FLORENA
Aktivan član
- Poruka
- 1.153
Cao svima
Da pojasnim...
Tati je konstatovana demencia...Imao je slog u februaru od koga se dobro oporavio.Tako da moze sam o sebi da vodi racuna.Ali posledice su katastrofalne.Pogotovo od kako nema mame.Za njenu smrt su svi krivi i on se boji da mi sada hocemo i njega da posaljemo na onaj svet.Tako da non stop juri po miliciji i prijavljuje kako ga krademo,trujemo i td...ne seca se gde sta ostavi pa onda ponovo zove miliciju da im kaze kako smo mu to i to vratili
Sada trazi zenu sa kojom bi se ozenio...Sta da kazem kada je isao kod Vuka kod onih za kintu da ih pita da se udaju za njeg
Ima jos sijaset tu gluposti kojih se vise gadim i nemam snage da pisem...Psihicki nas ubija...Ispade da mi je bilo mnoooogo lakse sa mamom u njenoj bolesti nego sa tatinom paranojom i glupostima.
Kod soc. radnika ne mogu nista da uradim jer je on sposoban da ode sebi u prodavnicu i po penziju..
Niko nece da se pozabavi sa njim a on ne zeli vise da ide ni kod jednog lekara.
A i ovaj gazda kod koga radim je katastrofa...
Kada bih samo imala od cega da zivim ne bi me niko vise nigde video ...
Nemam vise snage a i godine su tu...Izradjena sam i fizicki i psihicki do krajnjih granica.
Predajem sebi za invalidsku mada unapred znam kakve sam srece da od toga nema nista...
Deca imaju svojih problema i jos im samo ja falim na grbaci
Nisu ni svesne niti znaju kroz koji pakao prolazim...
Ali i to ce proci
Pozdrav svima i javljam se opet kada ugrabim priliku

Da pojasnim...
Tati je konstatovana demencia...Imao je slog u februaru od koga se dobro oporavio.Tako da moze sam o sebi da vodi racuna.Ali posledice su katastrofalne.Pogotovo od kako nema mame.Za njenu smrt su svi krivi i on se boji da mi sada hocemo i njega da posaljemo na onaj svet.Tako da non stop juri po miliciji i prijavljuje kako ga krademo,trujemo i td...ne seca se gde sta ostavi pa onda ponovo zove miliciju da im kaze kako smo mu to i to vratili

Sada trazi zenu sa kojom bi se ozenio...Sta da kazem kada je isao kod Vuka kod onih za kintu da ih pita da se udaju za njeg

Kod soc. radnika ne mogu nista da uradim jer je on sposoban da ode sebi u prodavnicu i po penziju..
Niko nece da se pozabavi sa njim a on ne zeli vise da ide ni kod jednog lekara.
A i ovaj gazda kod koga radim je katastrofa...
Kada bih samo imala od cega da zivim ne bi me niko vise nigde video ...
Nemam vise snage a i godine su tu...Izradjena sam i fizicki i psihicki do krajnjih granica.
Predajem sebi za invalidsku mada unapred znam kakve sam srece da od toga nema nista...

Deca imaju svojih problema i jos im samo ja falim na grbaci

Nisu ni svesne niti znaju kroz koji pakao prolazim...
Ali i to ce proci

Pozdrav svima i javljam se opet kada ugrabim priliku

Poslednja izmena: