Demoni i Andjeli?

Da sami shvate da nije slatko činiti zlo.

Da postaje besmisleno baš kao i činjenje dobra .

Da li je buva zla zato što siše krv domaćinu?

Ne , to je prosto priroda.

Da li je pantljičara zla zato što ubija domaćina ?

Ne, to je prosto priroda.

Da bi pantljičara ili buva prestale da nanose zlo potrebno je da postanu svesne cele slike a one to ne mogu.

Tek ako neka duša uznapreduje do stadijuma u kom je sposobna da sagleda i vrednuje, tek onda moguće joj je da svojom voljom odbaci zločinjenje.

Da li je duša čoveka kriva ako se ponaša po svojoj prirodi, priznavala to ili ne?

a) Ne, to je samo priroda

b) Bože sačuvaj i sakloni Oma se pokaj. Bogu Gospodu našemu i primi plamen ove lomače na pravdi spasa svoje duše veštičije amen.

c) Ko sam ja da znam, kriv li je ovaj kolac ili se samo malo nakrivio? Jesam li uopšte u stanju da shvatim to što je priroda dovoljno da vidim krivim li još i više ili možda malko ispravljam ?

Živeo Bubu!

Da li je siledzija zao kada siluje maloljetnicu? Ne,to je samo priroda?
Da li je pedofil zao kada zlostavlja dijete od 5 godina? Ne,to je samo priroda?
Da li je zao masovni ubica koji uleti u osnovnu skolu i pobije 100 ucenika? Ne,to je samo priroda?

Ne zaboravite da su i bolesti deo prirode, kao što je to i smrt. Sve je to deo ciklusa... Rađanje, rast, propadanje, smrt...
Naravno to ne opravdava ubistva, silovanja, pedofiliju i ostalo... Ni slučajno.
Samo, opet kažem... Priroda je tačna, ne pravedna.

A to je zato što neki misle da iako ne vide ni deseti deo Njesve,
znaju ama baš Sve, pa od onoga što vide prave Boga muškog pola.

a u stvari Njoj je svejedno, jer Ona je dosledna Sebi kako i dolikuje Majci našoj.

Koja majka nije ponela epitet maćehe,
zatreće joj se isto kao da nije ni rađala

Velika većina je ista kao one pominjane buve i pantljičare, potpuno nesposobna da uvidi sebe i svoje mesto u svemiru.

A to je zato što neki misle da iako ne vide ni deseti deo Njesve,
znaju ama baš Sve, pa od onoga što vide prave Boga muškog pola.

a u stvari Njoj je svejedno, jer Ona je dosledna Sebi kako i dolikuje Majci našoj.

Koja majka nije ponela epitet maćehe,
zatreće joj se isto kao da nije ni rađala

I ta dobra "majka" prihvata sve sto se desava na svijetu i mirno gleda sve to? U kakvog to monstruma vjerujete?

Back