Deliti koga volite sa drugima?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?

Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?

pa ono vrlo sam liberalna, skratila bih ga za onoliko koliko mu strci u datom momentu:lol:

mudrolija-arapi.jpg
Posteno

Pa da, pitanje moje teme je da li biste... nisam rekla da se radi o prevari, o tome su svi uglavnom pisali, osim par osoba...
Neko ne bi nikako, neko bi možda dobrovoljno, o tome je pisao Golub...
Razni su načini, međutim većina ne bi ništa i na tome je ostalo uglavnom... :)

Pa sad sam malo drugačije sagledala. Ali...
Nactrojku ne gledam kao deljenje. To je zajednički seksualni čin. Kada sam ga gledala kako nesto radi sa drugom to mi je delovslo uzbudjujućec i plus sam secuključila u to.
Nisam gledala na to kao na deljenje.
Sličan komentar je imao i moj dragi kada je treća osoba bila muško...

Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?

Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?
Meni je ok da bude sa drugom ženom ili sa muškarcem koji nije obdareniji od mene da mi je ne razgazi pa posle da mi spada.

Pa sad sam malo drugačije sagledala. Ali...
Nactrojku ne gledam kao deljenje. To je zajednički seksualni čin. Kada sam ga gledala kako nesto radi sa drugom to mi je delovslo uzbudjujućec i plus sam secuključila u to.
Nisam gledala na to kao na deljenje.
Sličan komentar je imao i moj dragi kada je treća osoba bila muško...
Prvi odgovor ovog tipa
ja sam i za to mislila da je deljenje, ali vidiš nešto sam novo čula. thanks.

Ja se stvarno iskreno divim ljudima koji su u RL probali trojku.....nikad ni sebe ni voljenu ne bih mogao da zamislim u takvim akcijama...ali svakoga pali nesto drugo ja sam "konzerva" a sta da se radi...Niko nije savrsen :lol:
Eto onomad ****** Vulin i Vučko Brnabu, Vučko je naguzio, a ona puši Vulinu.
Posle nekog vremena dosadi Vulinu, pa pita Vučka - "da se zamenimo?"
A Vučko odgovara - "slobodno se zamenite"

Šta ima da zna šta je radila kad je bio prisutan, radio on isto što
Ne znam, meni se čini da bi svašta mogla da podnesem zbog (velike) ljubavi, samo se tu onda negde izgubi radost i zavlada mrak...
Sve čovek može, samo kakav izađe iz svega toga ?
Slažem se, ostanu sigurno posledice i nikad više nije isto ko što je bilo.

Bato, sloboda ne znaci to da ti torbas drugu, nego da prva ne tripuje da ti torbas njih nekoliko

Back