjem tu osobu i da mu pare vratim (umesto da sačekam ponedeljak i da se to sve reši na poslu). Odnela sam tih 4000 dinara, i mesto da sam rekla to je to, on je rekao da će sutradan, u ponedeljak doći na posao kod mene, kako bi se to meni refundiralo. Samo sam se zapetljala... Naime, on je došao, (u ponedeljak ), 31.10., nisu mu dali da to preda, jer je bio samo ovlašćen, i otišao je, tražio mi je broj telefona, ali nisam htela da mu dam, jer inače, nikom nepoznatom ne dajem broj telefona.
Mene kao da je demon vodio tada, ja sam uspela da predam taj zahtev za povrat novca, to veče sam mu odnela karton da je predato to i trazio je broj telefona, ja sam mu izdiktirala, ne znam ni sama zašto.
Pritom, ova osoba niti se meni svidjala ikada, izgleda kao demon, neki vanzemaljac, a takvo mu je i ponasanje.
04.11.2022. umire jedan moj rodjak, 05.11 je bila sahrana i ja odlazim na sahranu, a taj dan su bile i Zadušnice. Vrativši se sa sahrane, meni stiže poruka od dotične osobe, i kao da sam bila pod magijom, počinjem da se dopisujem sa tom osobom, od tog trenutka, kao da je sa mnom vladao demon. Ogovarala sam ljude, dečka svog, sve najgore pričala; otvorila sam se potpunom neznancu, koji je bio previše i napadan, i navalentan, ali meni kao da nešto nije dalo da se odbranim. Sve iznosila, stvari koje ne pričam nikom, nikoga ne ogovaram, ovoj osobi, svašta sam baljezgala. On me je pozvao kod njega, nisam razmišljala, ali neki glas mi je pričao "Previše si bila dobra, idi, idi; zgadi se svima".
Pristala sam da odem, da udjem u tudju kuću, neznanca, i on je to iskoristio, neki glas me je vodio... bila sam nešto što ja nikako nisam, nisam sagledala stvaru realno, posledice, samo sam slušala taj glas, za koji mislim da je bio demona, djavola nekog. Dotična osoba mi je svaki dan mi je slao poruke, ja sam odgovarala, nisam bila svesna šta radim. Kao da to nisam bila ja, a i čini mi se, nisam bila.
19.12.2022. , na svetog Nikolu, moju slavu, moj dečko dolazi, mirimo se, i ja shvatam šta se desilo i šta sam uradila.
Od tada, grize me sve, shvatam da je nešto vladalo sa mnom, godinama, to nisam bila ja.
Pri tom, ova dotična osoba i dalje priča svima šta je bilo sa mnom, šta sam sve pričala i pravi mi pakao od života.
Iz kuće ne mogu da izadjem, od sramote, sve više sam uverena da je tada vladao sa mnom neki demon, prvo, dešavanja su bila povezana sa odlaskom na groblja, i kada je nastala greška, i kada je dotična osoba prvi put meni poslala poruku, ponavljam, taj isti dan je bila i sahrana na kojoj sam bila i Zadušnice.
Splet okolnosti je jako čudan, i ne mogu da nastavim da funkcionišem, nikako.