Deliti koga volite sa drugima?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG_20201217_174326.jpg

Ove iz Lidla su vrh!

A ja se testirala u nadi da imam koronu i da odem na bolovanje kad sipak, baksuz negativna....
I tako razocarana kazem mojoj organizacionoj da nisam ja te srece da se sad razbolim, ona se zena krsti hahhhaha.
Pa ja znam, dok se rinta, bicu zdrava, kad dobijem godisnji da dignem sve cetiri u vis, tada cu se razgovniti....

Strki drz se, nisam znala da si bolesna, prepostavila jer te nije bilo 😊

A ja se testirala u nadi da imam koronu i da odem na bolovanje kad sipak, baksuz negativna....
I tako razocarana kazem mojoj organizacionoj da nisam ja te srece da se sad razbolim, ona se zena krsti hahhhaha.
Pa ja znam, dok se rinta, bicu zdrava, kad dobijem godisnji da dignem sve cetiri u vis, tada cu se razgovniti....

Strki drz se, nisam znala da si bolesna, prepostavila jer te nije bilo 😊
Ja sutra radim test na antitela. Garant sam preležala. Ako nisam..., onda sam fenomen! 😁

Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?

Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?

U teoriji niko nije oduševljen da mu voljeno biće bude sa još nekim.
ALI... Teško je poverovati da je čovek monogaman. Odnosno pravi je poduhvat biti samo sa jednom osobom na duže vreme ili za stalno.
Poštujem i klanjam se onima koji tu veštinu izvode i održavaju.
Da li bi i kako gledala na to da moj dragi bude ponekad I U SEKSUALNOJ vezi...
Nisam primetila a nisam mnogo ni čačkala (da ne bi primetila). Kada bi primetila to bi bio prekid veze.
Mada realno 6 godina smo u vezi. 4 godine živimo zajedno. Zadnje dve godine mu je posao takav da realno može sebi da priušti vrlo jednostavno neke kombinacije.
Moja prijateljica kaže za svog dragog "verujem da ne bi". Ja ništa ne verujem.
U prethodnim vezama u kojima sam bila nisam. Mada su to bile veze kraće od ove. A opet u ovoj vezi, koja je najozbiljnija i najperspektivnija za budućnost, jesam. Švrljnula sam malo sa strane.
Tako da sto se mog dragog tiče dok nije očigledno ne reagujem. Kad bi bilo očigledno pitanje je sta bi bilo dalje.
Sve zavisi od situacije i okolnosti.

Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?

Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?

Ne mogu da čitam šta su pisali,samo ću da odgovorim.

Pre svega za mene pojam slobode nema nikakve veze sa sexom. To što želim da zadržim slobodu ne znači da mi treba zbog slobode da menjam partnere ,isprobavam i slično. Čak i u odnosu dve slobodne osobe (koje ne žive zajedno ..) ja sam potpuno lojalna.
Što se tiče njega..pa mogla bi da razumem da mu se dogodi,možda ne bi zamerila.Polazim od toga da muškarci drugačije gledaju na seks.

Back