november child
Elita
- Poruka
- 18.222
I kazu:"KUCA!" ?
..joj, chich..

..moji su do rodjendana imali fond od pedesetak rechi..
..osim jakshe..
..on je bio motorichki tip.. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kazu:"KUCA!" ?

..on je bio motorichki tip.. 

..joj, chich..
..moji su do rodjendana imali fond od pedesetak rechi..
..osim jakshe....on je bio motorichki tip..
![]()

hijeroglifi su, ali valjda Deda Mraz ume da pročita
), a sad ću lepo ja njemu da kažem da mi donese loptice skočKice i bambi čokoladu... i kockice, ako bude imao parice da kupi 
..ma ok chichak, nisam htela da te zabrinem, sva su deca razlichita..![]()
MISLIS DA BI TREBALA DA SE ZABRINEM?! :shock:
..MISLIM DA NE BI TREBALA..
Pricas kontradiktorno.
Ok.
Razumem.
Profesionalna deformacija
![]()

Moja devojcica je pre prvog rodjendana pricala "k'o matora", ali je prohodala tek sa 16 meseci. Na sistematskom pregledu sa 1,5 god je znala da kaze doktorki da "Mako Kon peva pesmu Cipeja", pa i da "otpeva" koji stih.
Cerka moje sestre je rodjena skoro u isto vreme kad i moja, i sa pune 2 god je umela da izgovori tek po koju rec, ali je umela da iznese stolicicu uz stepenice na sprat bez icije pomoci, dok je moja bila nesigurna i po ravnom...
Danas imaju po skoro 5 god i apsolutno su iste u svemu... jurnjavi, pricanju, visini, tezini... cemu god

Dakle od jedne majke, a razliciti 
..ja imam tri "jezichare" i jednog "sportistu"..
..i hvala za post, pomislila sam da su samo moja deca umela da kazu KUCA pre rodjendana..![]()
Juče gledah neki dečiji film i setim se ove teme. Lepo reče čovek (a objašnjavao je verovanje u deda mraza) : Da li je bolja laž koja izmami mali osmeh ili istina koja izmami malu suzu.

kad god gledamo tv, vidimo i deda mraza.. i onda baba vikne: vidi, deda mraz! a ja odmah dodam, bebac, šta smo rekli? deda mraz je lik iz priče, a ovo na reklami je neki lik koji se maskirao kao on
mogu da zamislim kako to izgleda nekom sa strane, ali ja stvarno ne mogu da lažem ni bebu od 6 meseci
kontam da ću se truditi da mu objašnjavam stvari na nivou na kom će ih razumeti, ali bez trunčice laži![]()
) pa me je živ stid pojeo (kao onog malog mačka čiji otac juri kengura pa stavlja papirnu kesu na glavu) tako da sam morao da izvedem tatu napolje da me ne bruka pred tom decom koja su htela da gledaju predstavu.