bezuslovna ljubav
Aktivan član
- Poruka
- 1.281
Mama je juce primila jednu bocu infuzije i odmah se osvezila. Zbunjuje je igla u ruci, ali dobro. Ujutru je primila jednu bocu. Medjutim danas popodne pred kisu smo svi posrtalu a mami opet pade pritisak ali na 80 sa 50. Jos jedna infuzija i odmah poce da prica u krevetu. E sad, u podne pije tensek koji sprecava aritmiju a uz to i cetvrtinu rispokepta. Pa jos lek za smanjenje secera. I do sada je bila pospana popodne, ali ne u ovoj meri i sa takvom bradikardijom. Doktorica nema pojma kako da iskombinuje. A ja se zderem.
- - - - - - - - - -
A sta znaci taj sindrom? Kako si to primetila? Da li ima veze sa demencijom? Coretam na telefonu po internetu...
- - - - - - - - - -
Evo me, bile smo danas kod Pavlovića i stigosmo do Bensonovog sindroma. Čitala sam ja u jednom momentu o tome, to je ono što je Teri Pračet imao, samo nisam htela da se pravim pametna i da predlažem lekaru dijagnozu. Ali dođe i on sam do toga
Sve je dobro prošlo, i pakovanje i povratak u dom, na nas Pavlović pozitivno deluje, sva je važna jer joj je najbolji lekar rekao da se nervne ćelije obnavljaju. Dobila je antidepresiv, neku Latu, nisam čula ali se ja u to slabo razumem, videću kako će da joj radi.
A sta znaci taj sindrom? Kako si to primetila? Da li ima veze sa demencijom? Coretam na telefonu po internetu...