blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Jao bre, žene, o čemu vi pričate?!
"uzorni otac", "majka kakvu sam želela"................................... ej!
ne radi se ovde o njima kakvi su bili, nego o vama kakvi ste sada:
bolest je paklena i nepredvidljiva!
i što je najgore - ne bira koga će strefiti -
a vi kao da niste toga svesni...
mislite da možete samo da se podbočite i podviknete i da će sve ići kako kažete?!
teško...
preporučujem vam ipak da nađete pristojan dom za stare, nije to mesto za umiranje, nego za smirivanje -
Jaaaoooj draga Beket,sve si upravu ali pusti nas da malo damo sebi oduska od muka s kojima zivomo

Samo smo se malo zanele u opustenosti momenta u kom pisemo pa s toga i nasih par glupih komentara tek da nismo zaboravile da se smejemo.

Meni je Dom stalno u glavi ali kao sto Ljilja rece...to tamo negde u malom mozgu cuci...pa jednom ako dodje do ivice moje izdrzljivosti dacu je u dom.Mozda ti racionalnije razmisljas ali prosto...ja sad nisma spremna emotivno za Dom a i mami je malo bolje...otom,potom.Hvala sto nas vracas u realnost.
Bila sam u skoro istoj situaciji u odnosu sa majkom.Ej...pa otisla sam od kuce jer nisma mogla vise da podnesem...dal bolest,dal karakter.Opet...sada,posle svega mogu da je zagrlim i poljubim i dodje mi da je mazim kao da mi je dete.Mozda nisam ni ja sama sa sobom ili sam totalni mazohista...ufffff....

..i hvala sto ste tu!
preko tebe...sve do nas koji te citamo