gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
A što si ti konstantno neka holier than thou?Sve navedno cu vam proslediti, nijedan necu uzeti. <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što si ti konstantno neka holier than thou?Sve navedno cu vam proslediti, nijedan necu uzeti. <3
A što si ti konstantno neka holier than thou?
O da, mi trei kutije izjeliPogledajte prilog 819289
Ove iz Lidla su vrh!
Ja sam alergična...ali istrpim ponekad!O da, mi trei kutije izjeli![]()
Ja sutra radim test na antitela. Garant sam preležala. Ako nisam..., onda sam fenomen!A ja se testirala u nadi da imam koronu i da odem na bolovanje kad sipak, baksuz negativna....
I tako razocarana kazem mojoj organizacionoj da nisam ja te srece da se sad razbolim, ona se zena krsti hahhhaha.
Pa ja znam, dok se rinta, bicu zdrava, kad dobijem godisnji da dignem sve cetiri u vis, tada cu se razgovniti....
Strki drz se, nisam znala da si bolesna, prepostavila jer te nije bilo![]()
Ma oko mene svi, ljudi aa kojima sedim, pijem kafu, druzim se.... Jbt kakav sam jebeni baksuz bukvalnoJa sutra radim test na antitela. Garant sam preležala. Ako nisam..., onda sam fenomen!![]()
Ja msm...da su kod mene svi već zaraženi! Samo neko ispolji simptome, neko ne. Ne pričaj tako...tebe bog čuva, jer si ljudima preko potrebna!Ma oko mene svi, ljudi aa kojima sedim, pijem kafu, druzim se.... Jbt kakav sam jebeni baksuz bukvalno
Proći će i ovo sra..e,... već su svi na izmaku snage!Ma znam al sam umorna, mastam o tome da 10 dana samo lezim
Kul je onaj praznični Tviks, spekulas i đumbir
mmmmm
Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?
Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?
bothЈе л' се темилица односи на шеровање са стране или шеровање на свинг партијима?
Pa to bas nije isto
Nije uopšte, ali i to spada u moje pitanje, svakako.Pa to bas nije isto
Pa dobrovoljno je kljucnoNije uopšte, ali i to spada u moje pitanje, svakako.
I to je neko deljenje, samo dobrovoljno. Čak, na to sam i više mislila...
Pa da, pitanje moje teme je da li biste... nisam rekla da se radi o prevari, o tome su svi uglavnom pisali, osim par osoba...Pa dobrovoljno je kljucno

Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?
Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?