Deliti koga volite sa drugima?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?

Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?

Nema šanse da bi gledao. Ni ponekad ni nikad.
Ne želim da delim s nekim ni njene poljupce, ni dodire ni osmehe.
A gde vađajnu.

Jesi ti bre normalna??? :lol:

Nije istina, ja prvi uvek pišem da monogamija nije preduslov za ljubav.
Veran sam u smislu da ne lažem, otvoreno unapred kažem kako stoje stvari, pa kome odgovara - super
Izvinjavam se, jeste to su sasvim različite stvari. Ja sam već rekla da se slažem sa tobom da je ljubav dosta dublja stvar i ne treba je vezivati samo na toj vrsti posvećenosti 1 na 1. Međutim, ne bi to kod mene prošlo bez patnje.

pa ok, ali nije samo to.
imas i drugačijih situacija u kojima su njih dvoje predugo zajedno, nekada im naprosto treba začin nesto da ih pokrene
neka intrigantnost neka varnica.
nije to ovo o cemu pise napokon on izadje na ulicu i pokupi neku, i svaki put tako, pa gde to ima, ko normalan tako živi ?
a nema ni to da smo udate za dzonija brava evo
da li neka od vas ima muskarca koji besprekorno vodi racuna o figuri i nema gram viška?
nema?
znala sam:lol:
Zacin je ok,ali ne treba da bude kresanje sa drugima da bi se dodao zacin?Nekad je to zajednicki put,nekad polupaju sve tanjire po kuci...Sve mi je normalnije od veze van braka/veze da bi se osvezila ljubav.To nije ljubav,bar po mojim merilima...
I gde sam ja pominjao spoljasni izgled kao presudni momenat u odnosima? :think:

Zacin je ok,ali ne treba da bude kresanje sa drugima da bi se dodao zacin?Nekad je to zajednicki put,nekad polupaju sve tanjire po kuci...Sve mi je normalnije od veze van braka/veze da bi se osvezila ljubav.To nije ljubav,bar po mojim merilima...
I gde sam ja pominjao spoljasni izgled kao presudni momenat u odnosima? :think:
Pa to, sve te sto im dosadno bih prevrnula sa terase dvadesetog sprata, jel ti sad dosadno pic mat, jel te pici adrenalin?
Kad vec nemaju pametniju ideju

Back