Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može ovako sa linkovima, postavi sliku Dejvisona (tema - KAKO POSTAVITI KARTU NA FORUM).

ops: Ali već sam rekla minimum nekoliko puta do sada - većinu vas astrologija zanima, dakle gledajte sami nešto da pročitate, nađete neki tekst, pokušate sami da tumačite pa gde zapne - postavite pitanje, takve diskusije su uvek konstruktivnije (i mnogo zanimljivije i življe) jer pored toga što možete dobiti odgovor i sami povezujete stvari i učite. Tako olakšavate na prvom mestu sebi, ali i drugima.
ops: (bar ja tako mislim).
Nećeš se valjda (samo) zbog Dejvisona bedačitievo da postavim pitanje ovde, na pravom mestu: Asc dejvisona je u Skorpiji na 29. stepenu. Citala sam da ovaj stepen nije dobar jer oznacava nemogucnost veze... Znate li nesto vise o ovome?
ja se samo bedacim gledajuci ovaj dejvison i sinastriju, uzas... ali sve me vise kopka![]()
Valjda znaš kako stvari i bez toga funkcionišu među vama (ako si ti u pitanju). 
Vindex, šta sad ovo treba da znači?vidim da malo po malo idemo prema krajnjoj profesionalizaciji.

Hvala vam puno...

Jeste zanimljivoJeste neka moja priča u pitanju ali mi svakako Dejvison deluje zanimljivo pa bih ga priložila. Šta znači kad se vladari prve i sedme kuće nađu u konjunkciji u sedmoj kući? I još su u pitanju Venera i Mars?
Na slici se vidi stelijum u sedmoj kući koja počinje u Ovnu: Venera (vladar ascendenta), Mars (vladar descendenta) i Merkur. Ve0Ma, Ma0Me, zajednički dispozitor Ve i Ma je Ma u svom sedištu u Ovnu, svi u opoziciji sa Plutonom (koji je u konjunkciji sa ascendentom). Mesec tehnički u 12. kući ali u konjunkciji sa ascendentom...Sunce u osmoj, opozicija Uran...strast, intenzivnost, konflikti...a opet taj stelijum u sedmoj...pojma nemam odakle da krenem.![]()