Dečko koji voli mamu

Nije problem što se voli majka. Odnos muškarca prema svojoj majci mnogo može da kaže devojci o tom čoveku. Tako kako se ponaša prema majci velika je verovatnoća da će se ponašati i prema svojoj ženi.

Problem je drugo, kada je zavisan od majke, kada nju sluša više nego devojku/ženu, kada je upućen na nju više nego što to godine upućuju.
Jbg, kod mene je drugačiji odnos, majka bukvalno zavisi od mene i na žalost prema njoj moram da se ponašam kao prema detetu,bukvalno sam je ponovo učio da hoda, diže ruke, ide u toalet, pa čak i da jede. Nikom to ne bih poželeo, ali jednostavno takva sudbina, i da bih je održao u životu, moram tako. Na sreću, moj ljubavni život ne trpi zbog toga, jer se trudim da i damama posvetim pažnju, u trenucima kada smo zajedno.i one to znaju vrlo dobro, pa čak mislim i da me nekim delom i poštuju zbog toga.
 
Ima majki koje to namerno rade, iz svoje neke usamljenost ili želje da se dokažu nemam pojima. Znači kada sa partnerkom dođe kod nje, ona onda sine ovo sine ono, pokazuje koliko su bliski, uradi mi ovo, dodaj ono dok partnerka sedi i posmatra. To nije lepo.

Recimo mene je majka mog bivšeg više gledala no njega i to je bilo lepo sa njene strane. Kad je čula da sam trudna mene je prvo zagrlila. To su neki lepi detalji.
 
Zašto devojke malo je reći hejtuju momke koji vole svoju majku i imaju dobar i normalan odnos sa majkom
ne vidim tu ništa loše, ne treba pretjerati ali neki normalan nivo i odnos sa majkom ne znam zašto bi predstavljao problem za djevojku
ali kod današnjih djevojaka vidim da to odma izaziva hejt i veliku pljuvačinu, ne bih da se gadjam sa brojkama ali kod makar 50% mlađih devojaka to je minus, odmah momak ispada nesposoban, edipovac, i ne znam ti ni ja šta... dok sa druge strane ako muž ili dečko devojke ide kod njenih u goste mora da sve bude okej od taštinog ručka koji je sraanje do tastovog koker španijela koji vam glođe pantalone ali ćutite i samo klimate glavom dok djevojka to odobrava.. da li je to malo licemjerno
šta vi mislite o ovom fenomenu
Da su opičena. Ne moze to niko razumjeti. Zenski mozak.
I one ce postati majke i volje sinove više no oči svoje... Kad budu njima to rekle devojke od sina da im sin nesposoban mamin sin bice im krivo...

Budale
 
Хмм, није проблем ако воли мајку, напротив. Момак који уме да воли и покаже љубав према мајци ,умеће и према партнерки.
Проблем је у самосталности која не сме да буде угрожена љубављу према мајци.
Ту мајка има пресудну улогу. Мора да га научи да ће будућа жена и мајка његове деце да буде стуб његове будуће примарне породице а не његова мајка.
Са друге стране, девојке морају да буду свесне да је момак кога су заволеле такав управо због највећег утицаја женских чланова( мајке, сестре, тетке) породице у формирању његових емотивних капацитета. Дакле, разлог што га воле углавном је заслуга маме или сестре и треба да им је захвална и да их прихвати као део његовог живота не очекујући да их он заборави јер има њу.
 

Back
Top