kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Ja sam mog oca pre neki dan na zahtev CSR,vodila na kontrolni pregled kod neuropsihijatra.A zahtevali su iz razloga sto su dobili pismo od advokatice,koju je moj otac opunomocio da ga zastupa i mene skine sa vrata!On me dozivljva kao neprijatelja broj jedan!Brat mu je doveo advokata dok je jos bio u Domu,a ova glupaca od advokata ispred ociju je videla samo obecanih 1500evra,previdevsi cinjenicu da je mom ocu oduzeta poslovna sposobnost i od Nemackog i od naseg Suda,i da njegov potpis vredi koliko i jednog sedmogodisnjeg deteta!Kod lekara stalno je ponavljao da hoce svoju"slobodu",da hoce da se zeni,ali da mu"gazda"kako me zove,to ne da!Onda je rekao,na pitanje lekara sta sam mu ja,"Pa sta mi je ona,ona mi je samo sestra!"
Lekar:"Koliko jos imate sestara?"
Otac:"Imam tri brata(sto je tacno),a ovo mi je samo sestra od tetke!"
Tu smo i zavrsili pregled.Usput je "izgubio"mobilni telefon.Tj ja sam mu ga izvukla iz dzepa jer moram mu prekinuti komunikaciju sa tim stricem koji mi pravi cirkus od zivota!Ako nema nikog da mu daje"podrsku"da se oslobodi strasne cerke,brze ce se navici na zivot kod nas!Ima mucenik nekih 1500din u novcaniku,sto sam mu ja dala jer je non stop kukao da nema novca,i sad stalno tera moju cerku da trkne i kupi mu drugi telefon!Kaze"Imam ja pare,evo idi mikupi!"Onda me je zamolio da mu nazovem drugog brata,koji se covek ne mesa i sa njim komuniciram,kao zabrinut je za Branu pa samo da ga pita koliki mu je secer!Okrenem ja broj,a on ni da pita kakvog mu je zdravlja brat,vec udario u kuknjavu da mu ovaj kupi telefon,a on ce mu dati novac!Citav cirkus sa mobilnim!
Lekar:"Koliko jos imate sestara?"
Otac:"Imam tri brata(sto je tacno),a ovo mi je samo sestra od tetke!"
Tu smo i zavrsili pregled.Usput je "izgubio"mobilni telefon.Tj ja sam mu ga izvukla iz dzepa jer moram mu prekinuti komunikaciju sa tim stricem koji mi pravi cirkus od zivota!Ako nema nikog da mu daje"podrsku"da se oslobodi strasne cerke,brze ce se navici na zivot kod nas!Ima mucenik nekih 1500din u novcaniku,sto sam mu ja dala jer je non stop kukao da nema novca,i sad stalno tera moju cerku da trkne i kupi mu drugi telefon!Kaze"Imam ja pare,evo idi mikupi!"Onda me je zamolio da mu nazovem drugog brata,koji se covek ne mesa i sa njim komuniciram,kao zabrinut je za Branu pa samo da ga pita koliki mu je secer!Okrenem ja broj,a on ni da pita kakvog mu je zdravlja brat,vec udario u kuknjavu da mu ovaj kupi telefon,a on ce mu dati novac!Citav cirkus sa mobilnim!