Ja sam mog tatu dovela kuci iz Doma!Morala sam na put u Nemacku,pre puta sam mu bila u poseti i osoblje me je ubedjivalo kako se prilagodio i da je ok!Doduse fizicki i meni je delovao da mu je bolje,cak i cinilo mi se da mu je i mentalno stanje bolje,sastavljao je cele recenice,a ranije zapocne recenicu i dodje na pola i ne moze naci adekvatne reci da je zavrsi!Razgovarali smo normalno i jedino je pogresio u tvrdnji gde sam ja njegovo jedino dete rodjena.Tvrdio je da sam rodjena u Sapcu,a ja sam rodjena u Nemackoj.Kada sam ga ispravila gde sam rodjena,on mi kaze:Kako si mogla da se rodis u Nemackoj,kada nisi imala papire!
Uglavnom,osoblju i direktoru,tj vlasniku sam rekla da idem na put,a gazda mi je saopstio da mi podize cenu smestaja za 50evra!Inace,placala sam 400,dakle cena je vezana za evro,mom ocu se stanje nije pogorsalo,pa da imaju vise posla oko njega.Kada sam se pobunila,gazda kaze:Ja moram podici cenu,a ako vam se ne svidja,trazite drugi Dom!Ajd,nisam tada donela nikakvu odluku,vec sam krenula na put!Nakon par dana,zvoni mi mobilni,javlja mi se glavna med.sestra,govoreci da ne zna kako sa mojim ocem da izadje na kraj,da joj je svasta rekao,da je pretio da ce da se ubije,i na to sam joj odgovorila da cu skratiti svoje putovanje i da cu do prvog doci po njega!Tako mi ne zavrsismo posao zbog kojeg sam otputovala,31 na 1.smo doputovali i prvog smo krenuli u Dom po njega,gde su me gazde sacekale sa pretnjom da ce svedociti da moj otac nije uopste dementan,da sam potplatila lekare,ako im ne platim jos jedan mesec iako oca uzimam!Doduse sama sam kriva sto detaljnije nisam citala ugovor pri potpisivanju,jer negde u sredini teksta pise da je ugovor na godinu dana,i da iako odustanem od Doma tih godinu moram placati!Oni mi kao izlaze u susret,te traze da im platim samo jos jedan mesec u suprotnom ce me tuziti,i po ugovoru cu platiti jos 8 meseci!Ja im kazem da sam svoje putovanje prekinula zbog poziva njihove sestre i da ne zelim oca na silu drzati u Domu!Gazdarica kaze:Ja samo hocu svoj novac!
Drugo bi bilo da je moj otac boravio,a ja platila nisam,ali da platim za nesto sto nisam koristila,necu!

Ne znam,ali ovo je da poludis!