Kojom ulicom hodaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..pa mogla bi da razumem da mu se dogodi,možda ne bi zamerila.
Što se tiče njega..pa mogla bi da razumem da mu se dogodi,možda ne bi zamerila.
već vidim tvoj profil na naslovnoj strani Blica. -hronika,a možda dobiješ glavnu ulogu u Pozovite 92A zasto se muskarcima tolerise da, kako kazes, drugacije gledaju na seks....
AxaxaPa šta si se navrzo na moje luckastosti, ima kome ne smeta.
možda mu ne bi zamerila malo švrljanja, samo bi mu oči iskopala![]()
Ni slučajno. Ali... Nisam sigurna da ga ne bi ostavila.
zato je najbolje da se ne zna.
zašto tužna? to je samo realnost. ne boli ako se ne zna.
To je tačno, ali za mene nekako još gore. To iza leđa, ne znam.
Kad sam rekla da ne bi zamerila, stvarno sad kada znam šta znam ne bi mi smetalo sve dok bi prema meni bio kako treba.
Pre bi tolerisala da ima ljubavnicu nego da je skot na sve druge načine.
Ako me razumeš. Neka lepo laže, jbg
PreljepoMa to je samo nasa mala ludost blesavost koju treba da tolerisete,malo se iskacemo ispevamo na splavu vikendom sa starleticama,luckasti momentici
Ali nisi jedina, to se toliko puta provuce kroz neke teme, ali on je musko...Ja tolerišem, ja.. Jer definitivno imam drugačiji odnos prema seksu nego muškarci. Ja, govorim u svoje ime, ne i u ime drugih žena.
Ali nisi jedina, to se toliko puta provuce kroz neke teme, ali on je musko...
Ma boli me dupe i da je jednorog....
Ja ih imam dvoje, mislim na sina i cerku i apsolutno su mi isti i bice tako.
U nasem mentalitetu postoji ta boleciva tolerantnost prema muskoj populaciji....
Pa nemoj da on pere sudje, musko je, nemoj dca on ide na pijacu, musko je, nemoj da on ovo i da on ono... A da ne govorim da im se tolerisu agresivni ispadi, pa i prevare, jer eto musko je.....
I za drugo, ali drugo nije tema....
Prosto, neko ko me ne postuje i mora da umoci sa strane, nece umakati i kod mene.....