- Poruka
- 53.929
Stas ti smejes @Trust no one reci ljudima da sam miroljubiva 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kafa loves you all!Stas ti smejes @Trust no one reci ljudima da sam miroljubiva![]()
Čuj... ja msm, da "ono" treba patentirati!Stas ti smejes @Trust no one reci ljudima da sam miroljubiva![]()
Eto, samo ti prepoznajes moju genijalnostČuj... ja msm, da "ono" treba patentirati!![]()
Ma bre... ima da ide k'o alva!Ako investiras, moz pravimo poso.Na crno doduse.
OK, jasno, svi izgleda pišu isto, misle isto. Nijanse su u pitanju.
Nema na krstarici drugih osim vernih i posvećenih samo 1 partneru![]()
Grej, te što kažu ne bi sa strane misliš na single lili već "zauzete"? (zbog onoga niko da ne zna)Nema. Većina je Single, previše u oblacima, filozofiraju, i zavladala opšta ne.ebica. Neke se malo femkaju (te slatkice su mi najdrže)...nisu one takve, ne bi sa strane dok se ne ukaže prilika i niko da ne zna.
Naravno da bi kresnuo dobru i izazovnu žensku, samo ako se ukaže prilika.
Ja licno zelim od partners Sve Ili nista. Ili je Samo Moj Ili ga ne zelim uopste.Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?
Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?
Da zbog toga nema vise oravih vrijednosti I parova. Jedni u stotinuNema. Većina je Single, previše u oblacima, filozofiraju, i zavladala opšta ne.ebica. Neke se malo femkaju (te slatkice su mi najdrže)...nisu one takve, ne bi sa strane dok se ne ukaže prilika i niko da ne zna.
Naravno da bi kresnuo dobru i izazovnu žensku, samo ako se ukaže prilika.
Da, tako treba. Ali sačekati prvo sa raskidom, možda kada je upozna shvati da nije ništa posebno, da je neka fantazija bila u pitanju ...Sa druge strane u redu Sam sa Tim da mi kaze:" ej svidjela mi se jedna djevojka I zelim da je pitam da izadjemo Ili da se zaljubio Ili slicno..
Rekla bih Samo naprijed I pozeljela sve najljepse Ali naravno da vi prekinuli nasu romansu Ili brak.
Grej, te što kažu ne bi sa strane misliš na single lili već "zauzete"? (zbog onoga niko da ne zna)
Da zbog toga nema vise oravih vrijednosti I parova. Jedni u stotinu
Nije bitno koga je on Vidio I sta , bitno je da te je stavio I drugi plan. A ja zelim da Sam u prvi plan.Da, tako treba. Ali sačekati prvo sa raskidom, možda kada je upozna shvati da nije ništa posebno, da je neka fantazija bila u pitanju ...
Meni je jedan tako pričao o nekoj ribi sa foruma, ona ovo, ona ono, ja sam rekla da se upoznaju. Sreli se oni u kafiću, posle on kaže nema baš neke sise... Pa, msm ok.
'Bem ti kriterijum...On trazi devojku ili kandidatkinju za mis mokre majice?Sreli se oni u kafiću, posle on kaže nema baš neke sise... Pa, msm ok.
Znam ja da tako većina misli. Tako je i najlepše i najlakše. Ali se dešavaju nekada iskušenja. Kada su ljudi zajendo desi se da sretneš i neku simpatiju. E sad, ako su ljudi zatvoreni oni će prećutati svom partneru tu činjenicu. U tom prećutkivanju, aposebno ako je ta simpatija sa posla itd može doći do nepovoljnog razvoja događaja. Međutim, ukoliko se predupredi stvar kvalitetnim tazgovorom sve to može nestati kao kula od karata. Govorim o dužim vezama. To ne znači da sam ja tada u drugom planu, fantazije ne biraju posebno kod muških. Rekla bih da tu treba imati razumevanja. Svaka žena sa 20+ krene sa takvim zahtevima, a posle shvatiš da su mnogi nerealni. Ljubav je mnogo više od toga da li će poželeti za sex neku drugu... To mudre žene znaju. Dakle, duže veze, brak, ne mogu da se zasnivaju samo na "voli i želi samo mene i drugu ni da pogleda" fazonu. To je nerealno i nemoguće. Ali to ne znaći da me ne voli.Nije bitno koga je on Vidio I sta , bitno je da te je stavio I drugi plan. A ja zelim da Sam u prvi plan.
Mozemo se naci na pivu pa mi on moze pricati Kako je proslo Ali tad cemo vec biti drugari.
Sex, dragi moj, sex haha'Bem ti kriterijum...On trazi devojku ili kandidatkinju za mis mokre majice?![]()
Da ne dolazi do takvih iskusenja oboje treba da se trude.U tome i jeste sva problematika losih odnosa.Nema komunikacije.Problemi se ne resavaju nego guraju pod tepih.Zar to ne može da se desi? Hoću samo reći nije život samo gladak put bez ikakvih iskušenja.
Pa ako je Zena pametna I zrela treba da zna da Taj novi smesko ce je isto tretirati tako nakon nekog vremena kao muz mozda I gore.Znam ja da tako većina misli. Tako je i najlepše i najlakše. Ali se dešavaju nekada iskušenja. Kada su ljudi zajendo desi se da sretneš i neku simpatiju. E sad, ako su ljudi zatvoreni oni će prećutati svom partneru tu činjenicu. U tom prećutkivanju, aposebno ako je ta simpatija sa posla itd može doći do nepovoljnog razvoja događaja. Međutim, ukoliko se predupredi stvar kvalitetnim tazgovorom sve to može nestati kao kula od karata. Govorim o dužim vezama. To ne znači da sam ja tada u drugom planu, fantazije ne biraju posebno kod muških. Rekla bih da tu treba imati razumevanja. Svaka žena sa 20+ krene sa takvim zahtevima, a posle shvatiš da su mnogi nerealni. Ljubav je mnogo više od toga da li će poželeti za sex neku drugu... To mudre žene znaju. Dakle, duže veze, brak, ne mogu da se zasnivaju samo na "voli i želi samo mene i drugu ni da pogleda" fazonu. To je nerealno i nemoguće. Ali to ne znaći da me ne voli.
Ajmo i obrnuto. Ako se pojavi neki muškarac nežan i pažljiv baš nakon svađe sa mužem, pa ima osmeh, pokazuje da mu se dopadaš, zar ne bi žena posmilsila vidi kako je fin, kako mu se dopadam. Onaj moj bulji samo u TV, i ne primećuje me više, a on... uvek je tako nežan, ovlaš me pomazi po leđima kada razgovaramo... i onda krene mašta. Zar to ne može da se desi? Hoću samo reći nije život samo gladak put bez ikakvih iskušenja.
nisi ti pominjao izgled već mr napokon a ja sam kombinovala odgovor pa sori sto sam te zbunilaZacin je ok,ali ne treba da bude kresanje sa drugima da bi se dodao zacin?Nekad je to zajednicki put,nekad polupaju sve tanjire po kuci...Sve mi je normalnije od veze van braka/veze da bi se osvezila ljubav.To nije ljubav,bar po mojim merilima...
I gde sam ja pominjao spoljasni izgled kao presudni momenat u odnosima?![]()
Ma kakvi baba I deda nikad nisu varali jedno drugo.I single, i zauzete. Sve su slobodne kad ostanu same
Švrljalo se ranije isto kao i danas. Samo se nekada više prikrivali, odnosno nije bilo toliko javno.
...I da bude uvek tu za tebe, da ne ide da se vidi sa drugovima - može se desiti da ti baš u tom trenutku zatreba da ti sipa vinoMa kakvi baba I deda nikad nisu varali jedno drugo.
Sledeca generacija otac I majka. Majka nije nikad Ali otac jeste , Ali su bili ok sa Tim. Majka mu je cak rekla ako nadjes neku mladju I zelis da zivis sa njom Samo mi reci I ja cu te pustiti I mozemo se razvesti. A ako me prevaris reci mi, vise volim da cujem od tebe nego od nekog drugog.
Ali otac bi je Samo prevario kada ode na putovanje nikad po komsiluku Ili gradu I uvijek bi joj rekao. Ali mama kaze da je znala I da joj nije rekao Ali cijenila je sto je ne laze.
Tesko je zenu slagati.
E sad danasnje moje generacije vidim da svi svakoga varaju obostrano I javno.
Ja Sam jako odana I posvecena I zelim ljubav svog zivota I vjerna Sam I istog takvog momka I supruga zelim I zelim da uljepsamo zivot jedno drugom , da plesemo, da putujemo, da pijemo vino, razgovaramo I ostanemo mladi u dusi..ako mu kazem ajde da recimo na kisu da mi ne kaze STA SI POLUDJELA, da ostaramo u ljubavi I kada budemo baka I deka da se volimo. Ali znam da to tako ne ide. Voljela bih da bude tako Ali znam da nije Ali mozda ... Tako da ako to ne nadjem mozda ostanem sama Ili se razvedem kad sve ode u djavola.
Ma kakvi baba I deda nikad nisu varali jedno drugo.
Sledeca generacija otac I majka. Majka nije nikad Ali otac jeste , Ali su bili ok sa Tim. Majka mu je cak rekla ako nadjes neku mladju I zelis da zivis sa njom Samo mi reci I ja cu te pustiti I mozemo se razvesti. A ako me prevaris reci mi, vise volim da cujem od tebe nego od nekog drugog.
Ali otac bi je Samo prevario kada ode na putovanje nikad po komsiluku Ili gradu I uvijek bi joj rekao. Ali mama kaze da je znala I da joj nije rekao Ali cijenila je sto je ne laze.
Tesko je zenu slagati.
E sad danasnje moje generacije vidim da svi svakoga varaju obostrano I javno.
Ja Sam jako odana I posvecena I zelim ljubav svog zivota I vjerna Sam I istog takvog momka I supruga zelim I zelim da uljepsamo zivot jedno drugom , da plesemo, da putujemo, da pijemo vino, razgovaramo I ostanemo mladi u dusi..ako mu kazem ajde da recimo na kisu da mi ne kaze STA SI POLUDJELA, da ostaramo u ljubavi I kada budemo baka I deka da se volimo. Ali znam da to tako ne ide. Voljela bih da bude tako Ali znam da nije Ali mozda ... Tako da ako to ne nadjem mozda ostanem sama Ili se razvedem kad sve ode u djavola.
Nisam napisala ama bas nista od ovoga sto si nadodao Niti zelim nekog krpelja da mi se prijilepi na kicmu 24h. I ja imam svoje roditelje o kojima I sad brinem a imam prijatelje I svoja interesovanja. Niti bi od koga trazila da odustane od svojih interesovanja Niti bih dozvolila da Neko pokusa da uskrati Moja interesovanja .Jos gore da me osvoji od prijatelja I porodice....I da bude uvek tu za tebe, da ne ide da se vidi sa drugovima - može se desiti da ti baš u tom trenutku zatreba da ti sipa vino, da nema roditelje koje će morati da posećuje
, da ne voli nikakvu vrstu sporta koja će ga odvlačiti od tebe... Da bude samo tvoj i ničiji više, da samo tebe obožava
Posle se žene čude što je njih tako lepe, fine i pametne muškarac njihovog živoda ostavio i otišao da živi sa onom bezobličnom musavom kasirkom iz maxija što pije pivo iz flaše i smeje se glasno...
Kupi si kuče, bar te ljudi neće gledati čudno kad vide kako ljubav svog života vodiš na povocu.