Jel postoji negde taj spisak, tj da li postoji uopšte negde objedinjena lista svih domova, ili moram da tražim jedan po jedan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel postoji negde taj spisak, tj da li postoji uopšte negde objedinjena lista svih domova, ili moram da tražim jedan po jedan?
Primite moje saucesce ...e ovako ,juče sam sahranio moga oca ,zadnjih nedelju dana je bio u bolnici na gerijatriji i bio je pod direktnim nadzorom STRUČNIH lica koji su tačno znali šta i kada da urade ali sada se smirio i ,nadam se , je najzad otišao u taj njegov stan koji je oduvek želeo da ode ali VAM želim reći da MIR U KUĆI NEMA CENU tako da kako god da bude naše drage roditelje smestite u stručne ustanove jer ponovo kažem da moj otac više nije ličio na sebe ovde gde je živeo nije bio njegov stan bez obzira koliko ga mi ubeđivali da je to njegovo ,
I sada želim da vam se zahvalim na savetima koje ste mi davali , ja lično ostajem u nekom svom mišljenju za koji mislim da je ispravan
šta reći više hvala na strpljenju
e ovako ,juče sam sahranio moga oca ,zadnjih nedelju dana je bio u bolnici na gerijatriji i bio je pod direktnim nadzorom STRUČNIH lica koji su tačno znali šta i kada da urade ali sada se smirio i ,nadam se , je najzad otišao u taj njegov stan koji je oduvek želeo da ode ali VAM želim reći da MIR U KUĆI NEMA CENU tako da kako god da bude naše drage roditelje smestite u stručne ustanove jer ponovo kažem da moj otac više nije ličio na sebe ovde gde je živeo nije bio njegov stan bez obzira koliko ga mi ubeđivali da je to njegovo ,
I sada želim da vam se zahvalim na savetima koje ste mi davali , ja lično ostajem u nekom svom mišljenju za koji mislim da je ispravan
šta reći više hvala na strpljenju
Dragi moji prijatelji, ako li sami ne prelomite bićete žrtve bolesti zvane DEMENCIJA ,jer sam ja posle neprospavanih noći sa mojim OCEM shvatio da ne mogu da izvojevujem pobedu ,shvatite NE MOŽETE NI VI TU POBEDU DA DOBIJETE
A zasto, Beket, pregledi moraju da budu u privatnim klinikama? Da li tvoja mama ima zdravstvenu knjizicu? Da li ti mozes sama da odredis gde ce da ide na preglede? Da li je tako u svim privatnim domovima? U drzavnom domu imaju svoj sanitet, oni im zakazuju i vode ih u pratnji sestre ili doktora u drzavnu bolnicu. U Domu imaju svi svoje kartone i lekara, a neuropsihijatar ih posecuje dva puta mesecno. Na moj zahtev odradjuju specijalisticke ili laboratorijske analize. Mogu ja da je odvedem ako hocu u privatnu ordinaciju. Kao sto sam je vodila kod privatnika stomatologa, a mogla sam i da kazem u Domu da joj organizuju odlazak. Ponekad specijalisti znaju da pridikuju doktoru iz doma, sto im salje neke slucajeve, pa se ona meni sa snebivanjem zali. Ali mene to ne zanima. Insistiram uvek da je pregledaju, kada sumnjamo da postoji problem.
U drzavnom domu cena nije fiksna, tako da su prosle godine povecavali 3 puta. Nisu veliki iznosi povecanja, ali kada se saber i uz ostale troskove... A zasto, Beket, pregledi moraju da budu u privatnim klinikama? Da li tvoja mama ima zdravstvenu knjizicu? Da li ti mozes sama da odredis gde ce da ide na preglede? Da li je tako u svim privatnim domovima? U drzavnom domu imaju svoj sanitet, oni im zakazuju i vode ih u pratnji sestre ili doktora u drzavnu bolnicu. U Domu imaju svi svoje kartone i lekara, a neuropsihijatar ih posecuje dva puta mesecno. Na moj zahtev odradjuju specijalisticke ili laboratorijske analize. Mogu ja da je odvedem ako hocu u privatnu ordinaciju. Kao sto sam je vodila kod privatnika stomatologa, a mogla sam i da kazem u Domu da joj organizuju odlazak. Ponekad specijalisti znaju da pridikuju doktoru iz doma, sto im salje neke slucajeve, pa se ona meni sa snebivanjem zali. Ali mene to ne zanima. Insistiram uvek da je pregledaju, kada sumnjamo da postoji problem.
Poceli su da organizuju popodne radionicu, ali se moja mama zali da je "ruke ne slusaju". U ponedeljak idem da provedem s njom 5-6 dana, pa cu videti o cemu se radi. Mozda mogu nesto jednostavnije da joj daju da radi.
Blaise, dokle si stigla sa smestanjem oca?
Sumara, kako se sada ponasa tvoj tata? Uspevas li da se izboris sa celom situacijom?
Mika Nikolic, da li je tvojoj mami stabilnije stanje?[/QUOTE/
Izbacio sam joj antipsihotik i bolje hoda ali postaje nemirnija (mada i sa antipsihotikom nije bila bolja).Propada sve vise, nema tu pomoci.Pozdrav