NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Тешко да он може знати нешто што нико не зна.Možda čovek koji je to spomenuo (Dejan Ristić)?
Ili, ako se radi o netačnoj informaciji: niko?
Тако нешто би већ богато уновчио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тешко да он може знати нешто што нико не зна.Možda čovek koji je to spomenuo (Dejan Ristić)?
Ili, ako se radi o netačnoj informaciji: niko?
Тешко да он може знати нешто што нико не зна.
Тако нешто би већ богато уновчио.
Највероватније али се не може проверити.Pa onda se radi o neistini.
Највероватније али се не може проверити.
Да може могли би му јавно поставити питање легалним каналима.
Па могао би направити чланак у новинама не жутој штампи већ новинама и доступним медијима.Kakvi sad legalni kanali?
Па могао би направити чланак у новинама не жутој штампи већ новинама и доступним медијима.
Dejan Ristić negator genocida u Jasenovcu, gde je po presudi Nimberškog suda ubijeno 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Roma.
Pogledajte prilog 1573407
Ne postoji takva tvrdnja Hermana Nojbahera; to je izmišljeno.
Presuda Nimberškog suda: Odeljak LT.COL.OZOL:2
Iz Istoćnih zemalja pod Pristupnim brojem: AC 94 Ks 00232
Paragraf (D) "Ubistvo talaca u nastavku"
U Jasenovcu je stradalo 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Cigana ( u presudi u Nimbergu piše Cigana pa sam i ja to ovde prepisao)
Ovo je dokaz da je Dejan Ristić negator genocida u Jasenovcu, ovo je presuda Nimberškog suda.
Jeli ti to odbacuješ zvaničnu presudu suda u Nimbergu o broju žrtava u Jasenovcu ?
Pogledajte prilog 1573509
U Jasenovcu je stradalo 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Cigana ( u presudi u Nimbergu piše Cigana pa sam i ja to ovde prepisao)
Ovo je dokaz da je Dejan Ristić negator genocida u Jasenovcu, ovo je presuda Nimberškog suda.
Jeli ti to odbacuješ zvaničnu presudu suda u Nimbergu o broju žrtava u Jasenovcu ?
Када се то у Нирнбергу расправљало о броју жртава у Јасеновцу?Presuda iz Nimberga koja kaže da je u Jasenovcu ubijeno 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Cigana (tako piše u presudi) je dokaz da je Dejan Ristić negator genocida u Jasenovcu
Presuda iz Nimberga koja kaže da je u Jasenovcu ubijeno 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Cigana (tako piše u presudi) je dokaz da je Dejan Ristić negator genocida u Jasenovcu
Када се то у Нирнбергу расправљало о броју жртава у Јасеновцу?
Када се то у Нирнбергу расправљало о броју жртава у Јасеновцу?
О свим злочинима се расправљало.Када се то у Нирнбергу расправљало о броју жртава у Јасеновцу?
Нр би требало да ово заведено под бројем има везе са Србољубом Живановићем.Hajde na i na stranu što se u Nirnbergu nikada nije utvrđivao broj žrtava u Jasenovcu, nego je u sam citat lažan. Nastao je 65 godina nakon Nirnberškog procesa.
Reč je o permutaciji. Autor tog članka pobrkao je izjavu Srboljuba Živanovića od pre desetak godina sa Nirnbergom.
To ne piše ni u jednoj nirnberškoj presudi, najkraće rečeno.
Нр би требало да ово заведено под бројем има везе са Србољубом Живановићем.
https://www.politika.rs/sr/clanak/591160/Brisanje-Jasenovca
Ако нешто има требало би бити у овој књизи ако сам праву аплоудовао.
https://easyupload.io/nduioy
Јесам праву сад овде на 500 страна Нибершког процеса мора бити нешто и о томе.
Ovo gore je presuda suda u Nimbergu, imate brojeve Odeljaka, Paragrafa i naslov odeljka Iz Istočnih zemalja pa čitajte, nemora svih 500 stranica da se čita.
I pogledajte šta u Nimberškoj presudi piše: u Jasenovcu je ubijeno 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Cigana kratko jasno.
Napisanoi je Cigana u presudi, pa nisam stavio Roma.
Jasno je da je Dejan Ristić negator genocida u Jasenovcu, jer presuda iz Nimberga je konačna !
Ovo gore je presuda Nimberškog suda, u kojoj kaže da je u Jasenovcu ubijeno 700.000 Srba, 23.000 Jevreja i 80.000 Cigana odnosno Roma ali nisu u presudi napisali Roma.