Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 6.328
Šta su sve o Hrvatima pričali i pisali Ilija Garašanin i Vuk Karadžić. Puno prije i puno gore nego Stjepan Radić o Srbima.
I to menja sta je Radic pricao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta su sve o Hrvatima pričali i pisali Ilija Garašanin i Vuk Karadžić. Puno prije i puno gore nego Stjepan Radić o Srbima.
Ne spominje se jedan grad nego se spominju dva hrvatska grada Knin i Dubrovnik i naziva ih se srpskima. Zamisli da je obrnuto. Da su Hrvati i Hrvatska ratovali u Srbiji, pola Srbije srušili i zapalili, htjeli okupirati dijelove Srbije, i nakon toga kada se rat završio šalju svoje pjevače u Srbiju da pivaju tamo kako su Beograd i Novi Sad hrvatski gradovi.***** drzavu kjoju potrese jedna pesma gde se spominje jedan grad. Realno.
Minja itekako jer važno je tko je prvi počeo sa provokacijama i uvridama. Tako je kroz cilu povijest bilo. Srbi izazivaju i napadaju to jest negiraju i kradu sve hrvatsko a Hrvati se brane i žestoko odgovore. Pa onda nakon toga Srbi kukaju i kmeče o povampirenim ustašama.I to menja sta je Radic pricao?
Ma je, ali imamo mi i svojih krkana koji nikako da shvate da ih treba boliti k za neki tamo narod koji jedva spaja kraj s krajem i koji je na rubu građanskog rata.Minja itekako jer važno je tko je prvi počeo sa provokacijama i uvridama. Tako je kroz cilu povijest bilo. Srbi izazivaju i napadaju to jest negiraju i kradu sve hrvatsko a Hrvati se brane i žestoko odgovore. Pa onda nakon toga Srbi kukaju i kmeče o povampirenim ustašama.

Ne spominje se jedan grad nego se spominju dva hrvatska grada Knin i Dubrovnik i naziva ih se srpskima. Zamisli da je obrnuto. Da su Hrvati i Hrvatska ratovali u Srbiji, pola Srbije srušili i zapalili, htjeli okupirati dijelove Srbije, i nakon toga kada se rat završio šalju svoje pjevače u Srbiju da pivaju tamo kako su Beograd i Novi Sad hrvatski gradovi.
Minja itekako jer važno je tko je prvi počeo sa provokacijama i uvridama. Tako je kroz cilu povijest bilo. Srbi izazivaju i napadaju to jest negiraju i kradu sve hrvatsko a Hrvati se brane i žestoko odgovore. Pa onda nakon toga Srbi kukaju i kmeče o povampirenim ustašama.
Ma je, ali imamo mi i svojih krkana koji nikako da shvate da ih treba boliti k za neki tamo narod koji jedva spaja kraj s krajem i koji je na rubu građanskog rata.
Kako ako smo došli praktički paralelno na ove prostore?Fascinantno, Srbi kradu od naroda koji je nastao od Srba![]()
Kako ako smo došli praktički paralelno na ove prostore?
Čemu ta potreba za mitomanijom pri manjku protuargumenata?
Što vas toliko boli da vas ustaše šišaju po svim parametrima da se pokušavate onda tješiti lažima i mitovima?
Ili vas tome uče od malena, s obzirom da vas Hrvatska cijelu povijest siša po svim parametrima![]()

Ma ne, mi vas samo volimo podsjetiti gdje vam je mjesto, tu i tamo čisto da se nikad ne opustite i da vam znoj curi već pri ostavljanju otiska prsta na graniciNe moze vas boliti k za "neki tamo narod" jer vas identitet pocinje i zavrsava se iskljucivo sa mrznjom prema Srbima. 99% vas je "krkana".

Eto vidiš. Kako polako otkrivaš svoje pravo lice. Na kraju i sam provociraš i onda se čudiš zašto vas napadaju kada dođete u Hrvatsku.Fascinantno, Srbi kradu od naroda koji je nastao od Srba![]()
Ne, samo uživamo vaditi mast velikosrpskim mitomanima poput tebeTako vam dobro ide da na srpskom forumu lecite komplekse![]()
![]()

A vi jadni ničim ne izazivate tu mržnju i niste je uopće zaslužili.Ne moze vas boliti k za "neki tamo narod" jer vas identitet pocinje i zavrsava se iskljucivo sa mrznjom prema Srbima. 99% vas je "krkana".
Napisao sam ti to već i citirao. Jel se tebi 100 puta triba nešto ponavljati? Jel znaš čitati? Evo u kojem stihu: “Od Kruševca, Prizrena, Cetinja, Dubrovnika, Knina, Nevesinja sa Avale, Lovćena i Šare, kliče Srpstvo, ustani, Lazare."Opet netacno. U kom stihu tacno se nazivaju srpskim?
Ma kakvi, oni su svete kraveA vi jadni ničim ne izazivate tu mržnju i niste je uopće zaslužili.
Pazi koji je to lik. Dva dana pokušava ovdje dokazati da Srbi ne provociraju Hrvate i da su napadi na Srbe u Hrvatskoj ničim izazvani. Pa na kraju sam sebe demantira i krene sa tipičnim njihovim lupetanjima da smo nastali od njih i slično. Pa šta si onda uopće trošio vrime do sada da nam dokažeš kako ste fini, mirni, i nikog ne dirate? Teška patologija.Ma kakvi, oni su svete krave![]()
Zašto nas nitko neće i zašto nas nitko ne voli.. belosvetska urota.. klasične kafanske priče velikosrpskih mitomana koji se u životu nisu pogledali u ogledalo..
Neki zato što ne žele, a neki jer eto nemaju para ni za ogledalo pa se prodaju za sendviče.
Napisao sam ti to već i citirao. Jel se tebi 100 puta triba nešto ponavljati? Jel znaš čitati? Evo u kojem stihu: “Od Kruševca, Prizrena, Cetinja, Dubrovnika, Knina, Nevesinja sa Avale, Lovćena i Šare, kliče Srpstvo, ustani, Lazare."
Isto je to. Nije šija nego vrat.I pise da srpstvo klice, nigde ne pise da su srpski gradovi.
Pazi koji je to lik. Dva dana pokušava ovdje dokazati da Srbi ne provociraju Hrvate i da su napadi na Srbe u Hrvatskoj ničim izazvani. Pa na kraju sam sebe demantira i krene sa tipičnim njihovim lupetanjima da smo nastali od njih i slično. Pa šta si onda uopće trošio vrime do sada da nam dokažeš kako ste fini, mirni, i nikog ne dirate? Teška patologija.

Isto je to. Nije šija nego vrat.
Tvojim pisanjem.I jos ne rece cime su klinci u Rijeci izazvali napad![]()
To je upravo i poanta ovog foruma i razlog zašto je zabavan.Pazi koji je to lik. Dva dana pokušava ovdje dokazati da Srbi ne provociraju Hrvate i da su napadi na Srbe u Hrvatskoj ničim izazvani. Pa na kraju sam sebe demantira i krene sa tipičnim njihovim lupetanjima da smo nastali od njih i slično. Pa šta si onda uopće trošio vrime do sada da nam dokažeš kako ste fini, mirni, i nikog ne dirate? Teška patologija.
Dobro "genije" onda nam ti objasni šta im znači kada pivaju da Dubrovnik i Knin kliču srpstvu? Šta time misle i poručuju? Koja je poruka i poanta toga?Isto je ljudima koji se ponasaju kao bik na crveno kad se pomenu Srbi![]()
Tvojim pisanjem.

Dobro "genije" onda nam ti objasni šta im znači kada pivaju da Dubrovnik i Knin kliču srpstvu? Šta time misle i poručuju? Koja je poruka i poanta toga?