Degu

barakuda ti prodajes cincile lol koja fora pa moze i to da udje u obzir zaintersovan sam da mom degu pravi drusto video sam na youtube da se lepo slazu sta mislis o tome(mislim o slaganju cincile i degu) dosta ljudi kaze ako je degu saam a i ostali gmizavci lako uginu?

barakuda ti prodajes cincile lol koja fora pa moze i to da udje u obzir zaintersovan sam da mom degu pravi drusto video sam na youtube da se lepo slazu sta mislis o tome(mislim o slaganju cincile i degu) dosta ljudi kaze ako je degu saam a i ostali gmizavci lako uginu?

hehe:D pravo da ti kazem nisam razmisljao o ovoj kombinaciji. Pa postoji mogucnost da bi se slagali ako se postepeno navikavaju jedan na drugog. Da se stave u dva kaveza jedan do drugog da mogu da se njuse kroz zice i polako naviknu i eventualno posle nekog vremena spoje zajedno. Neznam ako hoces mozes pokusati.

A to da je degu veoma drustvena zivotinja stoji. Neverujem da bi bas uginuo ako je sam, ali verovatno bi bio neraspolozen.

Ja moram na neki duzi put 15 dana pa se plazim da ne postane depresivan ili bilo sta slicno tome a to youtube sam video 4 degua 1 cincila i jos jedan gmizavac zamisli ><

hmm... pa neznam. Valjda mu nebi bilo nista za 15 dana. Cinjenica je da bi degu voleo da ima drustvo, ali moje misljenje je da mu nebi bilo nista za tako kratko vreme, mada mozda gresim, nemam bas tolikog iskustva sa deguima.

Gledaj meni nije problem to koce da ga hrani nego koce da mu pravi drustvo 15 dana zamisli degu 15 sam samciat u kavezu bez ikakvog drustva osim to kad ga nehrane dodje mi da placem.

Back