Deliti koga volite sa drugima?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zašto tužna? to je samo realnost. ne boli ako se ne zna.

To je tačno, ali za mene nekako još gore. To iza leđa, ne znam.

Kad sam rekla da ne bi zamerila, stvarno sad kada znam šta znam ne bi mi smetalo sve dok bi prema meni bio kako treba.

Pre bi tolerisala da ima ljubavnicu nego da je skot na sve druge načine.
Ako me razumeš. Neka lepo laže, jbg

To je tačno, ali za mene nekako još gore. To iza leđa, ne znam.

Kad sam rekla da ne bi zamerila, stvarno sad kada znam šta znam ne bi mi smetalo sve dok bi prema meni bio kako treba.

Pre bi tolerisala da ima ljubavnicu nego da je skot na sve druge načine.
Ako me razumeš. Neka lepo laže, jbg

Manju dramu bi pravila kada bi ti dragi predložio trojku, nego što bi tolerisala njega i njegovu ljubavnicu.

Takodje, manja je verovatnoća da će u vezi švrljati slobodna osoba, nego ona čiji je svaki korak pod nadzorom.

Ja tolerišem, ja.. Jer definitivno imam drugačiji odnos prema seksu nego muškarci. Ja, govorim u svoje ime, ne i u ime drugih žena.
Ali nisi jedina, to se toliko puta provuce kroz neke teme, ali on je musko...
Ma boli me dupe i da je jednorog....
Ja ih imam dvoje, mislim na sina i cerku i apsolutno su mi isti i bice tako.
U nasem mentalitetu postoji ta boleciva tolerantnost prema muskoj populaciji....
Pa nemoj da on pere sudje, musko je, nemoj dca on ide na pijacu, musko je, nemoj da on ovo i da on ono... A da ne govorim da im se tolerisu agresivni ispadi, pa i prevare, jer eto musko je.....

Ali nisi jedina, to se toliko puta provuce kroz neke teme, ali on je musko...
Ma boli me dupe i da je jednorog....
Ja ih imam dvoje, mislim na sina i cerku i apsolutno su mi isti i bice tako.
U nasem mentalitetu postoji ta boleciva tolerantnost prema muskoj populaciji....
Pa nemoj da on pere sudje, musko je, nemoj dca on ide na pijacu, musko je, nemoj da on ovo i da on ono... A da ne govorim da im se tolerisu agresivni ispadi, pa i prevare, jer eto musko je.....

Ne, nikakve veze nema sa ovim što pišeš.

Samo o doživljaju seksa i ništa drugo.

I za drugo, ali drugo nije tema....
Prosto, neko ko me ne postuje i mora da umoci sa strane, nece umakati i kod mene.....

Pa ok, razumem i podržavam.
Pazi, mene nikad niko nije prevario bar da znam, a skoro sam sigurna da nije i kada kažem da bi oprostila ja teoretišem.

Jer mnogo toga ne bi oprostila i ne bi dozvolila... Dostigla sam nivo nemogučih zahteva, očekivanja od muškarca i ako bi sve to ispunjavao, možda bi prešla preko nekog usputnog seksa.

Back