Dejvison horoskop

A, ti si ona sa linkom.
Prikazano je da je stariji parnter u odnosu , nekako prakticniji , posebno kada treba da pobegne od problema u posao. Moram da kazem , da mi se ne svidja sto je Venera kao vladar VII polja napadnuta od Saturna, sto moze da ogranici vreme odnosa na prilicno kratak period negde oko godinu dana. Posebno ako je VII polje zenska osoba, nekako mi je prikazana nezadovoljno u odnosu ali i kao pasivni akter, pa sklonost da hladi vezu. Venera u aspektu sa Saturnom je dusu dala da za partnera predstavlja hladan tus, posebno u seksualnom kontaktu. Na tu gresku vladara VII , treba obratiti paznju jer zaista narusava odnos. Koliko ste dugo zajedno?

od maja 2006, ali sa prekidima, jer sam ja vezana za inostranstvo gde se i trenutno nalazim... cija je venera napadnuta? znam da tu ima venera konjukcija saturn... ja nekako sebe dozivljavam kao aktivnu stranu, ne znam, mozda gresim...

od maja 2006, ali sa prekidima, jer sam ja vezana za inostranstvo gde se i trenutno nalazim... cija je venera napadnuta? znam da tu ima venera konjukcija saturn... ja nekako sebe dozivljavam kao aktivnu stranu, ne znam, mozda gresim...

Kako Venera konjukcija Saturn, kada je Venera u Dejvisonovom u kvadratu sa Saturnom?! A Venera je vladar VII polja. Ne znam da li si ti mladja ili mozda starija. Posebno ako si mladja (VII polje), jesi prikazana kao dinamicnija, ali u odnosu na odnos nekako ne dinamican aker. Mislim , ja znam sta mislim , nego ne mogu ovako....:p

posto je ovo dejvison onda je to venera uopste, verovatno...
ja to malo sama za sebe :)

Ne gleda se venera samo uopsteno. Gleda se i tako jer pokazuje kako tece a ljubav, sta se tu dogadja itd. Ali ako je Venera i ovako predstavlja zenski deo odnosa, posebno jer je u tvom Dejvisonovom ona vladar VII polja, sto si verovatno ti, mladja osoba , jel?

da, ja sam mladja... mislim da znam sta mislis.. a sto se tice venere konjukcija saturn, to je valjda iz kompozita ili mog natala, nisam sigurna.. uglavnom, ta venera nije bas sjajna znaci? jel to pokriva i sadasnjost i evt buducnost veze?

da, ja sam mladja... mislim da znam sta mislis.. a sto se tice venere konjukcija saturn, to je valjda iz kompozita ili mog natala, nisam sigurna.. uglavnom, ta venera nije bas sjajna znaci? jel to pokriva i sadasnjost i evt buducnost veze?

To pokriva uopsteni pricu veze koja bi mogla da bude vecna prica , ako se to ne promeni. Mislim u tom slucaju nece biti vecna prica nego ce prekinuti vezu, posle nekog perioda razvlacenja bez normalnih desavanja.

Primetila sam da je u zadnje vreme prilicno uznapredovao ovaj forum. Sve pohvale za to. Ima dosta ljudi koji se lepo razumeju u astrologiju i daju prikladne savete. Zato bih volela i zamolila nekog od vas ko se razume u Davison chart, da pogleda i posavetuje u vezi prevazilazenja bracnih problema mog supruga i mene. Sta je najociglednije u karti i na sta se treba obratiti paznja? Posto ne znam koju kartu treba da postavim - da li Davison relationship CORRECTED ili UNCORRECTED, postavicu obe i skrenucu paznju (ako je to od znacaja) da sam ja malo starija od njega. Pozdrav svima na forumu i unapred hvala.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...4&smon=2&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...4&smon=2&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Zasto niko ne zeli da pogleda kartu? :( Nisam trazila tumacenje, vec samo smernice - sta je najociglednije, najkarakteristicnije u njoj, jer smatram da je onda to ono na sta treba da se obrati najvise paznje.

mislim da samo Elle, Web i Neptunijanka sada mogu dati neke odgovore a Elle je pretrpana,Neptunijanka u guzvi a Web zauzeta jos pola meseca..mora da se saceka, nije da nece nego ne stize se sve..

Zasto niko ne zeli da pogleda kartu? :( Nisam trazila tumacenje, vec samo smernice - sta je najociglednije, najkarakteristicnije u njoj, jer smatram da je onda to ono na sta treba da se obrati najvise paznje.

Ajde pcelice da vidimo sta je ovde Bog stvorio.
Zasto mi ova veza deluje tako zatvorena, ili tajna. Misteriozan on, misteriozna ti, a iz toga bi mogla da se izrodi pasivnija komunikacija. Ili bolje reci nedostatak otvorenog razgovora o problemu ( Neptun u I polju ). Ako izgurate ovu prvu polovinu godine od sreine leta pa nadalje vam je da;eko bolji period. Ali ako je tajna veza onda je kriza neka u toku od marta do maja. Jer i kada uradimo godisnji horoskop ( Solarni ) od Dejvisona vidi se da je veza na velikoj prekretnici. Ili brak ili stavljanje tacke. Cak sve lici i na tesku odluku za tebe ako si ti mladji deo veze.

meni i dalje nije jasno ( a trudila sam se da shvatim) kako uticu i kako se tumace tranziti na dejvisonovom horoskopu?hoce li mi neko objasniti kroz primer molim vas.hvala

Pa sta ne razumer isto kao sto uticu i na natal. Nego ni u jednom programu ne mozes lako da nspravis tranzit kroz dejvisonov, pa moras da ga ukucas peske , kao da je u pitnaju neciji natal i onda sve predikcije radis. Kako mislis, kako. Jednostavno kao trazit na natal , tako trnazit na Dejvison. :-|

da ali kako se racunaju kuce kad si rekla da je prva kuca stariji partner a sedma mladji?da li je onda osma kuca njegova druga kuca ili je to dejvison koji gleda vezu u celini pa svaka kuca ima isto znacenje kao i natal?tipa ako tranzitira mars u sedmoj kuci da li to znaci svadje u braku?a sta bi znacilo kad bi tranzitirao u prvoj kuci?da li bi znacilo da je stariji partner nervozan i grub?u tom smislu mi nije jasno....

Koliko ja znam, gleda se i kao jedno i kao drugo, odnosno sve što si rekla. ;)
Stariji partner je 1. polje pa njega u ovom odnosu gledaš iz tog ugla, a mlađi 7. što je njegovo 1. i onda opet njega gledaš iz ovog ugla. Npr. banalan primer, ako je 6. polje Dejvisona puno, naročito ako se tu nalazi Venera (ili neki drugi pokazatelj emocija) to može da označi tajne (odnosno tajnu vezu, recimo) koje ima partner prikazan 7. poljem jer je 6. kuća 12.-a od 7. (naravno ovo je najuopštenije, ne uzimati zdravo za gotovo u konkretnom slučaju).
1. kuća je sam odnos, odnosno kako on počinje, a 7. kuća kako se nastavlja odnosno u šta se razvija.

Back