active
Iskusan
- Poruka
- 6.093
демони се изгледа комбинују са људима уназад 60 година, мислим на хитлерове експерименте који се спроводе и данас у америци по војним базама
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako roditelji budu odgovarali onda će i popovi na dnevni red.
sbojana:Pa koliko znam devojka je imala decka. Da su je roditelji bas toliko "odvlacili od sexa" oterali bi je u opatice ili kako se vec one zovu u katolicanstvu, ili joj ne bi ni dozvolili da ima decka za kojeg kako sam shvatila je trebala da se uda. Na youtube-u ima ceo film o ovoj devojci, ali sa engleskim prevodom, meni je bio veoma zanimljiv. Ko govori engleski ili poljslki, posto je uradjen i na poljskom jeziku, neka pogleda. Nisam bas sigurna da "potisnuti seksualni nagon" moze da dovede do ovako ekstrmnih slucajeva.
Pa koliko znam devojka je imala decka. Da su je roditelji bas toliko "odvlacili od sexa" oterali bi je u opatice ili kako se vec one zovu u katolicanstvu, ili joj ne bi ni dozvolili da ima decka za kojeg kako sam shvatila je trebala da se uda. Na youtube-u ima ceo film o ovoj devojci, ali sa engleskim prevodom, meni je bio veoma zanimljiv. Ko govori engleski ili poljslki, posto je uradjen i na poljskom jeziku, neka pogleda. Nisam bas sigurna da "potisnuti seksualni nagon" moze da dovede do ovako ekstrmnih slucajeva.
Muž mi je pametan,Bogu hvala.Jeste kršten,ali vaspitanje u komunističkoj porodici je ostavilo svoje tragove.
Što se tiče šloga,recimo da je bio,ali kako bi objasnila da se na isti način desio i kod moje drugarice?
Muž mi je pametan,Bogu hvala.Jeste kršten,ali vaspitanje u komunističkoj porodici je ostavilo svoje tragove.
Što se tiče šloga,recimo da je bio,ali kako bi objasnila da se na isti način desio i kod moje drugarice?
Hvala ti za savet,može biti šlog u 25-oj?
A prijateljici se desilo pre nego meni.I to je veoma iskrena osoba,vreme je dokazalo njenu iskrenost.
Mogu samo da ti poželim da imaš kraj sebe bar jednu takvu.Ako si srećna,imaćeš i više.
Ovo sam daaavno nasao na netu,....
IZVINjAVAM se zbog duzine, ali tice se teme....
1. deo
Navršio sam bio punih 28 godina u duhovnom slepilu. Do tog vremena, na moju veliku sramotu, nisam imao nikakvih zrelih pojmova o Bogu i veri.
Godine 1914. svršio sam VIII razred gimnazije u Skoplju. Gotovo za sve vreme moga školovnja osećao sam veliki strah kad je se govorilo o smrti kod čoveka, kad sam prolazio pored groblja i kad sam ulazio u crkvu.
Prosto kao primoran od neke nevidljive sile, stalno sam menjao struku: godine 1914. bio sam železnički pripravnik, zatim tri godine opštinski delovođa, pa telegrafski pripravnik, pa privremeni učitelj. Duhovnog mira nigde nisam imao, niti nade u budućnost. Čudio sam se i sam kakav ću čovek biti, i strahovao sam u sebi kako će se živeti.
Godine 1922. upišem se na filozofski fakultet u Beogradu . Uskoro se moj otac razboli i braća najaviše da me više ne mogu izdržavati. Ja potražim učiteljsko mesto u selu Riljevu kod Prilepa.
...........................................................................................................................
Jednog dana moja mati i žena odvedoše me u crkvu. Pogledam na ikonostas, imam šta da vidim: sve ikone bile su oživotvorene, samo što ne govore. Tada mi dođe na pamet kako sam nekad išao u crkvu i smatrao da su sve slike mrtve. Rastuži mi se u srcu, i padoh na zemlju da tražim pomilovanje. U tom momentu priđe pozadi mene jedan atletski čovek, dohvati me za pleća i izjuri napolje. Na izlazu mi reče "Još jedanput da te ne vidim u crkvi, kad si bio u zdravom stanju nisi mario za crkvu, a sada šta ti vredi kad nisi ni za šta sposoban". Ja poverovah da me to Gospod isteruje iz svoga doma i padoh u očajanje. Na moje navaljivanje ukućani me vratiše iz manastira.
Dođem kući, puno dvorište paklenih duhova. Povikaše na mene da skočim s balkona. U nameri da uteknem od njih, ja zaista skočim sa kućevnog balkona. Kad padoh na zemlju, ne znam zbog čega, ja zauzeh stav razapetog Hrista na krstu, i tu ostadoh prosto kao prikovan za zemlju. Šest ljudi su pokušavali u tri maha da me krenu sa zemlje, ali nisu mogli. Oni su i danas živi i mogu ovo posvedočiti. Posle nekog vremena dođe moja mati i bez teškoće me podiže sa zemlje.
U strahu od demona bio sam potpuno zaboravio pismenost. Nisam mogao raspoznavati slova, hartija mi je izgledala sva bela. Đavoli su mi se podsmevali "gde ti je sad nauka; ostao si prazan kao ćup; e sad znaj da sve što čovek ima Božije je; čovek sobom ništa ne može stvoriti".
Posle nekog vremena povrati mi se pismenost, i mogao sam čitati. Tada mi đavoli počeše zabranjivati da se sastajem sa ljudima govoreći:" Nikome ne smeš kazivati ovo što vidiš. Mi smo čovečanstvo vezali u lance i ne damo da se spasavaju. Naterujemo narod na grehe protiv Boga i zakona. Ako ti nekome javiš da postoji nevidljivi svet i đavoli, može se neko pokajati i vratiti Bogu. Ti ćeš za to ljuto odgovarati". Ja od straha nisam smeo nikome ništa pričati. Veće su mi bile moje muke nego li muke celoga sveta. A u toliko sam bio još nesrećniji, što sam đavolima potpuno verovao. Ni na kraju mi pameti ne beše da samo Bogu treba verovati i u ono što je Bog obećao ljudima u Sv. Pismu. U gimnaziji nikakvu pažnju nisam obraćao na veronauku, te sam bio nesposoban za versko i duhovno razmišljanje. Za molitvu sam bio nesposoban, jer me je strah potpuno iscrpljivao.
Sada mi đavoli počeše objašnjavati kakve će biti moje muke na onom svetu. Prvog dana predstaviše moju sliku na zidu kao u bioskopu: Moja duša potpuno slična meni, poče žalosno da gleda. Crnci su bili sa noževima, sa velikim noktima na prstima. Počeše da mi prete "čekaj da vidiš šta će biti s tobom". Rasekoše mi kožu na vratu, odraše me i baciše mi kožu u lice, i kože nestade. Zatim počupaše mi meso, baciše ga u lice, i mesa nestade. Vidim ostade samo skelet od kostiju. Malo zatim meso se povrati na kosti, i koža ga pokri. Đavoli ponoviše njihov prvi rad, te ja gledah iznakaženo svoje obličje i svoju nakazu. Đavo mi objasni "ako se do mraka ne ubiješ, sutra će ti biti određena veća kazna. Oderi malo kože na ruci, da vidiš da li boli." Ja zaista sljuštim malo kože, i vidim boli mnogo. Pomislim kako ću stradati u večnosti, počnem očajavati. Kako da se ubijem kad sam potpuno razuman!
Evo jednog snimka napada demona naizgled bezazlena igra,ali kad stvari krenu naopako onda je kasno.Ovih snimaka ima dosta ja sam stavio samo jedan primer netreba se igrati sa ovakvim stvarima,Satana i njegova vojska samo čekaju naivne da ulete u njihovu klopku znam da mnogi neveruju u postojanje demona ali to upravo i jeste cilj zlih sila otpalih od Boga,što više ateista to bolje.
![]()
Nisam imao prilike da se sretnem sa nekom takvom situacijom...to jest sa "demonom". Verujem da negativna energetska praznjenja postoje ali kako kazem nisam se jos sreo sa time. Jedino mi nije jasno zasto neko zove crnce (citaj popove) da svete kucu kada se to desi? Pop nema nikakvu kontrolu nad time.
Podenuli ste me pa sam pogledao dosta klipova na ovu temu....nadam se da je svima jasno da su skoro svi klipovi lazirani....narocito oni gde deca komuniciraju sa duhovima...
Nije bilo davno,možda ima desetak godina.
Desilo se da su se deca u mom kraju "igrala" papirićima na kojima su napisana slova azbuke tako što su prizivali duše umrlih i postavljali razna pitanja.Jedna devojčica posle toga nije imala mira danima i noćima,"svašta joj se priviđalo"-roditelji su verovatno zbog straha od reakcije okoline krili šta joj se tačno dešava.Posle više nedelja mučenja roditelji su pozvali sveštenika da osvešta kuću i čita molitve devojčici,posle čega je dete oslobođeno muka.
Možda i u tvojoj okolini ima sličnih primera,a ti nisi čuo o tome,ili si čuo a nisi obratio pažnju?