DemokraCija i tolerancija u Kroacija - napad na Srbe

To je upravo i poanta ovog foruma i razlog zašto je zabavan.
Niti na jednom drugom forumu nema toliko mitomanije kao ovdje, i niti na jednom drugom forumu se ne dopušta pisati stvari koje se tu pišu.

Za mene osobno, win win situacija 🤣
Srbi, pogotovo ovi prekodrinski i ovi koji jedu Zapadna gofna za Zapadne plaće, su najveći mitomani..
Vjerojatno zato i imaju kompleks i zato se i imaju potrebu prikazati velikosrbima..

Naravno, oni nikad nikome nisu učinili ništa nažao, 30x današnjih Srbija je već izumrlo u svim ratovima i genocidima protiv jadnih Srba..
Parodija u svakom slučaju, zato i je zabavan forum jer im možeš vaditi mast a argumente osim "vi ste srbi" nemaju jer su ih time filali od malih nogu.

Rece pripadnik izmisljene nacije i zamota cokoladicu :D

Klice i Cikago srpstvu "genije" da li to znaci da je srpski grad? Sta mislis "genije"?
Samo šta u Čikagu nije bilo rata, po Čikagu nisu padale srpske granate, po Čikago nisu Srbi ubijali američke civile i vojnike, po Čikago nisu Srbi rušili crkve katolicima i protestantima, Čikago nije bio u srpskim planovima da ga pripoje Srbiji ili Krajini. A sve to jesu Srbi radili u Kninu i Dubrovniku 1991.-1995. Dakle nije isto ni blizu. Drugačije su konotacije i emocije.

Samo šta u Čikagu nije bilo rata, po Čikagu nisu padale srpske granate, po Čikago nisu Srbi ubijali američke civile i vojnike, po Čikago nisu Srbi rušili crkve katolicima i protestantima, Čikago nije bio u srpskim planovima da ga pripoje Srbiji ili Krajini. A sve to jesu Srbi radili u Kninu i Dubrovniku 1991.-1995. Dakle nije isto ni blizu. Drugačije su konotacije i emocije.

Ukratko, ne znaci da je srpski. Hvala.

Ne, nitko nije kriv za to.. razlika je samo u tome što mi za sebe ne mislimo da smo sveci.
Ako ništa, po novom ste vi ti koji ste genocidni i to službeno po UN-u 🤣:per:

Ne brini, ne misli niko da ste sveci...nisu se dzabe nemacki i italijanski vojnici zgrozavali nad vasim zlocinima. i sad mi o genocidu prica neko cija drzava je utemeljena na genocidu.

Ukratko, ne znaci da je srpski. Hvala.
Dobro, ti misliš to što pišeš, sve ok. Samo me zanima kakvo je tvoje mišljenje hoće li Srbi slijedeće godine na sezonski ili stalni rad u Hrvatsku ili će je zaobići? Drugim riječima, po tebi, koliki dio Srba misli da su ove primitivne reakcije navijačkih skupina odgovor na provokativne pjesme o srpskom Dubrovniku i Kninu koje financira hrvatska država, a koliki dio da je u pitanju bujanje ustaštva? Sadašnje stanje je da se svaki dan u Hrvatsku netto stalno useljava 5-6 srpskih državljana (razlika useljenih i iseljenih) Izvor: DSZ migracije u RH za 2024 g. https://podaci.dzs.hr/2025/hr/97255
Usput, Hrvatska je statistički jedna od najsigurnijih zemalja u svijetu kad je u pitanju broj ubojstava, krađa, nasilja,... jedino mislim da u prometu ne stojimo baš najbolje.
P.S. jbg, ja sam zagovornik krupnog kapitala, pa me samo to zanima.

Back