Decko '95 prebijen na smrt!!!!!!

i šta sad da se kaže... prosto takve stvari se dešavaju... svuda... ko što i pijani vozač ubije porodicu u autu u sekundi... neko će raći šta će klinac od 14 u kafani u to doba, neko a šta se mešao, većina užas užas... ******

Alo pijani vozac nenamerno ubije nekog, A OVI MAJMUNI SU DECKU SKAKALI NA GLAVU ISPRED KLUBA DOK NIJE UMRO!!! PREISPITAJ MALO STA SI REKAO...

Kao sto je neko vec pomenuo, desavaju se neke druge stvari, a ovo je MONSTRUOZNO U NAJMANJU RUKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovo je daleko od uzasa. Ova danasnja deca k'o da nemaju mozak, majke mi. Verovatno su bili mrtvi pijani pa se pobili, to im nije bilo dosta pa ajde da ubiju nekog i da mu skacu po glavi. J***m ti takve bezmozgase. Takodje, problem je u tome sto retko ko misli na posledice.

Alo pijani vozac nenamerno ubije nekog, A OVI MAJMUNI SU DECKU SKAKALI NA GLAVU ISPRED KLUBA DOK NIJE UMRO!!! PREISPITAJ MALO STA SI REKAO...

Kao sto je neko vec pomenuo, desavaju se neke druge stvari, a ovo je MONSTRUOZNO U NAJMANJU RUKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m m m m molim?

pa da, nisu ni oni imali nameru da ga ubiju, nego samo malo da ga išutiraju...

niko nije ovde istražni sudija pa da zna šta se tačno desilo i s kakvom namerom.

a da vičemo strašno, monstruozno, u kakvoj državi živimo... kako će to tačno da pomogne i šta postižemo na taj način?

Koji kur*c trazi on po klubovima i splavovima.I sta se upusta u carke sa starijima...Sam je kriv...

surovo, ali realno u tome je caka. pričamo o društvu, državi. e pa noiko nije pitao kakva je to zemlja gde klinci od 14. godine vise i loču po kafanama do 4 ujutru, što im nije zabranjeno, što niko ne kontroliše i ne kažnjava gazde lokala pa na dalje; što policija ne procesuira te što svakog vikenda učestvuju u "sitnim kafanskim tučama", što zavisnici i marginalci opušteno šetaju ulicama (pusti ludake), što učenik namlati nastavnicu (ona je kriva), to je kul igraju se deca i onda svi zdušno leleču kad čuju ovakvu vest... dok im ne počne telenovela da saosečaju sa drugim likovima, pa na grand paradu da se razvesele.

OVDE SE RADI O TOME DA JE JAKO MLAD COVEK UBIJEN NA JAKO SVIREP NACIN!!! STIDITE SE BRE PI*KE JEDNE!!! VIDEO BIH VAS DA JE NEKO IZ VASE FAMILIJE KAKO BI STE SE PONASALI GNJIDE JEDNE US*ANE!!!

SRAM DA VAS BUDE!!! JOS KRIVITE DECKA ZA SOPSTVENU SMRT!!! SRAMOTA!!!

Relax....
Kao sto sam napisao sta ce on sa 14 godina po klubovima zar nema pametnija posla da radi.Za carku su potrebne 2 strane,naravno da su paceri sto su mu to uradili krivi ali je i on kriv sto ulazi u raspravu sa njima,mozda su to bili neki puno stariji a on klinac.

Relax....
Kao sto sam napisao sta ce on sa 14 godina po klubovima zar nema pametnija posla da radi.Za carku su potrebne 2 strane,naravno da su paceri sto su mu to uradili krivi ali je i on kriv sto ulazi u raspravu sa njima,mozda su to bili neki puno stariji a on klinac.

Nisu bili puno stariji... 94,93 i 91...
Ja i dalje ne mogu da se pomirim sa svim ovim... ne mogu...

Bili su godista '93 '94 i '91 a kako god da je doslo do tuce samo bolestan covek moze da se izivljava da skace nekome po glavi eeeeeeeeej!!!! PA JEL STE VI NEKOME SKAKALI PO GLAVI NEKAD?! Ja sam se tukao pijan ali mi ni pijanom tako nesto nije padalo na pamet!!!

Ono je bilo bolesno...... Koliki necovek treba da budes.....
Ja jos ni ne razumem sve one koji su stajali u masi, i nisu ga pomerili odatle....

surovo, ali realno u tome je caka. pričamo o društvu, državi. e pa noiko nije pitao kakva je to zemlja gde klinci od 14. godine vise i loču po kafanama do 4 ujutru, što im nije zabranjeno, što niko ne kontroliše i ne kažnjava gazde lokala pa na dalje; što policija ne procesuira te što svakog vikenda učestvuju u "sitnim kafanskim tučama", što zavisnici i marginalci opušteno šetaju ulicama (pusti ludake), što učenik namlati nastavnicu (ona je kriva), to je kul igraju se deca i onda svi zdušno leleču kad čuju ovakvu vest... dok im ne počne telenovela da saosečaju sa drugim likovima, pa na grand paradu da se razvesele.

sta fali cvrcanju do 4 ujutru i motanju po radu u sitne sate? Ja to non-stop praktikujem, pa ne upražnjavam nasilje pri tom. Nije problem u vremenu nego, kao sto vec po 100 put napominjem u mozgovima ljudi koji su sposobni da biju nekog dok ne umre.
Nije problem ni toliko u tuči, potuku se ljudi, ništa to nije čudno. Problem je što proradi taj ubilački instinkt "sad ću da te udaram dok dušu ne ispustiš". To je ono što je meni strašno. Kad se dvojica potuku pa jedan izvadi nož uglavnom se zavrsi sitnim posekotima i to zato što se jedan uplasi od mogućih posledica a drugi ipak ima mentalnu blokadu koja ga sprečava da oduzme život.
Ne znam šta su ti likovi zamišljali. Da dobiju glas ljudi koj opasno prebijaju? Da li su možda upali u agoniju u kojoj nije moguće zadovoljiti svoju žeđ za nasiljm? Pre će biti ovo drugo.

Suviše smo navikli na igrice u kojima je moguće tamaniti protivnike kao golubove i na filmove u kojima se zivot olako uzima. Ponavljam, OLAKO. Nije strasno videti nasilje na TV-u, ono je deo svakodnevnice. Problem je odnos prema nasilju. Ono se bas prikayuje kao nesto normalno, a uyeti život "neprijatelju" u filmu je postalo čak i poželjno. Čovek je tu sveden na nivo bubašvabe koju možeš zgaziti bez problema, to me i ne čudi da se danasnja omadin ponaša u skladu.

Dobar primer za odnos prema nasilju bi bio "Zločin i kazna". Raskoljnikov počini ubistvo, u toj knjizi ali bitna je kasnija mentalna agonija kroz koju on prolazi u ostatku knjige. Na drugu stranu, uzmite bilo koji film gde čove ucmeka drugog čoveka i ode da popije nešto u kafani.

Oni koji su to počinili imaju upravo takav odnos prema nasilju, naučen iz filmova. Ubiti nekog, ko pojesti pljeskavicu. Pojedes, obrišeš ruke i gotovo. Nema nikakvog osećaja odgovornosti ka društvu u prvom redu.

Da Vaspitavanje generacije na filmovima je dalo učinak i sad uzima svoj danak.

Ipak, ima i obrnutih primera. Npr. "Klopka", domaći film, gde je to sve i prikazano onako kako treba da bude. Strasno.

I na kraju da rezimiram. Covek je danas u stanju da pocini bilo kakav zločin prem pojedincu i drustvu, od povreda do ubistva, smatrajući da će njegova mentalna reakcija biti osećaj zadovoljsta i nadmoći, jer upravo takve emocije ispoljavaju oni koje je isti video u takvim situacijama (na filmovima).

Otrežnjenje dolazi posle, sa noćnim morama.

Prema tome, dužini trajanja izlazaka, konzumiranju alkohola, noje problem ni u samom nasilju. Problem je u odnosu ka nasilju, kao ka poželjnoj kategoriji ponašanja.

I tako će biti dogod ne budemo imali teške kazne za isto, kao i jedno celokupno društveno otrežnjenje na globalnom nivou.

sta fali cvrcanju do 4 ujutru i motanju po radu u sitne sate? Ja to non-stop praktikujem, pa ne upražnjavam nasilje pri tom. Nije problem u vremenu nego, kao sto vec po 100 put napominjem u mozgovima ljudi koji su sposobni da biju nekog dok ne umre.
Nije problem ni toliko u tuči, potuku se ljudi, ništa to nije čudno. Problem je što proradi taj ubilački instinkt "sad ću da te udaram dok dušu ne ispustiš". To je ono što je meni strašno. Kad se dvojica potuku pa jedan izvadi nož uglavnom se zavrsi sitnim posekotima i to zato što se jedan uplasi od mogućih posledica a drugi ipak ima mentalnu blokadu koja ga sprečava da oduzme život.
Ne znam šta su ti likovi zamišljali. Da dobiju glas ljudi koj opasno prebijaju? Da li su možda upali u agoniju u kojoj nije moguće zadovoljiti svoju žeđ za nasiljm? Pre će biti ovo drugo.

Suviše smo navikli na igrice u kojima je moguće tamaniti protivnike kao golubove i na filmove u kojima se zivot olako uzima. Ponavljam, OLAKO. Nije strasno videti nasilje na TV-u, ono je deo svakodnevnice. Problem je odnos prema nasilju. Ono se bas prikayuje kao nesto normalno, a uyeti život "neprijatelju" u filmu je postalo čak i poželjno. Čovek je tu sveden na nivo bubašvabe koju možeš zgaziti bez problema, to me i ne čudi da se danasnja omadin ponaša u skladu.

Dobar primer za odnos prema nasilju bi bio "Zločin i kazna". Raskoljnikov počini ubistvo, u toj knjizi ali bitna je kasnija mentalna agonija kroz koju on prolazi u ostatku knjige. Na drugu stranu, uzmite bilo koji film gde čove ucmeka drugog čoveka i ode da popije nešto u kafani.

Oni koji su to počinili imaju upravo takav odnos prema nasilju, naučen iz filmova. Ubiti nekog, ko pojesti pljeskavicu. Pojedes, obrišeš ruke i gotovo. Nema nikakvog osećaja odgovornosti ka društvu u prvom redu.

Ipak, ima i obrnutih primera. Npr. "Klopka", domaći film, gde je to sve i prikazano onako kako treba da bude. Strasno.

I na kraju da rezimiram. Covek je danas u stanju da pocini bilo kakav zločin prem pojedincu i drustvu, od povreda do ubistva, smatrajući da će njegova mentalna reakcija biti osećaj zadovoljsta i nadmoći, jer upravo takve emocije ispoljavaju oni koje je isti video u takvim situacijama (na filmovima).

Prema tome, dužini trajanja izlazaka, konzumiranju alkohola, noje problem ni u samom nasilju. Problem je u odnosu ka nasilju, kao ka poželjnoj kategoriji ponašanja.

I tako će biti dogod ne budemo imali teške kazne za isto, kao i jedno celokupno društveno otrežnjenje na globalnom nivou.

SVAKA CAST ZA OVAJ POST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upravo su mi drugovi javili da je ovde u Boru ispred jednog kluba "Monza" prebijen na smrt decko koji je hteo da razdvoji tucu!!!!! Kasnije sam saznao da se radi o mladjem bratu jedne moje drugarice!!!!!!!!

Kuda bre vodi sve ovo?! Kuuuudaaaaa?! z:cry:

Zalost ziva za Srbiju....Sta su radili stariji koji su to gledali i gde su cuvari reda...
eh tesko nasoj deci kod ovakvih koji vode nasu zemlju...Samo mogu da savetujem:
"Cuvajte se Deco"...ovo je bre ludooooo vreme...

Ne gresi upravu je...Nama ovde trebaju zakoni kao u islamskim zemljama.Da se to desilo tamo ovi sto su ga ubili vec sad bi bili mrtvi...
Ovu se nikad ne bi desilo u SFRJ! Jer je tada postojala smrtna kazna,a sada ce ovi za ubistvo dobiti top 12,13 godina...

I posle ce izaci jos gori...Za takve zveri treba javno vesanje sa prenosom na televiziji.

EDIT:Ili kako to u Kini rade...Ubice se streljaju metkom koji porodica mora da plati.

ja sam par njih trebao da pretučem na smrt,ali prvo kroz glavu prođe- ideš na sud,drugo Vlasi će da ti kunu celu familiju,da pričaju izmišljotine i da ti rade mađije, ako se svađam- lupetaće još više...Zbog toga je najbolje da im spustiš rečima pokažeš im srednji prst ako nastave da te pljuju iskuliraš ih i produžiš dalje...

slažem se sve osim prve rečenice, a i ostatak tvog teksta ti je odgovor na to pitanje. pitanje je sistema koji stavar praznoglave, maloletne nasilnike koji glorifikuju nasilje i kojima je to glavni i jedini način komunikacije i onda dolazi do toga. a deo tog sistema je činjenica da ti isti maloletnici mogu opušteno da posećuju kafane, služi im se alkohol, prodajhe duvan itd, jel ti se to to čini normalnim? ne znam dal igde u normalnom svetu imaš sliku klinace koji bleje u kriminalnim rupama barabar sa matorcima, krimosima, sojkama i to je model življenja. i to nam je kul. zvuči kao proseravanje jer svi to radimo i svi to volimo i tako je u svakoj varoši, ali sve je deo celine, ništa se ne dešava tek tako samo od sebe.

Back