kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
I moja mama je to tako obavljala u nekom periodu. Ponekad se to dešavalo ako je negde trebalo da izađem, ponekad sam mislila da mi to namerno radi da bih ostala da čistim. Onda smo počeli da koristimo Tena konfort uloške, neku vrstu ogromnih uložaka koji su namenjeni za inkontinenciju i kad se navikla na njih, posle jedno mesec dana, bilo je lakše. Taj smrad mi se uvukao u dušu i ne popušta svih ovih godina. Opet, drugi ljudi kažu da kad uđu u kuću ništa ne osećaju, ali ja to osećam i otkako je u pelenama.
Inače, ima pelena u kojima sve to nekako još više smrdi i onih u kojima se manje oseća.
Florena, kad čitam ovo o tvom ocu i imajući u vidu šta smo sve doživeli sa majkama, ne mogu da vidim nikakvo lepo lice starosti. Tako je strašno u šta nas život pretvara.
Joj,Margareta,nije starost tu kriva,vec bolest!Znam coveka koji jos vodi knjigovotstvo,a ima 73god,vitalan,pokretan,razuman!Moja baba-tetka ima 76,jos sadi bastu,kuva ajvar i dzemove,drzi ovce i kokoske,i ima muza pijanduru koji joj dusu pojeda ceo zivot,a cerku je sahranila u njenoj 45 od karcinoma!
Valjda bude kako je kome sudjeno,sta znam!?