Demoni i njihova projavljivanja

Знам за једног лика који се исто представља за неког мага, а у пријемној канцеларији има постављене микрофоне и камере, па увијек неко иницира причу, да ли секретарица или неко од осталих "пацијената", па људи послије буду запрепаштени како то он зна о њима толико, мора да ту има нешто. :mrgreen:
taj je klasični prevarant...ovi ozbiljniji rade sa demonima...

Nikom.. bio sam sa ženom.. zašto bi nekom pričao o vojnoj školi, majci, da mi se noge trzaju dok spavam?
Čekali smo da dođe naš red i to je to
Па добро има неких свједочанстава код светих отаца да су то демони радили како би некога прелестили и убиједили да је пророк, тако да ни та варијанта није за одбацивање, има много тога што ми не знамо.

Знам за једног лика који се исто представља за неког мага, а у пријемној канцеларији има постављене микрофоне и камере, па увијек неко иницира причу, да ли секретарица или неко од осталих "пацијената", па људи послије буду запрепаштени како то он зна о њима толико, мора да ту има нешто. :mrgreen:
Moguće da ima takvih ali ovaj nije..
Dakle dan pre da odemo dogovorimo se žena i ja..
Odemo u to selo
Niko nije znao da idemo pošto nas je bilo sramota da pričamo.. oboje smo fakultetski obrazovani, dakle nismo debili
Ja nisam hteo ali je ona u toliku depresiju pala da me je molila
Dođemo tamo , ispred kuće 20 auta.. uglavnom tablice iz inostranstva
Sačeka nas žena i uvede u neku ko salu
Tamo puno ljudi
Pita šta ćemo da popijemo
Dok čekamo naš red a čekali smo 2,3 sata komuniciramo samo sa ženom do nas
Priča nam da je ovde treći put, da joj sve pogađa ali da joj stalno govori da dođe opet
Ja o sebi ništa ne pričam, pijem pivo i psujem sebi mater što sam došao
Dolazi naš red
Ulazimo i lik kreće da me razvaljuje
Samo mene, ne ženu
Pogađa mi stvari koje samo ja znam
Ubija me lik..
Dajemo mu kintu i izlazimo bez reči

Odemo u to selo
Niko nije znao da idemo pošto nas je bilo sramota da pričamo.. oboje smo fakultetski obrazovani, dakle nismo debili
Tamo puno ljudi
Priča nam da je ovde treći put, da joj sve pogađa ali da joj stalno govori da dođe opet
Dolazi naš red
Samo mene, ne ženu
Ubija me lik..
meni samo jedna stvar nije jasna
išao si da ti neko ispriča šta ti se sve u životu desilo i za to si još i platio?
pa sve to ti znaš i bez njega
koja je poenta tvog odlaska tamo?

meni samo jedna stvar nije jasna
išao si da ti neko ispriča šta ti se sve u životu desilo i za to si još i platio?
pa sve to ti znaš i bez njega
koja je poenta tvog odlaska tamo?
Ne ,ne.. išao sam da mi skine magiju.. tj meni i ženi... 10 god nismo mogli dece da imamo..
Da bi nas fascinirao pogađao mi je prošlost.. rekao je da ćemo dobiti dete..
Evo setio sam se još nečega.. jedino što je mojoj ženi rekao je da na spomeniku njenom dedi nije upisana god smrti :)
Deda umro deset dana pre toga i nisu to isklesali..
Aj majstore kako je on to znao a ja jbt nisam.. nije ni žena :)

Odemo u to selo
Tamo puno ljudi
Dolazi naš red
Samo mene, ne ženu
Ubija me lik..
Да, у потпуности те схватам, ниси једини, много не таквих. Мислим да је ту генерално проблем у недостатку вјере, умјесто да одемо код љекара ми идемо код "преваранта" небитно да ли је у питању обичан преварант или демонима вођен. Самим тим људи себи раде још горе, умјесто да се оде код правог доктора или код свештеника који ће нас посавјетовати да све своје бреме пребацимо на Бога и тако себе растеретимо.

Ne ,ne.. išao sam da mi skine magiju.. tj meni i ženi... 10 god nismo mogli dece da imamo..
Da bi nas fascinirao pogađao mi je prošlost.. rekao je da ćemo dobiti dete..
Evo setio sam se još nečega.. jedino što je mojoj ženi rekao je da na spomeniku njenom dedi nije upisana god smrti :)
Deda umro deset dana pre toga i nisu to isklesali..
Aj majstore kako je on to znao a ja jbt nisam.. nije ni žena :)
pa jel imate sada dete?

Da ali ne zato što je on skinuo magiju.. on je prevarant koji koristi to što ima moć da komunicira sa demonima
nema on nikakvu moć da komunicira sa demonima
on ima samo moć da dobro komunicira sa pacijentima koji mu dolaze
svi vi koji idete na takva mesta ste na neki način pacijenti , jer uvek neka muka natera čoveka ....

moja majka kada se udala nije mogla ostati u drugom stanju
potrefi se da se i moj stric oženi i on nema dece
počeli ljudi pričati kako mora da je porodično nešto i to po muškoj liniji u pitanju
moja mama ode kod doktora, moja strina kod neke takve ko ti što si bio
rezultat
moja majka rodi brata i mene
strina se posle dvadeset godina brka razvela a moj stric se oženio ponovo i dobio dve ćerke
izvuci pouku iz ove priče

nema on nikakvu moć da komunicira sa demonima
on ima samo moć da dobro komunicira sa pacijentima koji mu dolaze
svi vi koji idete na takva mesta ste na neki način pacijenti , jer uvek neka muka natera čoveka ....

moja majka kada se udala nije mogla ostati u drugom stanju
potrefi se da se i moj stric oženi i on nema dece
počeli ljudi pričati kako mora da je porodično nešto i to po muškoj liniji u pitanju
moja mama ode kod doktora, moja strina kod neke takve ko ti što si bio
rezultat
moja majka rodi brata i mene
strina se posle dvadeset godina brka razvela a moj stric se oženio ponovo i dobio dve ćerke
izvuci pouku iz ove priče
Ok sve ali kako je znao da mi se noge trzaju pre spavanja ( sindrom nemirnih nogu )

Naime, ovo je, nažalost moja istinita priča, koja mi je napravila pakao od života.
Sve se menja 29.oktobra 2022.godine u mom životu.
Imam, sada već 35 godina, završila sam fakultet, imam dečka koga neizmerno volim, prema kome sam, tek sad uvidjam, bezbroj puta bila gruba,drala se na njega, bila agresivna, kao da je djavo usao u mene.
Trebali smo i da idemo na Zlatibor, spakovala sam se, ali kao da mi je neki glas govorio "Ne, ne idi", imali smo uplaćeno, i nismo otišli. Bezbroj puta, taj isti glas me je navodio da napadnem svog dečka, bez razloga, i tako se posvadjamo...
Konačno, bila sam pred brakom, svom dečku sam rekla da treba da se venčamo i da imamo dete, ali...
Da se vratim na priču, 29.oktobra 2022. godine se obeležavala godišnjica smrti moje tetke, na koju, zbog posla, nisam otišla, radila sam na poslu. Oko 11h se izlazilo na groblje. Negde, posle 13h, na poslu pravim grešku, dolazi osoba koja je iz kraja gde ja stanujem, radila sam na šalteru, naplatila sam nešto duplo što nije trebalo, to je bilo 4000 dinara. Moja brzopletost, šta već, ne znam, učinili su svoje.
Obuzeo me je strah, da će me neko napasti, to nisu neke velike pare, ali ipak, "djavo" mi nije dao mir. Odmah sam rešila da sutradan nadjem tu osobu i da mu pare vratim (umesto da sačekam ponedeljak i da se to sve reši na poslu). Odnela sam tih 4000 dinara, i mesto da sam rekla to je to, on je rekao da će sutradan, u ponedeljak doći na posao kod mene, kako bi se to meni refundiralo. Samo sam se zapetljala... Naime, on je došao, (u ponedeljak ), 31.10., nisu mu dali da to preda, jer je bio samo ovlašćen, i otišao je, tražio mi je broj telefona, ali nisam htela da mu dam, jer inače, nikom nepoznatom ne dajem broj telefona.
Mene kao da je demon vodio tada, ja sam uspela da predam taj zahtev za povrat novca, to veče sam mu odnela karton da je predato to i trazio je broj telefona, ja sam mu izdiktirala, ne znam ni sama zašto.
Pritom, ova osoba niti se meni svidjala ikada, izgleda kao demon, neki vanzemaljac, a takvo mu je i ponasanje.
04.11.2022. umire jedan moj rodjak, 05.11 je bila sahrana i ja odlazim na sahranu, a taj dan su bile i Zadušnice. Vrativši se sa sahrane, meni stiže poruka od dotične osobe, i kao da sam bila pod magijom, počinjem da se dopisujem sa tom osobom, od tog trenutka, kao da je sa mnom vladao demon. Ogovarala sam ljude, dečka svog, sve najgore pričala; otvorila sam se potpunom neznancu, koji je bio previše i napadan, i navalentan, ali meni kao da nešto nije dalo da se odbranim. Sve iznosila, stvari koje ne pričam nikom, nikoga ne ogovaram, ovoj osobi, svašta sam baljezgala. On me je pozvao kod njega, nisam razmišljala, ali neki glas mi je pričao "Previše si bila dobra, idi, idi; zgadi se svima".
Pristala sam da odem, da udjem u tudju kuću, neznanca, i on je to iskoristio, neki glas me je vodio... bila sam nešto što ja nikako nisam, nisam sagledala stvaru realno, posledice, samo sam slušala taj glas, za koji mislim da je bio demona, djavola nekog. Dotična osoba mi je svaki dan mi je slao poruke, ja sam odgovarala, nisam bila svesna šta radim. Kao da to nisam bila ja, a i čini mi se, nisam bila.
19.12.2022. , na svetog Nikolu, moju slavu, moj dečko dolazi, mirimo se, i ja shvatam šta se desilo i šta sam uradila.
Od tada, grize me sve, shvatam da je nešto vladalo sa mnom, godinama, to nisam bila ja.
Pri tom, ova dotična osoba i dalje priča svima šta je bilo sa mnom, šta sam sve pričala i pravi mi pakao od života.
Iz kuće ne mogu da izadjem, od sramote, sve više sam uverena da je tada vladao sa mnom neki demon, prvo, dešavanja su bila povezana sa odlaskom na groblja, i kada je nastala greška, i kada je dotična osoba prvi put meni poslala poruku, ponavljam, taj isti dan je bila i sahrana na kojoj sam bila i Zadušnice.
Splet okolnosti je jako čudan, i ne mogu da nastavim da funkcionišem, nikako.
Ne znam sta da kazem...Mislim da je ovo pre igra zivaca i jedno ranjivo stanje zbog svih tih smrti koje su se desile maltene jedna za drugom, a koju je taj covek (momak) samo kod tebe produbio, pokusavsi da dalje koristi.

Ako ti je dobro s dosadasnjim momkom, s kojim si se i pomirila, ne obaziri se ni na sta, zivi zivot dalje, vazno je da si shvatila sta ti odgovara a to je on (ako sam dobro razumela), i vazno je da si se pokajala, sto je dobar znak da nadalje ne bi tako gresila vise.

Nemas razloga da ne izlazis iz kuce, uhvati momka pod ruku, pa "na korzo". Kome ce i sta pricati o tebi taj...to moze da cini samo iz ljubomore, a nije vazno sta je bilo nego kako je sada i sta ti radis sada....tvoje ponasanje ce ga demantovati i ljudi i ako su ga slusali (mada koji ljudi?), uskoro ce prestati.

Ipak, jedna stvar je meni ovde "zaparala usi", a to je ovo podvuceno - zar nisi s njim bila u "vezi" svega mesec-dva,pa o kakvim godinama pretvaranja onda pises? Mozda si i ranije osecala neku stegu, mozda zaista imas strah od braka (koji je donekle i shvatljiv jer je blizu), ili strah od vezivanja, i kako ces ispuniti taj "zadatak" jer si pred udajom? I to su neka normalna pitanaj koje sebi covek postavlja, ako na to mislis. Opet, i zalja za slobodom je po meni normalna, zelja da se razbije monotonija, samo se kod tebe u ovom slucaju nije sve uklopilo na najbolji nacin, uostalom, cesto je ta zelja iluzija, i vidimo da nam ta "sloboda" nista pametno nije donela, ali covek je takav, ne moze da se smiri dok ne pokusa.

Glavu gore, ako volis momka s kojim si inace, samo napred, i naravno, uvek mozes u crkvu jer po meni bezveze to povezujes za zadusnicama, grobljem, time sto ovaj izgleda kao vampir (mada mogu da shvatim da je to iz odvratnosti ka toj osobi, i ima takvih, zaista odvratnih), to iskusenje je proslo, "nadji sebe" u ljubavi sa tom osobom sa kojom si i ne misli vise na tu glupu gresku, koja je kazem, za mene pre igra nerava tj. trenutak slabosti usled nepovoljnog spleta okolnosti i zelje da se iz toga nekako izadje, "pobegne"..

da nisi spavao sa njim nekad? :p

znaju demoni sve o nama...
Знаш како је један старац говорио: да трпиш, дабоме, али да се не предајеш и ако демон лијеже са тобом у постељу, трпиш, а можеш му и рећи, ако ћеш већ спавати овдје, само се окрени да не гледам твоју гадну њушку. ;)

svet je pun bolesnika, svašta tripuju i lakoverni su a prevaranti trljaju šake.
ništa novo,, dok ima ovaca ima i šišanja.
još kad ih vidim na tv užas.
neđa beli mag
klasična sprdačina
pre neki dan sam ga gledao malo kod Lučića na youtubeu...katastrofa ..prolupali obojica...ne umeju rečenicu pametnu da sastave...jedan mason, drugi bivši mason...obojica zagovaraju magiju

Back