Posmatraj to kao neki njen revolt na novonastalu situaciju. Znam da se brineš, znam da ti je teško, ali samo sebi mantraj da je bar pod nadzorom, sita, u suvom, čistom i toplom. A proći će, kao što sve prođe.
Da to i radim uglavnom. Inace je i kod kuce zadnjih 10-15 dana odbijala da stavi pelenu pa kad i pristana pre spavanja, u toku noci pokida i baci, to mi je pricala
ova rodjaka koja je najvise vremena provodila sa njom i koja je i ubedjivala da stavi pelenu, nista nije vredelo dok je ja nisam zvala i molila cak plakala od muke
da prihvati to. Njena priroda je takva, dosta je samovoljna i tvrdoglava, plus sto je tolike godine ona jedina odlucivala sta ce i kako ce, a sad zbog nemoci mora
da se povinuje necemu. Popustice verovatno, ali ce to da potraje.
jedem ne treba me terati ......zaliha vec imam na moju zalost...
znam da ti ne mozes jer moras u bolnicu...
Doktorica ponavlja uobicajeno *praticemo*,a nista ne preduzima za dalje analize. Zamolila sam je da odnesu u privatnu laboratoriju I da odrade sve sto treba -gvozdje, B12, folna kiselina...heliko bakterija... sve cu da platim... ne vredi pricati. Samo cu da se pojavim I da napravim haos, bez najave. Ako izdrzim da se ne izvicem preko telefona.
objasnjavali su se sa njom da ne moze jer je zima i da nema ko tamo da joj se nadje, a ona ne moze sama. Onda su razgovarali sa