Decko '95 prebijen na smrt!!!!!!

Ajmo sad momci mala doza realnosti. Ovo da policija nije mogla da interveniše je čista glupost, boleo ih **** nisu imali pojma šta će da se desi.

Onda drugi problem je obezbeđenje. Znam ljude koji godinama rade u obezbeđenju, trenirao sam sa njima u teretani puno puta iako sam možda u monci (tj. ovde kažu "Kod Vukoja" pošto je to bivši dugogodišnji gazda) bio par puta samo ali znao sam ih iz teretane pošto je sve tu blizu. Znam pouzdano da u obezbeđenju u svako doba dana i noći imaš barem dve sirovine koje razdvajaju gužve i od po 30 ljudi dok ne stigne konjica.

Dečka lično nisam znao mnogo je mlađi od mene, ali njegovog oca znam iz viđenja, živimo u istom naselju, jedna ulica između nas stoji. Redovno prolazim pored njihove kuće i kad idem po pljuge.

Imate grupu na fejsu pa možete zajedno sa nama ostalima da izjavite porodici Ljubisavljević saučešće.

Otac mu ima 2 metra i 130kg i znam da će haos da napravi. Ima da ih nađe od prvog do zadnjeg Bor nije veliki grad. Nažalost nisam mogao da odem na sahranu.

Inače što se Monce tiče, pre možda šta ja znam dve-tri godine bilo je još jedno samoubistvo navodno pokačio se izvesni bata Panić (koga sam znao kao dobrog i mirnog čoveka) koji je bio u Tadićevom obezbeđenju, izrešetao dvojicu iz obezbeđenja (preživeli su ali su sakati i dan danas) i ubio se iza lokala. Barem tako piše štampa samo što ja nisam baš ubeđen da je izvršio samoubistvo. Matori Vukoje (čija starija ćerka je išla 8 godina sa mnom u osnovnoj školi davno, a išli smo i u istu srednju uvek smo bili dobri ortaci) je prodao mesto ovom novom tipu čije ime ne znam jer ne idem tamo.

Al to mi je interesantno, tu pored sada ima još jedna diskoteka skoro su završili pre možda godinu ipo - dve, i jedan noćni rock kafić gde sam ja ranije mogao ponekad da se pojavim i tu nikada nisam video nijedno sranje a ovamo već dvojica mrtvih roku od dve-tri godine. A da vidite samo razliku u godinama, ovamo gde sam ja izlazio bilo je i alkosa i narkomana i napucanih tipova i ne pitaj ko sve nije dolazio i u sav taj šljam na jednom mestu ja nijednom nisam video da se neko pobio ili posvađao. Prosto da ne poveruješ...

Vidi ovako, dzaba krivis ovu zemlju. To smo u proseku sa ostalim Evropskim zemljama. Dogadja se to svuda. Problem je sto se ovde ne javlja odgovornost za takve stvari. Ja generalno mislim da smo otisli u materinu sa ovakvim pravnim sistemom.

verovao ili ne, imamo najstrozi zakon u celoj EU...
doduse nije bas primenjiv puno, ali nije bas ni da se ne primenjuje...

Inace tesko da su ga bili zato sto je razdvajao.. Tj skoro sam siguran da nije zato. Ko zna ta je radio... Nikada u zivotu niam video da neko ko razdvaja dobije batine, a kamoli da ga ubiju. Tako da tu ima nesto vise sto posto...

Pazi mogao je da dobije udarac u glavu...ili samar od starijih...za razdvajanje...to svakako da...ali da ga neko gazi do smrti zbog toga....e u to vec nemogu da poverujem....

OVDE SE RADI O TOME DA JE JAKO MLAD COVEK UBIJEN NA JAKO SVIREP NACIN!!! STIDITE SE BRE PI*KE JEDNE!!! VIDEO BIH VAS DA JE NEKO IZ VASE FAMILIJE KAKO BI STE SE PONASALI GNJIDE JEDNE US*ANE!!!

SRAM DA VAS BUDE!!! JOS KRIVITE DECKA ZA SOPSTVENU SMRT!!! SRAMOTA!!!

Pa ja ga ne krivim, samo realno kazem da verovatno to nije vrlo verovatno da je razdvajao.... Sto su vec i neki pomenuli..
Inace ovo za ostajanje do kasno, mislim da deca od 14 godina zaista ali zaista ne trebaju da idu nigde u to doba... Yebote sta ce deca da se vucaraju u kafanama.. To su deca...
Pogotovu ne zenska.. Kada bih video zensko dete od 14 godina tako negde, zvao bih kjoj majku istog trenutka, ili policiju.

Pa ne znam kakvo sranje da je napravio nije zasluzio da ga njih 15 tuku do smrti! Mene je napalo 7 ljudi jednom,a od toga samo jedan je imao razlog za to i mogla je biti ferka ali i drugi su se umesali iako sam bio ok sa njima i uspeo sam da se iscupam iz sranja to vece! Da sam ostao ko zna sta bi samnom bilo!

aj da ne jedemo gov.na.....desavalo mi se da me bije vise ljudi...stavis ruke preko glave i trcis napred.....i retko kad biju vise od min 2...stitis glavu i to je to.....i svaki dan se desava da grupa prebije pojedinca...pa on izvuce zivu glavu....ko zna cime su oni decka tukli..

Pa ja ga ne krivim, samo realno kazem da verovatno to nije vrlo verovatno da je razdvajao.... Sto su vec i neki pomenuli..
Inace ovo za ostajanje do kasno, mislim da deca od 14 godina zaista ali zaista ne trebaju da idu nigde u to doba... Yebote sta ce deca da se vucaraju u kafanama.. To su deca...
Pogotovu ne zenska.. Kada bih video zensko dete od 14 godina tako negde, zvao bih kjoj majku istog trenutka, ili policiju.

ma nema od toga nista...use i u svoje kljuse...ako je napolju u 2...znaci da je pustena...i sta ti tu ima da trazis....krivica je roditelja kao joj se nesto desi...a i u svakom slucaju njihova stvar.......
BTW:mislim da bi roditelji tog decka trebali da budu krivicno gonjeni zbog doba dana kad je ubijen...svakako da i na njih ide deo odgovornosti....

ajde ne riSe :hahaha1:

btw. kao sto rekoh treba biti opasno lud pa nekog sutirati sa jos 10 likova do smrti.Bio sam tucen naravno ali i ja sam tukao al uvek sam gledao kada nekoga bijem da ne preteram pa da budu neke teze posledice i ja da sutra lupam recke na zidu u mardelja

Poslednja izmena:

a bratislave ti sa 14 nisi bio u gradu do 1,2 ..??
aj molim te...

Sreo sam ja jednog drugog malog juče što je znao ovog (išli u istu školu) i kaže mi da misli da su se pokačili zbog mesta dal ovaj nije hteo da se skloni ili je probao nekog da skloni ko zna sad...

Uglavnom tamo se često dešava grupno batinjanje, skoro pre nekih godinu dana je jedan moj ortak iz još iz srednje dobio batine jer su ga isto napali njih 7-morica u društvu (dobro ovi su bili malo stariji od 15 godina, tu od 16 pa do 23 možda grupica) ili tako nešto i niko nije stigao da mu pomogne pa se razbežali jer jedna patrola bila blizu. Uglavnom izboli ga s nečim, faca mu bila skroz zgužvana, haos... Sva sreća oporavio se dečko skroz samo ima par ožiljaka po telu nažalost...

A za ovog malog mi je mnogo žao i čudim se kako nisam viđao to dete ovde po naselju baš blizu žive. Bukvalno na 150 metara.

Sreo sam ja jednog drugog malog juče što je znao ovog (išli u istu školu) i kaže mi da misli da su se pokačili zbog mesta dal ovaj nije hteo da se skloni ili je probao nekog da skloni ko zna sad...

Uglavnom tamo se često dešava grupno batinjanje, skoro pre nekih godinu dana je jedan moj ortak iz još iz srednje dobio batine jer su ga isto napali njih 7-morica u društvu (dobro ovi su bili malo stariji od 15 godina, tu od 16 pa do 23 možda grupica) ili tako nešto i niko nije stigao da mu pomogne pa se razbežali jer jedna patrola bila blizu. Uglavnom izboli ga s nečim, faca mu bila skroz zgužvana, haos... Sva sreća oporavio se dečko skroz samo ima par ožiljaka po telu nažalost...

A za ovog malog mi je mnogo žao i čudim se kako nisam viđao to dete ovde po naselju baš blizu žive. Bukvalno na 150 metara.

Pa lokalan klub...i mnogo ljudi racunaj da mora da bude frke.....e sad...meni je paradoksalno da neko od 19 godina moze da bije nekog od 14 i to do smrti...mislim...mi kao klinci...ako bi smo pri*****li nesto nekom starijem...on bi nam lupio samar ili pozvao brata sestru sta vec starije imamo...i rekao da se vise ne ponavlja...ali ovako nesto...nikad....

Pa lokalan klub...i mnogo ljudi racunaj da mora da bude frke.....e sad...meni je paradoksalno da neko od 19 godina moze da bije nekog od 14 i to do smrti...mislim...mi kao klinci...ako bi smo pri*****li nesto nekom starijem...on bi nam lupio samar ili pozvao brata sestru sta vec starije imamo...i rekao da se vise ne ponavlja...ali ovako nesto...nikad....

Pa realno sada ta deca su nedokazana... Ja mislim da i ti stariji morajud a se odbrane kako znaju i umeju od dece...
Ima i toga. Od dece se tesko mozes odbraniti.. Tj od te "new age dece". Mada ima i dosta ove "normalne"

pa sto jednostavno ovi od 19 godina ne iskuliraju klince

ae ne seri...da sve ce da mi neki klinac kaze jeb.em ti mater..a ja cu da ga iskuliram..aj mojne si naivna....Istini za volju deca su postala mnogo bezobrazna...ja recimo sam psovao starije sve na racun burazera...sad me sramota kad se setim....prosto trebao je tad neko da me izgazi propisno pa bi razmislio kad cu sledeci put....

OVDE SE RADI O TOME DA JE JAKO MLAD COVEK UBIJEN NA JAKO SVIREP NACIN!!! STIDITE SE BRE PI*KE JEDNE!!! VIDEO BIH VAS DA JE NEKO IZ VASE FAMILIJE KAKO BI STE SE PONASALI GNJIDE JEDNE US*ANE!!!

SRAM DA VAS BUDE!!! JOS KRIVITE DECKA ZA SOPSTVENU SMRT!!! SRAMOTA!!!
... sta ce dete od 14 god u dva ujutru u nekom klubu sa tri cetri godine starijima....razumem ode kod druga u to doba....ali na ulicu...dok mu matorci spavaju znaci,on se maje po klubovima.... stvarno je nepojmljivo sto su ga umlatili,....ali valjda oni(roditelji) prvi treba da znaju sta sve mladom tinejdzeru moze da se desi u nekom kaficu,u to doba....e sad,to sto su ga ubili je sasvim druga stvar,a svejedno ti sto su ga ubili ne dobijaju vise od 10-15 godina....posle ce da izadju,i opet ce isto da se desi,a drzav naravno nista nece da preduzme,jer se te stvari zaboga "stalno desavaju i tu se ne moze nista"

pa sto jednostavno ovi od 19 godina ne iskuliraju klince

Razmisli malo, sta ako klinac krene prvi da pravi probleme?
Evo recimo sestra moja devojke koja ima 12 godina, apsolutno nece da prestane da se dere, i stalno manipulise roditeljima, i ono njih dve se stalno svadjaju tuku, i uvek najebe starija. Zatos to je mala jednotavno mnogo zla i agresivna..
I tako se ona jednom drala kada sam ja bio tu, i ja joj kazem onako skroz ozbiljno sta se deres koji qratz, bas sam bio iznerviran tada znaci izdrao sam se na nju. I mala odmah zacutala...
Da nije, mislim da bih joj opalio samar. Ko je yebe.
Ima milion primera..
I pazi ova je imala 12 godina..
nisi svesna kakvi su sada neki "klinci"..

Razmisli malo, sta ako klinac krene prvi da pravi probleme?
Evo recimo sestra moja devojke koja ima 12 godina, apsolutno nece da prestane da se dere, i stalno manipulise roditeljima, i ono njih dve se stalno svadjaju tuku, i uvek najebe starija. Zatos to je mala jednotavno mnogo zla i agresivna..
I tako se ona jednom drala kada sam ja bio tu, i ja joj kazem onako skroz ozbiljno sta se deres koji qratz, bas sam bio iznerviran tada znaci izdrao sam se na nju. I mala odmah zacutala...
Da nije, mislim da bih joj opalio samar. Ko je yebe.
Ima milion primera..
I pazi ova je imala 12 godina..
nisi svesna kakvi su sada neki "klinci"..

pa sta i ja to isto radim mojoj sestri..u stv. radila sam..to nije nista strasno..svi mladji to rade
opalio bi joj samar?? omg..
pa ako on prvi pocne da pravi probleme recimo psuje ga ili tako nesto treba da iskulira..

pa sta i ja to isto radim mojoj sestri..u stv. radila sam..to nije nista strasno..svi mladji to rade
opalio bi joj samar?? omg..
pa ako on prvi pocne da pravi probleme recimo psuje ga ili tako nesto treba da iskulira..

Pa rade. i zato ih treba odmah postaviti na mesto da se ne bi osilili klinci.
A recimo toj maloj niko nije podviknuo ozbiljno ili tako nesto, i zato ona sada misli da moze da radi sta oce. A zato treba uvek vise postovati starije, zato sto su deca jednostavno cudovista mala.
A ti bi kao iskulirala nekog malog mentola koji krene da te gura,psuje itd? Zamisli da te as iznervira, i jos neki mali klinac?
Kakvo ej to ponizenje za muskarca nisi svesna

A recimo toj maloj niko nije podviknuo ozbiljno ili tako nesto, i zato ona sada misli da moze da radi sta oce. A zato treba uvek vise postovati starije, zato sto su deca jednostavno cudovista mala.
A ti bi kao iskulirala nekog malog mentola koji krene da te gura,psuje itd? Zamisli da te as iznervira, i jos neki mali klinac?

nisam svesna..ali mi je smesno..xDD
secam se kad sam bila mladja stalno sam se bila sa drugaricinim bratom koji je mladji par godina jer je mali nedokozan..
z:D z:D

Apsolutno....
Uvek sam postovao buraza....svadjali smo se mi i psovali i sve...ali on kad god sam bio previse bezobrazan uzme i prelomi me od batina...ali niko osim njega nije smeo da me dira nego ono ako pravim probleme zovu njega....a sad sam ****.te noramalan..imam dozu postovanja prema starijima...a ja i on se nismo pobili godinu dana...znaci pravovremenim vaspitanjem...pravi se pozitivan efekat......batine da...maltretiranje ne...

Back