LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
prepisana terapija, exelon flaster......milgama dr......folnak tbl......OHB12 ampule 10 dana, pa svaki drugi dan 20 dana, pa na 15 dana doživotno....rocatrol tbl
na testu, od maksimalnih 30 poena i graničnih 24 za demenciju, on ima 11....družbenica ili kako god se zove ova žena D. mu prija, i doktor kaže da nastavimo tako dokle god se može.
Eto....
Ispričala sam za njegovu reakcinju na leponex i rekao je da je pametno što smo ga ukinuli. Ništa mu nije dao za smirenje. Za dva meseca da dodjem sa analizama krvi i još neke dve analize B i D vitamin valjda...piše ovde.

na testu, od maksimalnih 30 poena i graničnih 24 za demenciju, on ima 11....družbenica ili kako god se zove ova žena D. mu prija, i doktor kaže da nastavimo tako dokle god se može.
Eto....
Ispričala sam za njegovu reakcinju na leponex i rekao je da je pametno što smo ga ukinuli. Ništa mu nije dao za smirenje. Za dva meseca da dodjem sa analizama krvi i još neke dve analize B i D vitamin valjda...piše ovde.

Poslednja izmena: 

Kako ste svi vi danas?
Kako ste svi vi danas? Flaster sam dobila sa popustom jer je sve za Alchajmera na državnoj subvenciji. Važno je da to bude napisano na izveštaju specijaliste, i da lekar opšte prakse tu šifru G30 (čini mi se) napiše na receptu. I folnak ide na recept. Ostalo kupujem. Dobila sam i naloge za injekcije OHB 12 ali za prvih 10 dana samo pola (doktor je prepisao da 10 dana prima po 1 svaki dan, ali socijalno priznaje samo na svaki drugi dan, te 5 mu daju oni na jedan nalog, a 5 ja kupim i donesem i to je na drugom nalogu na kome piše "ima lek"...samo one da mu daju).
 Flaster sam dobila sa popustom jer je sve za Alchajmera na državnoj subvenciji. Važno je da to bude napisano na izveštaju specijaliste, i da lekar opšte prakse tu šifru G30 (čini mi se) napiše na receptu. I folnak ide na recept. Ostalo kupujem. Dobila sam i naloge za injekcije OHB 12 ali za prvih 10 dana samo pola (doktor je prepisao da 10 dana prima po 1 svaki dan, ali socijalno priznaje samo na svaki drugi dan, te 5 mu daju oni na jedan nalog, a 5 ja kupim i donesem i to je na drugom nalogu na kome piše "ima lek"...samo one da mu daju).