Dečiji biseri

Svi su se valjali od smeha, a ja sam bila jako ponosna na zaključivanje mog uskoro trogodišnjeg sina :cool:
prilikom tucanja jajima, on je svaki put za razbijeno jaje govorio da je pobednik :lol:
ako njegovo pukne, on se raduje, a ako ostane čitavo, on :( - neee izgubio sam

I ja pokušam da mu objasnim da je to u stvari suprotno, a on kaže -
ali kako mama, samo onaj kome je puklo može da pojede jaje, pa on je pobednik :think:

i još jedan baby biser:
-mama, a hoćemo imati bebu za moj Lođus?
- nećemo još, tvoj rođendan je brzo, a bebe još nema

- ali mama, pa gde si je ti ostavila da ne znaš da je pLonađeš???
:hahaha::hahaha::hahaha:ma on je pravo prepametan dječak:cmok2:

moj laza je imao tri i nesto godine i kaze on meni jednog momenta iz cista mira, tata jeli sutra za juce, prekosutra,

pikam ja neku igru a on iz cisita mira jednom prilikom meni kaze, znas li ti da je sve ovo samo sam, da sve ovo ne postoji i da ljudi samo spavaju a li ne samo ti i ja vec svi ljudi na ovoj planeti e sada cu ja tebe tat da ustipam i ti ces da se probudis, to je bilo kad je imao oko pet godina,
:think::whistling:

Evo malo i nas :

Uplasila me komsijcka macka,pa sam pobegao kod tate,besan na macku

Mama,jel se mi to slikamo?

Te lizalice...nista lepse nisam probao :)

Duvam svecicu (deka mi samo malo pomaze :lol: )

Poslednja izmena:
Ali voli lizalo:D, ja svom još nesmijem dati inače bi cijelo lizalo stavio u usta!!!:cool:
A ničega se ne boji, mada bi volila da se malo boji ,mačku uhvati za rep i prebaci preko leđa:hahaha::hahaha: i ode, a najsmješnije je što mu mačka neće ništa, dali osjeti da je dijete , stvarno neznam:eek:

Aca je juce video kako komsijska macka ulazi u pomocnu zgradu i krenuo je za njom,u tom trenutku macka je iskocila iz te prostorije i on se uplasio i jako vrisnuo,na sta se macka nakostresila i frknula na njega.Bas mi ga je bilo zao kako se uplasio :(

Svi su se valjali od smeha, a ja sam bila jako ponosna na zaključivanje mog uskoro trogodišnjeg sina :cool:
prilikom tucanja jajima, on je svaki put za razbijeno jaje govorio da je pobednik :lol:
ako njegovo pukne, on se raduje, a ako ostane čitavo, on :( - neee izgubio sam

I ja pokušam da mu objasnim da je to u stvari suprotno, a on kaže -
ali kako mama, samo onaj kome je puklo može da pojede jaje, pa on je pobednik :think:

E bas je car... :aha: :klap:

ne znam da li ovo spada u bisere, ali ja neću zaboraviti dok sam živa

Juče smo slavili Stefanov rođendan. Kad je došlo vreme za tortu i svećice, pet puta su se pevale divan dan, happy brth. i sl i sto puta su se duvale svećice, i znate kako to uvek sva deca duvaju i uvek neko ranije oduva... i na kraju, ja kažem 'ajde sad SAMO Stefan da duva u svoje svećice i kraj. i stvarno deca se smirila, ućutala, ja reko' ajde sad ti srećo sam, a on počeo:
hepi brzdej tu ju, hepi brzdej tu ju :heart::heart::heart:
srce moje onaj njegov glasić, sva deca ćute, ja sam se bukvalno rastopila, mogli su me po podu skupljati :)

i posle svega toga, da mu drugari kažu želje za rođendan; uglavnom su se javljala starija deca i govorila ono nešto da bude dobar, da sluša i tako te neke standardne želje.
Na kraju se javi mala Lana, njegova drugarica iz školice i isto kad su svi zaćutali, ona stidljivo prošaputa
ja mu zelim COKOLADU :heart:
:cmok:

Juče smo slavili Stefanov rođendan. Kad je došlo vreme za tortu i svećice, pet puta su se pevale divan dan, happy brth. i sl i sto puta su se duvale svećice, i znate kako to uvek sva deca duvaju i uvek neko ranije oduva... i na kraju, ja kažem 'ajde sad SAMO Stefan da duva u svoje svećice i kraj. i stvarno deca se smirila, ućutala, ja reko' ajde sad ti srećo sam, a on počeo:
srce moje onaj njegov glasić, sva deca ćute, ja sam se bukvalno rastopila, mogli su me po podu skupljati :)

i posle svega toga, da mu drugari kažu želje za rođendan; uglavnom su se javljala starija deca i govorila ono nešto da bude dobar, da sluša i tako te neke standardne želje.
Na kraju se javi mala Lana, njegova drugarica iz školice i isto kad su svi zaćutali, ona stidljivo prošaputa

:zaljubljena::cmok::zaljubljena::aha:

E, pa neka vam je svima "hepi brzdej"! :vatromet:
A nešto mislim kada bismo ovde birali "naj biserka" Stefan ne bi imao konkurenciju! :hahaha:
Duša mala! :heart:

Moja curica kaže:
"Ako muškarci hoće da prave frizuru, treba im kosa, onda bolje da kupe šampon da im sva ne opadne." ili
kad je pitam :"Sjećaš li se šta ste radili u vrtiću prošle godine...tad i tad?"
A ona, ljutitio: "JA se ne sjećam ni šta sam juče radila!"

Bože dragi.

Pazite ovo poziranje! :D

Popaj se ne skida nikad, perem ga noću kad zaspi jer i na spavanje ide sa njim (doduše ubedim ga da ga skine i obuče pižamu, ali ga drži u rukama), suši se noću, peglanje ne dolazi u obzir (ko bi to dočekao)!
Ovih dana je hladno, pa ga nosi ispod duksa, ali se ne odvaja od njega.
Pre neki dan ga je pokvasio dok je prao ruke, pa sam morala da ga sušim fenom. :lol::heart:

A pre godinu-dve čitao mm u nekim novinama kako je neki klinac 5 godina nosio istu majicu non-stop, mama mu je takođe prala noću dok spava i kada se konačno iscepala, morala je da zove proizvođača da pošalju identičnu jer nije mogla nigde da je nađe!
I mm na to prokomentariše:"Bože, kakvih kretena roditelja ima!" :hahaha:

Juce meni Lora onako nezno prica...
"Mama, ti si najlepsa na svetu... Ja te volim najvise...Ti si najbolja mama..." i sve u tom stilu... :heart: Ja se sva topim, kad ce ona nakon par minuta pauze...
"I znas mama, meni se danas sve nesto cini da mi jedan glasic u glavi kaze da ce moja najbolja mama na svetu da mi kupi onu crvenu kucicu (igracka)..." Pravi politicar... :heart:

Gledamo neku fudbalsku utakmicu, moj tata,moj sestrić (4) i ja..Ujednom trenutku neko da gol.. a moj tata uzvikne Goooo!

Sestrić me gleda i kaže: Jeli tetka a ko se skinuo go? A jel skinuo i majicu?

Posle sam mu objašnjavala razliku izmegu gola i golog...:hahaha:

:hahaha: :heart:

moj laza je imao tri i nesto godine i kaze on meni jednog momenta iz cista mira, tata jeli sutra za juce, prekosutra,
:super::super::super:
svaka čast, ja sam se sad dobro preračunavala :lol:

Stefan nikako da ukapira šta je danas, sutra, juče.... i nešto nije mogao da dočeka, ja mu sve govorim sutra, sutra...
i sutra ja kažem - evo sad ideš, gde je već trebalo, a on:
-aaaaa, sad je znaci sutLa :aha:

Back