DemokraCija i tolerancija u Kroacija - napad na Srbe

ruka ruku mije..kad god se drma u beogradu, zagreb ili pristina mu priskacu u pomoc

samo kreteni mogu da ovim glupostima trube po ceo dan
Ima logike. Baš u trenutku kada su protesti u Srbiji, kada Dijana Hrka štrajka glađu, kad je podržavaju studenti, đaci, Đoković, Nemanja Vidić, Aleksandar Đorđević itd. Kada Srbija ima velike probleme sa sankcijama, naftom, plinom. Kada Vučića kritiziraju i Rusija i Europska unija. Baš tada se događa ovo Srbima u Splitu, Zagrebu, Rijeci. Kao naručeno Vučiću da se javnost u Srbiji ne bavi situacijom u Srbiji i pravim problemima nego da lupetaju o nacizmu u Hrvatskoj.

U Splitu niko nije provocirao. Sam si priznao da nisu. U cemu je onda problem?
Znači ako ja sad organiziram ustaški koncert u Beogradu to znači da mogu nastupati u Novom Sadu sa nekom manje radikalnom retorikom. Dakle ono šta sam radio u Beogradu nema veze sa Novim Sadim pa sam zato zaslužio da me Novi Sad lipo ugosti. Jer zaboga nisam provocirao u Novom Sadu nego u Beogradu pa nema razloga da me Novi Sad ne dočeka sa veseljem. To je taj princip tvoj.

Znači ako ja sad organiziram ustaški koncert u Beogradu to znači da mogu nastupati u Novom Sadu sa nekom manje radikalnom retorikom. Dakle ono šta sam radio u Beogradu nema veze sa Novim Sadim pa sam zato zaslužio da me Novi Sad lipo ugosti. Jer zaboga nisam provocirao u Novom Sadu nego u Beogradu pa nema razloga da me Novi Sad ne dočeka sa veseljem. To je taj princip tvoj.

Po cemu je retorika u Splitu bila manje radikalna ili pak uopste radikalna?

P.S. O tome da ustase i cetnici nisu i nikad nece biti isto mozemo drugi put. A tek da ne pricam o tome kako jedan KUD i ustase nisu isto.

A sta bi sa ovim poCetnicima u Rijeci? Kako su klinci karatisti ugrozili hrvatsku bezbednost i identitet?

Šta je piva kud Fenečki biseri u manastiru Krka prije pola godine i tko ih je doveja tamo i organizira sve to? Jesi li naša na Google?

Ne pricamo o manastiru Krka. Pricamo o tri napada na Srbe u tri razlicita grada bez ikakvog povoda osim sto su Srbi. Da je obrnuta situacija ne bi ste ostalo od vaseg plakanja kako vam Srbe prave genocid.

A ti jos uvek nisi niti jednom osudio ovo vase varvarstvo, ustasluk i primitivizam. I takvih vas je 99%, cast izuzetcima.

Nisi nista objasnio. Ali pazi niste vi nama Srbima problem. Problemo smo mi. Kad se resimo izmedju sebe onda cemo se resiti i sa vama. Primera radi, hrvatsko KUD Stepjan Radic slobodno nastupa po Srbiji a nosi ime po coveku koji je Srbe nazivao ciganima i jos svasta. Znaci niste vi problem, mi smo.
Šta su sve o Hrvatima pričali i pisali Ilija Garašanin i Vuk Karadžić. Puno prije i puno gore nego Stjepan Radić o Srbima.

Back