Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napravicu kucicu mom degu danas od sper ploce uradi cu je da bude vrh

Ali obavezno stavi slicice da je vidimo.
Napravicu kucicu mom degu danas od sper ploce uradi cu je da bude vrh
Mada degui su blesavi, oni ce to da oglodju. Moraces na svaka 3-4 meseca da stavljas novu, a mozda i cesce.
A maramice ona sama uzme i uvuce u kucicu i namesti ih kako njoj odgovara! 

Pustam je i van sobe, zavisi od cimera gde su i sta rade, ali kad je pustim, ode, pronjuska, i vrati se kod mene za 20ak minuta najvise... E, sad najlepsi deo
Obozava da se mazi!!!
Naravno, dosta je svojeglava i razmazena, i to mazenje je kada njoj odgovara. Ali cim se malo umori od pravljenja gluposti po sobi, legne na krevet i drema, tada je savrsen trenutak za mazenje...
Zna da se mazi po 2-3 sata! Ako ne obracam paznju na nju, obavezno dodje kod mene u krilo, i gricka me, i ne smiri se dok ne pocnem da je ceskam
Spava mi u krilu, na krevetu, u rukavu, u majici, svuda gde joj je lepo i toplo
Najvise vole po obrazima da se maze, ispod usiju i po vratu...
Cimere obozava, npr. kad idem kuci na dan, dva, ostavim je s nekim od njih i isto se super druze... Al cim se vratim, trci kod mene
Veliki pozdrav i srecno sa vasim ljubimcima! 
Na sta je naviknes, bice joj lepo. Naravno, eto, slatko ne treba, ali s obzirom na to da su oni glodari, i da po prirodi jedu sve na sta naidju, mislim da ne treba preterivati sa ogranicenjima u ishrani.
Tako da, neka jede ruzu
meni ih je mnogo zao... kao jedino logicno resenje deluje mi njihovo razdvajanje pod hitno, ali ne mogu da ubedim ujaka da to uradi, jer ce navodno uginuti ako su sami Haha napravio sam kucicu ali moj degu nije hteo da spava i da boravi u noj samo ju je jeo i peo se na nju sada je srusena izgrizao ju je ali napravicu opet vecu i lepsu pa cu onda staviti neke slike

Da ne duzim pricu, idem sutra da kupim i drugog.
Nadam se da cu uspeti sa njima, posto nikad nisam imala takvog ljubimca. Imala sam kuce, mace i papige, ali glodara nikad.... Verovatno ce mi svako malo trebati pomoc forumasa. Pozdrav svima, uskoro cu slikati bebu 

Dragi forumasi, po vasem iskustvu kad mogu da pocnem da ih pustam iz kaveza? I sada ih svakodnevno pustam ali pod strogim nadzorom, samo po krevetu. To im je malo dosadilo i hteli bi da sidju i da pocnu da istrazuju stan. Strah me je da nece znati da se vrate u kavez a da ja necu uspeti da ih pronadjem iza namestaja...![]()
tipa ispod kreveta i slicno ...