Znas Misti i moj otac je bio gradjevinski radnik i radio je celoga zivota privatno da joj obezbedi sve sto je zelela

A njoj je uvek bilo malo...i te kako je ona znala da mu ugovori posao i da ga posalje posle posla da radi privatno

..Cak je bio i po inostranstvu ..Nemacka,Irak,Iran,Izrael...U izraelu mu je cak pala betonska greda i presekla mu prste na desnom stopalu...Tamo su ga izmanipulisali i prevarili za neko silno osiguranje i dali mu samo 5000 dolara...a bio je osiguran preko Lojda...
Da ne duzim posle saznas kada sve prodje i ko i sta i kako..

Ali sta ce drzali su ga tamo 3 god a da ne radi dok sve nije zastarelo

A kada se vratio dobio invalidsku i tako...Ali... Nema sedenja za njega ..mama mu je do prosle god nalazila privatno da radi...A sama nema ni dana staza niti joj je padalo na pamet da negde radi...Kad se samo setim koliko je bila obesna i kako je trosila pare na svakakve gluposti

Samo da pokaze svima kako je ona veeeliki gazda

Ali preko tudjih ledja...Ja znam da je njemu dopizdelo i da nije mogao vise da se suzdrzi ali da je izudara kao malo dete

I da mi kaze..E sad je platila za sve ove godine...Pa sto to nije uradio dok je bila zdrava

sinoc podjem da uzmem nesto iz dnevne sobe i corak

Zaglavo vrata stolicom jer nema kljuc

Znaci oladio se od straha da ga ne ubije na spavanju

Nije bas da se jos uvek ne boji nje...
A ona od tog dana kad su se posibali ne ustaje iz kreveta...nece da jede,jedva da joj nesto ubacim u usta posle insulina i to je to ..samo spava i sada je u fazonu da sam je i ja tukla

Nekad je fina sa mnom i hoce da komunicira par minuta i onda odjednom promeni raspolozenje i pocinje da se svadja

Ne znam kako vise da joj pomognem i sta da radim ...A taman je pocela lepo da se seta i da bude "fina"...Ne znam vise ni kada je imala poslednju stolicu jer me odmah sasece sta te briga...A znam da je nema danima ali nece vise da pije onaj sirup sto je doktor rekao da pije svaki dan..Kada joj prinesem kasiku udari me preko ruke i prospe...Cak i lekove popije na kvarno kada je uhvatim da nesto kao gleda na tv-u...ili kada je moj bratanac zamajava....
Ma ponasa se kao neko deriste