Demoni i njihova projavljivanja

Preko 30 hiljada mladih su u nemackoj beskucnici.
Iako imaju porodice.
Zivi na ulici.
Iako im drzava nudi brsplatno skolovanje i za vreme skolovanja dobru platu.
Nijedna mlada osoba pri zdravom razumu nebi postupila tako.
I to je vrsta demonizovanosti koja onda gura mlade u razne zavisnosti.
Uzmimo beskucnike po evropi.
Svako od njih moze da pocne neki posao.
Dodje stranac nezna ni jezik i zivi i radi, a ovi ne mogu?
Ne kazem da je sve demonizovanost.
Ali vecinom.

a sto mislis da im fali...Hristos?
inace, sud sam stvorila na temelju onog sto si ovdje pisala
mogu i citirati :)

ps a sta cemo s demonom sklonim...Bibliji?
demoni_religija_sveta2.jpg

^ može li nešto više o tome?
Демони су створени од стране Контрауниверзума са задатком да чине зло људској врсти и да нас спречавају у развоју и напретку на свим пољима наших интересовања. Најважнији од свих задатака, јесте спречавање духовног развоја људске врсте и улазак у Просветљење, јер је то крајња сврха нашег постанка.

Да би успели у томе, Демони су на физичком плану организовали своје следбенике чији је задатак да шире мржњу, агресивност, започињу ратове, геноциде, да заглупљују и демонизију своје следбенике кроз ритуале које спроводе над њима, да уништавају или компромитују сваки облик развоја на Мисаоном плану, јер је то план са кога закорачујемо у област Духовног плана.

Попут Контрауниверзума који их је створио и Демони имају облик џиновских змија енергетске природе, при чему су им главне одлике агресивност и зло. Демони генеришу Енергије Зла у виду такође енергетских змија различитих боја и величина (најчешће од 0,5-2 метра), Медузе и Црве.

Енергије Зла улазе у ауру особе изговарањем имена Демона кроз неко оштећење на аури, а уколико је аура здрава, тада се убацују узимањем хране и пића које је претходно демонско-црномагијским ритуалом "напуњено" Енергијама Зла. Када осете потребу да делују на негативан начин, тада се све Енергије Зла из ауре чији је полупречник 12 метара скупе у области мозга особе у чијој аури пребивају и својом заједничком свешћу надјачају њену свест, присиљавајући је да почини неки злочин према другој особи, групи или народу.

Медузе се канџама каче за спољашњу страну ауре и кроз канџе - које су шупље попут змијског зуба, убацују у ауру негативну енергију која на пасивно-статичан начин делује на свест особе. С обзиром да аурична свест представља подсвест сваке особе, ово негативно деловање Медуза измиче пажњи особе. У окултистичкој литератури за Медузе се користи израз "ларве".

Црве је веома тешко опазити, а њихова улога састоји се у томе да попут термита слабе и уништавају енергетске структуре и органе у аури и енергетским телима човека, чиме изазивају разне врсте поремећаја и болести код истих.

Попут Контрауниверзума који их је створио и Демони имају облик џиновских змија енергетске природе, при чему су им главне одлике агресивност и зло. Демони генеришу Енергије Зла у виду такође енергетских змија различитих боја и величина (најчешће од 0,5-2 метра), Медузе и Црве.
Медузе се канџама каче за спољашњу страну ауре и кроз канџе - које су шупље попут змијског зуба, убацују у ауру негативну енергију која на пасивно-статичан начин делује на свест особе. С обзиром да аурична свест представља подсвест сваке особе, ово негативно деловање Медуза измиче пажњи особе. У окултистичкој литератури за Медузе се користи израз "ларве".
Ovakve meduze? https://cryptidz.fandom.com/wiki/Atmospheric_Jellyfish

U narodu poznate kao "leteci tanjiri"...

Атмосферске медузе такође су врста НЛО- а.

Ову необјашњиву појаву виделе су стотине људи широм света (од Кине до Норвешке), укључујући врхунске метеоролошке научнике, војне базе и градове. Ова виђења су потакнула нагађања о томе која су стварно створења.

Poslednja izmena:
Само да питам. Нађем мали медаљон који се носи око врата. У питању је Богородица. Неко ми га оставио поред улазних врата на поштанском сандучету. Мени нешто глупо да бацам Богородицу па сам га задржао а неко ми каже да то бацим јер може да буде неко бајање и врачање. Шта мислите да треба да урадим ?

Само да питам. Нађем мали медаљон који се носи око врата. У питању је Богородица. Неко ми га оставио поред улазних врата на поштанском сандучету. Мени нешто глупо да бацам Богородицу па сам га задржао а неко ми каже да то бацим јер може да буде неко бајање и врачање. Шта мислите да треба да урадим ?
Prekrstis se i stavis oko vrata bez ikakve sumnje i sa verom. Ali ako te vec misli uznemiravaju, odnesi svesteniku da blagoslovi medaljon i miran si.

Još davne 329. godine pre nove ere, Aleksandar Veliki iskusio je zajedno sa svojim vojnicima paranormalno dešavanje.
Vojskovođa je želeo da osvoji Indiju i, u trenutku kada je prelazio veliku reku Ind kako bi se suočio sa indijskom vojskom, spustili su se iznad njih “svetlucajući srebrni štitovi” i nekoliko puta su nadleteli bitku
Ovi štitovi su uplašili Aleksandrove konje i prouzrokovali stampedo, a isto su reagovali i indijski konji i slonovi.

Iako je dobio bitku, Aleksandar Veliki je odlučio da ne zadire dublje u Indiju.
Sedam godina kasnije, Aleksandar je pokušao da osvoji Persiju, shvativši da najpre mora da pokori Tir, kako Persijanci ne bi mogli da koriste tu luku i da ga odande napadnu. Međutim, onog trena kada je vojska Aleksandra Velikog napala Tir, shvatili su da su zidine previše visoke i snažne, kao i da su prolazi preuski da bi se trupe probile. Tir su tada nadletela dva “svetlucajuća srebrna štita”, a jedan od njih je svetlosnikom zrakom oslabio deo zidina. Aleksandrova vojska se tuda probila i osvojila Tir.
https://www.dnevno.rs/bizarre/pojavili-su-se-svetlucajuci-srebrni-stitovi-vojsci-slavnog-aleksandra-velikog-pomagali-vanzemaljci/

Poslednja izmena:
Ako misliš na deo gde je ona devojka pominjala istočnjačku sektu, i mantranje, to su bile njene reči a ne moje i ja sam ih prenela, jer sam prepričavala ceo događaj. Sad, da li je sekta bila uzrok njene tegobe ili nije, to je drugo pitanje.
Što se tiče demonskih citata Staroga zaveta, ovo je u mnogome potvrđeno iskustvo u duhovnosti pravoslavlja i na raznim stranama zabeleženo u žitijama mnogih monaha.
To je i za mene bila ne poznanica: zašto demoni iz nekog razloga citiraju Stari a nikada Novi Zavet?
I odgovor sam dobila kako od nekih duhovnika, tako i u knjigama svetih otaca: demoni u pokušaju da se približe onima koji žive u pobožnosti, uvek pokušavaju da na sebe uzmu neki blagočestivi oblik pojavljivanja da bi prelestili i približili se vernima. Oni ne retko uzimaju na sebe izgled anđela ili svetitelja, pokatkad Gospoda i majke Božije i pokušavaju na taj način svojim javljanjima da usade gordu pomisao pojedincu da je poseban i drugačiji , da je pomilovan i slično, ne bi li se on tako prepustio njima kao voditeljima. Tako postoji dosta zabeleški, gde se demoni javljajući se u obliku anđela citiraju tekstove svete sadržine. Oni koji su slabog i malog iskustva, poveruju ovakvim prelešćenjima i čim čuju da njihov sagovornik citira reči Biblije, oni mu se bezrezervno predaju i veruju. Međutim, demon nikada ne citira reči Jevanđelja, jer samo spominjanje imena Isusovog njih peče kao najljući plamen. Oni bi možda i hteli da ga pomenu, ali ne mogu: nazivaju ga Nazarećanin, Sin Božiji, i slično, ali Gospod Isus Hristos- samo to Ime njih tera i peče. Tako, pošto je priča u Jevanđeljima životna priča Isusa na zemlji, oni se od nje pri samom spominjanju užasavaju i beže. Jednom rečju, Jevanđelja samom svojom osvećenošću Isusovim imenom i životom, kao i pobedom smrti i đavola na zemlji, imaju silu koja prži njegove protivnike.
Postoje razna žitija i primeri koji su nam ostavljeni kroz istoriju pravoslavlja koja pokazuju kako je pojedine monahe i mirjane demon sapleo u zamku prevare citirajući Stari zavet, pa čak i Psaltir. Takvo je žitije i sv. Nikite u Rusiji, mnogi primeri iz Evergetinosa i Lavsaika...Demoni ne retko, kada pokušaju da uđu na vrata nekome u manastiru, kucavši umesto da kažu "Slava Ocu i Sinu i Svetome Duhu, i sada i uvek i u vekove vekova .Amin", oni ponove samo zadnji deo teksta: "I sada i uvek i u vekove vekova amin." Jer oni ne mogu da proslavljaju Boga i Njegovu Silu.
U slučaju ovoga momka, ne znam zašto je demon baš kroz njega izgovarao citate iz Biblije i koja mu je bila namera, ali sam čitala da ih ti citati iz Starog zaveta čak i raduju, i da im se u svome pirovanju nad ljudima koje smatraju bednima i ništavnima, baš vesele. I to upravo zbog same prirode starog Zakona koji je vladao pre Hrista ( oko za oko zub za zub, ne obrezanost i tvrdokornost srdaca starozavetnih ljudi, njihovo često odbacivanje jednog Boga i vraćanje mnogoboštvu, ostrašćenost ljudi i nemoć da se izbore sa sopstvenim strastima,i sl.) jer do pre Hrista, čovečanstvu je bilo nemoguće da se odupre nagonima i željama ploti, i samo su odabrani Hristovi proroci koji su treznili i opominjali narod bili svetilnici, ali opet nedovoljno jaki da čak i same sebe sačuvaju od pada u greh. Samo je Gospod uspeo da pobedi zakon smrti i greha pale ljudske prirode i donese novi zakon na Zemlju: zakon ljubavi i žrtvovanja za bližnje.

Evo još jednog mog iskustva, tj. mog prisustvovanja čitanju egzorcizma jednoj devojci u jednom našem manastiru u Srbiji:
Kada sam jednom prilikom bila u poseti nekoliko dana jednom manastiru u Srbiji, desilo se da su roditelji neke devojke iz obližnjeg mesta doveli svoju ćerku duhovniku toga manastira da joj se čitaju molitve. Naime, oni su izjavili da je devojka poludela, da se ponaša nasilno i agresivno, da ne mogu više njih muškaraca u kući da je obuzdaju , da ispušta čudne krike, da ih tuče sve u kući i najzad su odlučili da je dovedu u manastir. Meni je cela ta priča tada delovala zaista neverovatno, pogotovo deo da ih ćerka tuče, jer sam videvši devojku uočila da je vrlo krhke građe. Stajala sam po strani i posmatrala. Roditelji su došli do manastirskog konaka sami, dok je devojka ostala izvan kapije u kolima, žutoj zatavi, ako se dobro sećam, sa još jednim čovekom, koji im je izgleda bio kum. Sa njima je bio i devojčin brat. Zatim je duhovnik rekao da je dovedu, međutim, oni su kazali da ona odbija da uđe u manastir. Pokušavali su da je ubede da izađe iz kola i da uđe kroz manastirsku kapiju čitavih pola sata ako ne i duže, da bi na kraju, nekako uspeli da je izvuku i ona je krenula sama ka kapiji. Odjednom se okrenula, počela da vrišti i da beži natrag. Zatim su otac i taj čovek potrčali ka njoj, uhvatili je i polu je vučeći, polu noseći, nekako je dovukli do ulaza u crkvu. Mi smo, monahinje i ja posmatrale sve to izdaleka i monahinje su mi rekle da se molim i da joj demon ne da da uđe. Meni je ovo i dalje bilo vrlo čudno, mada devojka zaista jeste ispuštala čudne ne ljudske krike.
Kada su pokušali da je uguraju na vrata, bilo je tu njih trojica ljudi, ako se ne varam: otac, stariji brat, majka je takođe gurala i taj čovek koji je izgleda bio kum, devojka se rukama i nogama oduprla o ragasto crkvenih vrata i izgledala je potpuno skamenjeno i nepomično kao da je stena od sto tona koju niko ne može da pomeri. Prizor je bio strašan: ona je i dalje nešto arlaukala( jer je to zvučalo i kao pseći lavež i kao režanje i kao neki duboki muški glas koji je jaukao, ali se s vremena na vreme čuo i njen ženski glas koji je vriskao). Pošto niko nije mogao da je ugura, duhovnik je prišao i obratio joj se, napravivši nad njenom glavom krsni znak: ona je odjednom zverski riknula, pustila ruke i kao kakva mačka krenula ka njemu kao da bi ga ogrebala ili dočepala kandžama. Duhovnik je ustuknuo, osenivši se krsnim znakom, dok su ostali iskoristili to što je skinula ruke sa ragastola i ugurali je nasilno unutra. Vukli su je do ikonostasa po podu, dok je ona čas cvilela, čas opet zverski arlaukala, čas tim ne ljudskim muškim glasom pretila i izgovarala nekakve ne razumljive reči. Mi smo, monahinje i ja sa njima, ušle takođe u crkvu, rekli su mi da uzmem brojanicu i da se molim za nju Isusovom molitvom, i zaista, sila nečastivog koju sam osetila pošto sam otpočela molitvu, bila mi je sada potpuno očigledna i prisutna. Duhovnik je ušao u oltar, stavio epitrahilj i izašavši, dok su je njih trojica držali, počeo molitvu: pokušao je da stavi epitrahilj na njenu glavu, ali se ona tako jako koprcala i otimala, mada na momente je potpuno gubila snagu i klonuvši padala na pod. Odjednom, iznebuha, ona je skočila ispod epitrahilja na noge, kao u nekom žabljem položaju, i tako skočila nekih dva metra iz mesta uz neverovatan urlik muškog basa koji je gromoglasno režao, skočivši u potpuno drugi kraj crkve, sa mesta ispred ikone Majke Božije, ukoso prema oltaru tačno ispred ikone Gospoda, gde je počela da reži i pravi grimase na ikonu, pokušavajući da je udari ili ogrebe, kao kakva zver koja pokušava da se odbrani od ukrotitelja kada joj ovaj preti sa bičem. Izgovarala je opet muškim basom nekakve čudne reči, apsolutno ne razumljive, da bi muškarci i još dvojica monaha priskočili i počeli opet da se rvu sa njom, a otac duhovnik je povišenim glasom, skoro vičući molitve, jer se nije mogao čuti od njenog arlaukanja, počeo da je prska osvećenom vodom, i prišavši dok su je držali, stavio na nju časni Krst i onda se ona potpuno stropoštala na zemlju.
Ja sam bila prestravljena, jer do tada nikada nisam prisustvovala činu egzorcizma, čak sam pomislila iz prva, kad sam napolju videla devojku, da svi preteruju i da je možda nešto drugo u pitanju, ali nakon onih glasova koji su iz nje izlazili i koji su očigledno bili muški, sledila mi se krv u žilama.
Ona je neko vreme potpuno ne pomično ležala na podu, pod epitrahiljem, kao onesvešćena, da bi onda, s vremena na vreme, samo se u tišini molitve čuo njen uzdah( ovaj put njenog glasa), i tihi plač. Onda se od jednom na vratima pojavio jedan mladi bogoslov koji je pre toga nama u konaku rekao da se plaši takvih scena i da ne sme da dođe sa nama u crkvu, ali mu znatiželja nije dala mira i on je došao na otvorena vrata crkve, stavši i virivši šta se događa. Odjednom, devojka koja je sklupčana ležala na podu pod epitrahiljem, ne videvši zapravo iz svog ugla zbog celivajuće ikone, vrata crkve, a i noge i mantija duhovnika bili su prepreka da ona može da vidi unazad do ulaznih vrata, odjednom je opet muškim glasom rekla iziritirano i glasno, tako da smo svi mogli da čujemo: Ej, ti, beži sa vrata, smetaš mi! Bogoslov se vidno uplašio i prebledeo, svi smo se okrenuli ka vratima, a onda je devojka ponovila istim glasom, -da, da ti plavi, beži s vrata, skloni se! Sklonite ga, smeta mi!, krenula je besno da vrišti. Naravno, mladić je kao oparen pobegao kao bez duše pravo u svoju sobu i tamo se zaključao, a izašao je tek kada se sve završilo i kada su svi otišli kući.
Nakon ovoga, ona je još nešto istim muškim glasom rikala, da bi se sada već očigledno bez snage stropoštala na pod. Molitva se bližila kraju i najednom iz njenog kao onesvešćenog tela istovremeno se začuo životinjski urlik onog muškog glasa i njeno vrištanje i ona se pridigla naglo i zatim je kao mrtva pokošena pala onesvešćena na pod, a u isti mah, skoro munjevitom brzinom jedno za drugim, čuo se užasno jak zvuk pucanja prozora i kao nekakva detonacija. Ja sam mahinalno digla ruke ne glavu pokušajući da se zaštitim, jer sam očekivala da će me zasuti parčići polomljenog stakla sa crkvene kupole. Međutim, tren kasnije shvatila sam da stakla nigde nema. Gledala sam začuđeno po crkvi, svi su isto tako zatečeno stajali, dok je duhovnik završavao molitvu, i onda je u crkvi zavladao potpuni mir i osećao se nekakav spokoj. Duboko sam udahnula, udišući taj mir i tamjan oko sebe i opuštajući se od pretrpljenog straha i stresa, kao i tog čudnog osećaja nelagodnosti i zebnje u duši od prethodnog prisustva nečiste sile.
Devojka se još nije micala sa poda, izgledala je kao mrtva. Otac duhovnik ju je još jednom poprskao svetom vodicom, i počeo da je doziva po imenu. Ona se nakon nekih minut-dva probudila, začuđenog i bunovnog pogleda, polako se dižući sa poda, gledala je oko sebe u neverici, ali se sada u tom pogledu videlo normalno ljudsko stvorenje, prisusrvo razuma i prisebnosti. Odjednom je zamuckujući rekla:-Šta se desilo? Gde sam? Duhovnik joj je nešto odgovarao, dok su joj prišli majka i otac, nežno i sa suzama je ljubeći, i ona se privila uz majku i počela tiho da jeca. Nakon nekoliko minuta, pošto se povratila njena snaga, jer iz prva nije mogla da ustane i da hoda, polako su joj pomogli do stolice, sela je i ostala tako zamišljena da sedi, odmarajući se, gledajući preda se i kao da je moglo da se vidi da nešto sama sa sobom pokušava da razjasni i sredi utiske. U to, ja sam joj prišla, sa još jednom monahinjom, polako joj kružnim pokretima masirajući rame, što mi je nekako sponatno došlo, kao da sam tim potezom opuštala ne samo nju nego i svoju psihu nakon onako stravičnih scena. Polako sam joj se obratila, pitajući je kako je. Ona mi je polako i pribrano, sasvim umiljatim tonom, ali pomalo još uvek zbunjeno rekla da je sada dobro, i dalje onako zamišljeno, kao da razmišlja na glas, počela je da govori:-Hvala Bogu, sada sam dobro... bilo je strašno... kakvo je to mučenje...ja,..ja nisam verovala da tako nešto postoji...ne možeš ništa, potpuno nemaš vlast nad sobom...Ja sam je zaustavila, i rekla da se ne seća sada toga, da je sada sve u redu, Gospod je sve uredio i pomilovao ju je. Ona se smirila, pogledala me je zahvalno, a onda rekla opet: Hvala Bogu...zatim je malo oćutala, pa je počela ponovo: -Ja sam za sve kriva...ja sam kriva što se to desilo...nisam verovala tati i mami kad su mi rekli da ne idem tamo...a ja sam baš htela, i onda sam krijući išla... – A gde to?-pitala sam je.
-Pa, kod onih( pa je tu rekla ime neke sekte, istočnjačke, ako se ne varam, zaboravila sam tačno koja je)....dobila sam nekakvu mantru i to sam ponavljala, i ni sama ne znam kada se to desilo, samo znam da sam postala jako razdražljiva i besna... sve me je nerviralo...I odjednom se tu zaplakala i počela tiho da jeca govoreći kroz suze:-ja sam kriva, oni su bili u pravu, trebalo je da ih slušam...Pokušala sam da je odobrovoljim, mada sam znala da je dobro što se oseća krivom i što joj je došlo da plače, jer je to bio znak iskrenog pokajanja. Rakla sam joj da je sve u redu, da će se ispovediti kod oca i pričestiti se i da pravilnim i vrlinskim životom od sada neće više imati demon nikada mesta u njenoj duši.
Pogledala me je blagonaklono i u očima joj se videla radost i nada, i onda je rekla:-da, više nikada neću dozvoliti da mi se to ponovo desi, jer je biti u njegovoj vlasti nešto najužasnije i najstrašnije za čoveka.
Polako sam ustala, ona je i dalje sedela oporavljajući se dok su njeni roditelji napolju pričali sa duhovnikom. Kasnije ju je duhovnik ispovedio i rekao joj koliko da posti da bi se pričestila i nakon toga oni su mirno otišli svi kući.
Kasnije sam se raspitivala za tu devojku, kažu da je dobro, da se potpuno opravila, promenila način života, i redovno odlazila u crkvu na službe...

Naime, ovo je, nažalost moja istinita priča, koja mi je napravila pakao od života.
Sve se menja 29.oktobra 2022.godine u mom životu.
Imam, sada već 35 godina, završila sam fakultet, imam dečka koga neizmerno volim, prema kome sam, tek sad uvidjam, bezbroj puta bila gruba,drala se na njega, bila agresivna, kao da je djavo usao u mene.
Trebali smo i da idemo na Zlatibor, spakovala sam se, ali kao da mi je neki glas govorio "Ne, ne idi", imali smo uplaćeno, i nismo otišli. Bezbroj puta, taj isti glas me je navodio da napadnem svog dečka, bez razloga, i tako se posvadjamo...
Konačno, bila sam pred brakom, svom dečku sam rekla da treba da se venčamo i da imamo dete, ali...
Da se vratim na priču, 29.oktobra 2022. godine se obeležavala godišnjica smrti moje tetke, na koju, zbog posla, nisam otišla, radila sam na poslu. Oko 11h se izlazilo na groblje. Negde, posle 13h, na poslu pravim grešku, dolazi osoba koja je iz kraja gde ja stanujem, radila sam na šalteru, naplatila sam nešto duplo što nije trebalo, to je bilo 4000 dinara. Moja brzopletost, šta već, ne znam, učinili su svoje.
Obuzeo me je strah, da će me neko napasti, to nisu neke velike pare, ali ipak, "djavo" mi nije dao mir. Odmah sam rešila da sutradan nadjem tu osobu i da mu pare vratim (umesto da sačekam ponedeljak i da se to sve reši na poslu). Odnela sam tih 4000 dinara, i mesto da sam rekla to je to, on je rekao da će sutradan, u ponedeljak doći na posao kod mene, kako bi se to meni refundiralo. Samo sam se zapetljala... Naime, on je došao, (u ponedeljak ), 31.10., nisu mu dali da to preda, jer je bio samo ovlašćen, i otišao je, tražio mi je broj telefona, ali nisam htela da mu dam, jer inače, nikom nepoznatom ne dajem broj telefona.
Mene kao da je demon vodio tada, ja sam uspela da predam taj zahtev za povrat novca, to veče sam mu odnela karton da je predato to i trazio je broj telefona, ja sam mu izdiktirala, ne znam ni sama zašto.
Pritom, ova osoba niti se meni svidjala ikada, izgleda kao demon, neki vanzemaljac, a takvo mu je i ponasanje.
04.11.2022. umire jedan moj rodjak, 05.11 je bila sahrana i ja odlazim na sahranu, a taj dan su bile i Zadušnice. Vrativši se sa sahrane, meni stiže poruka od dotične osobe, i kao da sam bila pod magijom, počinjem da se dopisujem sa tom osobom, od tog trenutka, kao da je sa mnom vladao demon. Ogovarala sam ljude, dečka svog, sve najgore pričala; otvorila sam se potpunom neznancu, koji je bio previše i napadan, i navalentan, ali meni kao da nešto nije dalo da se odbranim. Sve iznosila, stvari koje ne pričam nikom, nikoga ne ogovaram, ovoj osobi, svašta sam baljezgala. On me je pozvao kod njega, nisam razmišljala, ali neki glas mi je pričao "Previše si bila dobra, idi, idi; zgadi se svima".
Pristala sam da odem, da udjem u tudju kuću, neznanca, i on je to iskoristio, neki glas me je vodio... bila sam nešto što ja nikako nisam, nisam sagledala stvaru realno, posledice, samo sam slušala taj glas, za koji mislim da je bio demona, djavola nekog. Dotična osoba mi je svaki dan mi je slao poruke, ja sam odgovarala, nisam bila svesna šta radim. Kao da to nisam bila ja, a i čini mi se, nisam bila.
19.12.2022. , na svetog Nikolu, moju slavu, moj dečko dolazi, mirimo se, i ja shvatam šta se desilo i šta sam uradila.
Od tada, grize me sve, shvatam da je nešto vladalo sa mnom, godinama, to nisam bila ja.
Pri tom, ova dotična osoba i dalje priča svima šta je bilo sa mnom, šta sam sve pričala i pravi mi pakao od života.
Iz kuće ne mogu da izadjem, od sramote, sve više sam uverena da je tada vladao sa mnom neki demon, prvo, dešavanja su bila povezana sa odlaskom na groblja, i kada je nastala greška, i kada je dotična osoba prvi put meni poslala poruku, ponavljam, taj isti dan je bila i sahrana na kojoj sam bila i Zadušnice.
Splet okolnosti je jako čudan, i ne mogu da nastavim da funkcionišem, nikako.

Naime, ovo je, nažalost moja istinita priča, koja mi je napravila pakao od života.
Sve se menja 29.oktobra 2022.godine u mom životu.
Imam, sada već 35 godina, završila sam fakultet, imam dečka koga neizmerno volim, prema kome sam, tek sad uvidjam, bezbroj puta bila gruba,drala se na njega, bila agresivna, kao da je djavo usao u mene.
Trebali smo i da idemo na Zlatibor, spakovala sam se, ali kao da mi je neki glas govorio "Ne, ne idi", imali smo uplaćeno, i nismo otišli. Bezbroj puta, taj isti glas me je navodio da napadnem svog dečka, bez razloga, i tako se posvadjamo...
Konačno, bila sam pred brakom, svom dečku sam rekla da treba da se venčamo i da imamo dete, ali...
Da se vratim na priču, 29.oktobra 2022. godine se obeležavala godišnjica smrti moje tetke, na koju, zbog posla, nisam otišla, radila sam na poslu. Oko 11h se izlazilo na groblje. Negde, posle 13h, na poslu pravim grešku, dolazi osoba koja je iz kraja gde ja stanujem, radila sam na šalteru, naplatila sam nešto duplo što nije trebalo, to je bilo 4000 dinara. Moja brzopletost, šta već, ne znam, učinili su svoje.
Obuzeo me je strah, da će me neko napasti, to nisu neke velike pare, ali ipak, "djavo" mi nije dao mir. Odmah sam rešila da sutradan nadjem tu osobu i da mu pare vratim (umesto da sačekam ponedeljak i da se to sve reši na poslu). Odnela sam tih 4000 dinara, i mesto da sam rekla to je to, on je rekao da će sutradan, u ponedeljak doći na posao kod mene, kako bi se to meni refundiralo. Samo sam se zapetljala... Naime, on je došao, (u ponedeljak ), 31.10., nisu mu dali da to preda, jer je bio samo ovlašćen, i otišao je, tražio mi je broj telefona, ali nisam htela da mu dam, jer inače, nikom nepoznatom ne dajem broj telefona.
Mene kao da je demon vodio tada, ja sam uspela da predam taj zahtev za povrat novca, to veče sam mu odnela karton da je predato to i trazio je broj telefona, ja sam mu izdiktirala, ne znam ni sama zašto.
Pritom, ova osoba niti se meni svidjala ikada, izgleda kao demon, neki vanzemaljac, a takvo mu je i ponasanje.
04.11.2022. umire jedan moj rodjak, 05.11 je bila sahrana i ja odlazim na sahranu, a taj dan su bile i Zadušnice. Vrativši se sa sahrane, meni stiže poruka od dotične osobe, i kao da sam bila pod magijom, počinjem da se dopisujem sa tom osobom, od tog trenutka, kao da je sa mnom vladao demon. Ogovarala sam ljude, dečka svog, sve najgore pričala; otvorila sam se potpunom neznancu, koji je bio previše i napadan, i navalentan, ali meni kao da nešto nije dalo da se odbranim. Sve iznosila, stvari koje ne pričam nikom, nikoga ne ogovaram, ovoj osobi, svašta sam baljezgala. On me je pozvao kod njega, nisam razmišljala, ali neki glas mi je pričao "Previše si bila dobra, idi, idi; zgadi se svima".
Pristala sam da odem, da udjem u tudju kuću, neznanca, i on je to iskoristio, neki glas me je vodio... bila sam nešto što ja nikako nisam, nisam sagledala stvaru realno, posledice, samo sam slušala taj glas, za koji mislim da je bio demona, djavola nekog. Dotična osoba mi je svaki dan mi je slao poruke, ja sam odgovarala, nisam bila svesna šta radim. Kao da to nisam bila ja, a i čini mi se, nisam bila.
19.12.2022. , na svetog Nikolu, moju slavu, moj dečko dolazi, mirimo se, i ja shvatam šta se desilo i šta sam uradila.
Od tada, grize me sve, shvatam da je nešto vladalo sa mnom, godinama, to nisam bila ja.
Pri tom, ova dotična osoba i dalje priča svima šta je bilo sa mnom, šta sam sve pričala i pravi mi pakao od života.
Iz kuće ne mogu da izadjem, od sramote, sve više sam uverena da je tada vladao sa mnom neki demon, prvo, dešavanja su bila povezana sa odlaskom na groblja, i kada je nastala greška, i kada je dotična osoba prvi put meni poslala poruku, ponavljam, taj isti dan je bila i sahrana na kojoj sam bila i Zadušnice.
Splet okolnosti je jako čudan, i ne mogu da nastavim da funkcionišem, nikako.
usudiću se da ti dam par saveta....
1. ne slušaj nikad glasove...nema dobrih i loših glasova..svi glasovi su od demona...kad ti pričaju i što želiš da čuješ i što ne želiš oni samo osvajaju prostor da bi te kasnije potčinili..ignoriši glasove kao da su šum u pozadini.kao da su psi koji laju iza ograde dok ti ideš putem....znam da je to teško..ali nema drugog izlaza
2. ne brini se toliko šta drugi misle o tebi...ljudi misle o sebi mnogo više nego o drugima..sve što misle o drugima je površno..ko te voli, voleće te ma šta neko trubio o tebi...ko te izbegava zbog glasina nije mu ni mesto u tvom životu
3. griža savesti je jedna od kukica na koju se demoni kače da bi mučili ljude...nije im bitno da li si kriva nego da li te grize savest ..to im otvara vrata...oprosti sebi svoje greške i ne preuveličavaj ih...ako ne možeš sama sa sobom to da rešiš idi kod sveštenika i ispovedi se..nije sramota ispričati sve svešteniku...
4. fokusiraj se na ljubav u životu a ne na strahove...ne pričam o romantičnoj ljubavi i zaljubljivanju....voli prvo Boga pa sebe i sve druge ljude
5. obraćaj se Bogu u mislima..zamoli ga da ti pomogne

usudiću se da ti dam par saveta....
1. ne slušaj nikad glasove...nema dobrih i loših glasova..svi glasovi su od demona...kad ti pričaju i što želiš da čuješ i što ne želiš oni samo osvajaju prostor da bi te kasnije potčinili..ignoriši glasove kao da su šum u pozadini.kao da su psi koji laju iza ograde dok ti ideš putem....znam da je to teško..ali nema drugog izlaza
2. ne brini se toliko šta drugi misle o tebi...ljudi misle o sebi mnogo više nego o drugima..sve što misle o drugima je površno..ko te voli, voleće te ma šta neko trubio o tebi...ko te izbegava zbog glasina nije mu ni mesto u tvom životu
3. griža savesti je jedna od kukica na koju se demoni kače da bi mučili ljude...nije im bitno da li si kriva nego da li te grize savest ..to im otvara vrata...oprosti sebi svoje greške i ne preuveličavaj ih...ako ne možeš sama sa sobom to da rešiš idi kod sveštenika i ispovedi se..nije sramota ispričati sve svešteniku...
4. fokusiraj se na ljubav u životu a ne na strahove...ne pričam o romantičnoj ljubavi i zaljubljivanju....voli prvo Boga pa sebe i sve druge ljude
5. obraćaj se Bogu u mislima..zamoli ga da ti pomogne
Hvala puno, mnogo mi znači, ali mislim, da sam, stvarno, bila dovedena do kraja. Možda da sam bila i psihički jača, da mogu da nadmudrim tu čudnu silu, koja je definitvno bila, ne bi do toga došlo. Psiha je i te kako važna, to sam sigurna, ali očigledno tada nisam bila psihički jaka, niti stabilna, da bih mogla sa se borim sa tim nečim, neobjašnjivim.
Hvala, još jednom, puno.

Hvala puno, mnogo mi znači, ali mislim, da sam, stvarno, bila dovedena do kraja. Možda da sam bila i psihički jača, da mogu da nadmudrim tu čudnu silu, koja je definitvno bila, ne bi do toga došlo. Psiha je i te kako važna, to sam sigurna, ali očigledno tada nisam bila psihički jaka, niti stabilna, da bih mogla sa se borim sa tim nečim, neobjašnjivim.
Hvala, još jednom, puno.
pokušaće oni da se vrate...zato su bitni ovi saveti gore...

Back