- Poruka
- 55.168
Cuti, ja ni onlineSuša
ebem šta samo online...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuti, ja ni onlineSuša
ebem šta samo online...![]()
Da li biste.... I kako biste gledali na to da vaš dragi ili draga budu ponekad i u sexualnoj vezi sa nekim drugim?
Prelistavala sam temu zašto ste singl i videla neke odgovore u kojima se da zaključiti da ljudi vole slobodu. Ispada u praxi da veza ili brak donosi gubitak slobode. Da li to mora tako? I ako mislite da ne, koja je alternativna forma?
Ha, ha, jokNema šanse da bi gledao. Ni ponekad ni nikad.
Ne želim da delim s nekim ni njene poljupce, ni dodire ni osmehe.
A gde vađajnu.
Jesi ti bre normalna???![]()
Za minsko poljePaulice, sto si se izbecila hahaha.
Ja volim da sam one&only.
Ne brate sestro, lupaš ih po guzama i vičeš da požure, da je red na tebeNe kapiram, dok se oni jebu, ti cekas svoj red?
Ma, za koga jeste?Nije to za mene
OK, jasno, svi izgleda pišu isto, misle isto. Nijanse su u pitanju.Vrata su uvek, jel, sirom otvorena.
Ali samo ona na kojima pise izlaz![]()
Ima brate,samo ne postuju na ovakvim temanaOK, jasno, svi izgleda pišu isto, misle isto. Nijanse su u pitanju.
Nema na krstarici drugih osim vernih i posvećenih samo 1 partneru![]()
Nije istina, ja prvi uvek pišem da monogamija nije preduslov za ljubav.OK, jasno, svi izgleda pišu isto, misle isto. Nijanse su u pitanju.
Nema na krstarici drugih osim vernih i posvećenih samo 1 partneru![]()
Izvinjavam se, jeste to su sasvim različite stvari. Ja sam već rekla da se slažem sa tobom da je ljubav dosta dublja stvar i ne treba je vezivati samo na toj vrsti posvećenosti 1 na 1. Međutim, ne bi to kod mene prošlo bez patnje.Nije istina, ja prvi uvek pišem da monogamija nije preduslov za ljubav.
Veran sam u smislu da ne lažem, otvoreno unapred kažem kako stoje stvari, pa kome odgovara - super
Mislim da bi moglo da se organizuje da bude bez patnjeIzvinjavam se, jeste to su sasvim različite stvari. Ja sam već rekla da se slažem sa tobom da je ljubav dosta dublja stvar i ne treba je vezivati samo na toj vrsti posvećenosti 1 na 1. Međutim, ne bi to kod mene prošlo bez patnje.
I sad po defoltu bi morao da je je.. š?! E, bože...svašta!sta ona meni..e ajde svidjas se mojoj drugarici
Zacin je ok,ali ne treba da bude kresanje sa drugima da bi se dodao zacin?Nekad je to zajednicki put,nekad polupaju sve tanjire po kuci...Sve mi je normalnije od veze van braka/veze da bi se osvezila ljubav.To nije ljubav,bar po mojim merilima...pa ok, ali nije samo to.
imas i drugačijih situacija u kojima su njih dvoje predugo zajedno, nekada im naprosto treba začin nesto da ih pokrene
neka intrigantnost neka varnica.
nije to ovo o cemu pise napokon on izadje na ulicu i pokupi neku, i svaki put tako, pa gde to ima, ko normalan tako živi ?
a nema ni to da smo udate za dzonija brava evo
da li neka od vas ima muskarca koji besprekorno vodi racuna o figuri i nema gram viška?
nema?
znala sam![]()
Pa to, sve te sto im dosadno bih prevrnula sa terase dvadesetog sprata, jel ti sad dosadno pic mat, jel te pici adrenalin?Zacin je ok,ali ne treba da bude kresanje sa drugima da bi se dodao zacin?Nekad je to zajednicki put,nekad polupaju sve tanjire po kuci...Sve mi je normalnije od veze van braka/veze da bi se osvezila ljubav.To nije ljubav,bar po mojim merilima...
I gde sam ja pominjao spoljasni izgled kao presudni momenat u odnosima?![]()
Sve to treba na "mu. o šoker" staviti!Pa to, sve te sto im dosadno bih prevrnula sa terase dvadesetog sprata, jel ti sad dosadno pic mat, jel te pici adrenalin?
Kad vec nemaju pametniju ideju
Manastirka, polako, recice ljudi da sam nasilna a ja krajnje miroljubivaSve to treba na "mu. o šoker" staviti!
Žene mo'ž i da "prelete"!![]()
Još se smejem za "mud. šoker"!D'umreš!Manastirka, polako, recice ljudi da sam nasilna a ja krajnje miroljubiva![]()
Kao sto kaze moj omiljeni citat Vesne Trivalic,mislim da je iz Otvorenih Vrata...:Manastirka, polako, recice ljudi da sam nasilna a ja krajnje miroljubiva![]()