Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar su sada raspolozene kada su zajedno
Bar su sada raspolozene kada su zajedno![]()

pocelo je osciliranje secera-staracki dijabetis. Zapravo je i bolje sto sam je dovela kuci, jer sam mogla da pratim njeno stanje i ponasanje. Zalila se povremeno da oseca malaksalost, odbijala je da jede - sto je cudno, posto je uvek imala dobar apetit a pogotovo je volela da jede dosta hleba i voca. Primerila sam i da se znoji nocu. Kada sam sve to ispricala doktorici, nakon provere secera zakljucak je da oscilira vrednost. Ide do 10, ali se verovatno desava da u toku dana i pada - u podne je vec neko vreme dobijala tabletu za normalizaciju i to nije adekvatna terapija. eto, jos jedan dokaz da moramo da budemo ukljuceni u pracenje situacije, jer ako prepustimo lekarima i medicinskom osoblju... oni su samo karton u njihovoj arhivi. Na zalost, nasi boelsni roditelji ne umeju da objasne svoje stanje, nisu ni svesni da imaju problem ni psihicki a cesto ni fizicki, ne umeju da objasnje... Uh... tako se sekiram zbog toga. Sada je psihicki stabilnija a opet je veliki problem prisutan fizioloski.
I moze da komplikuje celu sliku u nastavku...uh...
Sem onih koje ON smatra da mu trebaju
Vise ga niko ne moze ubediti da mora neke da pije bez obzira sto on misli da mu ne trebaju...
Kaze - dok je pio njemu nista nije falilo...
Izgleda da sam to ja
Sacekacu psihologa da dodje sutra u Dom, pa cu pricati ponovo o tom slucaju. Jednostavno vise nemam snage i zivaca da objasnjavam rodbini. Oni ocekuju da majka bude izlecena i da izgleda i ponasa se kao pre 10 godina. A u tim godinama i sa tom bolescu menja se iz nedelje u nedelju. Poludecu. U sred posla me zvala tetka sva uzbudjena i zabrinuta i ljuta, jer majka uopste nije dobro
ako postoji i sumnja na demenciju, tu psiholog nije ni od kakve koristi

Makar bilo i ponavljanje istih reci. Setite se sebe na pocetku, kada ste se suocili sa dementnim roditeljima.
Infinity, tu sam da razgovaram s tobom. Tu su i ostali clanovi, a razumeces da su mnogi umorni ili su previse zauzeti negom bolesnika ili ...javice se oni vec. Ispricaj nam svoju pricu, da bi smo mogli da ti pomognemo.
Kada si prvi put primetila promene na mami? Kakvi su simptomi? Kako se ponasala pre toga, ima li promena u samoj licnosti? Imas li jos nekoga da ti pomogne u celoj situaciji?
ali ja mozda i nisam bas za "clanstvo" u vasem klubu, jer naime moj brat je lekar, i to bas neurolog, ali je on toliko boleciv i toliko mu sve emotivno tesko pada oko majke da je ni ne tera da ide kod lekara jer vidi da to ona ne voli, verovatno ce joj kad proceni, sam prepisati lek i izvrsiti neophodne analize, ali kad ce to da bude, ne zna se, jer ni on ne zeli da slusa o tome, a ne zivi s nama pa ne oseca te posledice toliko.

Ma tuga mi je i da se setim koliko su je svi izbegavali...
Na zalost ja radim i ne smem sebi vise da dozvolim da ostanem bez posla...