Demoni i njihova projavljivanja

Pa da, ali pomoc psihijatra je dugorocnija u sustini, ako nadjes dobrog
Pazi, ja ovako mislim. Ako te previse okupiraju teske misli, ili si u depresiji. Prvo regulises ishranu. Onda ide teska fizicka aktivnost(lopata). Treba da se umoris toliko da kad legnes zaspis odma. Ako posle nekog vremena ni to ne pomaze. Onda jbga, nadaj se da ces ubosti dobrog psihijatra i da ce da ti potrefi terapiju.

Pazi, ja ovako mislim. Ako te previse okupiraju teske misli, ili si u depresiji. Prvo regulises ishranu. Onda ide teska fizicka aktivnost(lopata). Treba da se umoris toliko da kad legnes zaspis odma. Ako posle nekog vremena ni to ne pomaze. Onda jbga, nadaj se da ces ubosti dobrog psihijatra i da ce da ti potrefi terapiju.

Mislim da smo vec dobrano skrenuli sa teme, da ne pravimo digresiju vise, vratimo se na istu.

Jel si imao nekad iskustvo sa demonima, razgovaras li sa Mamonom?

A eto ti, moras jos da nadjes i dobrog psihijatra. Ovako je svaka lopata dobra ne moras nis da trazis. Samo pokrenes guzcu. :)
pa ne moze da ne pomaze dobro lomatanje...da ti dodje sam bog ispred tebe reci ces pa tornjas se covece ocu da spavam haha

Mislim da smo vec dobrano skrenuli sa teme, da ne pravimo digresiju vise, vratimo se na istu.

Jel si imao nekad iskustvo sa demonima, razgovaras li sa Mamonom?
Nisam, mislim da demoni ne postoje kao fizicke predstave.
Takodje mislim da postoje delovi nase psihe koji su neistrazeni. Da opipavanje i igranje sa kojekakvim podsvesnim mehanizmima nije pametno.

Nisam, mislim da demoni ne postoje kao fizicke predstave.
Takodje mislim da postoje delovi nase psihe koji su neistrazeni. Da opipavanje i igranje sa kojekakvim podsvesnim mehanizmima nije pametno.
postoje, siguran sam, iako ih nisam video
igranje jeste opasno, ali ne bi verovao koliko se ljudi naivno ispovedaju totalnim anonimusima i time mogu sebi naneti nepopravljivu stetu ako jedan od hiljadu bude bas taj... postoje i osobe koje pomognu savetom svakome, ali za sebe su nesposobne jer ih sopstveni demon blokira u korisnoj nakani... znam jednog takvog.

postoje, siguran sam, iako ih nisam video
igranje jeste opasno, ali ne bi verovao koliko se ljudi naivno ispovedaju totalnim anonimusima i time mogu sebi naneti nepopravljivu stetu ako jedan od hiljadu bude bas taj... postoje i osobe koje pomognu savetom svakome, ali za sebe su nesposobne jer ih sopstveni demon blokira u korisnoj nakani... znam jednog takvog.
Kako si siguran?

udubio si se previse u tu pricu...ja sam.nekad osecala da postoje vanzemaljci i niko ziv nije mogo da me razuveri
nisam se uospte udubio nego sam citao ovde sta se pise o ovome... u neke stvari se po meni nije pametno udubljavati posle nekih iskustava
znam ljude koji su imali slicna a jos su zivi da se sa nekim stvarima nije igrati ali to nije tema a o tim stvarima sam pisao ovde pre nekih 10 godina ovde i resio da sa konkretnim stanem...

nisam se uospte udubio nego sam citao ovde sta se pise o ovome... u neke stvari se po meni nije pametno udubljavati posle nekih iskustava
znam ljude koji su imali slicna a jos su zivi da se sa nekim stvarima nije igrati ali to nije tema a o tim stvarima sam pisao ovde pre nekih 10 godina ovde i resio da sa konkretnim stanem...

Pricaj nam jos o demonima, kako, sta?

Pa postoje danas i neke neznije metode za sprecavanje dokonog uma da ode u mutne mocvare greha , na primer da ode kod psihologa ili razgovara sa nekim...

Nisam ja protiv fizicke aktivnosti kao sastavnog dela potrebnog za normalno funkiconisanje metabolizma, ali koristiti se lopatom kao sredstvom sprecavanja uma da misli je pogresno
Већина психијатара имају довољно проблема са својим демонима, зашто мислиш да ће помоћи неком другом са његовим?😀

Већина психијатара имају довољно проблема са својим демонима, зашто мислиш да ће помоћи неком другом са његовим?😀

Mozda zato sto imaju iskustva sa demonima pa na osnovu licnog iskustva mogu da pomognu i onima koji su manje vesti u tome. Ovde pod "demonima" ne mislim na demone u smislu bica ili entiteta nego vise na neke psihicke probleme koji su deo nas samih.

Back