Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
vidi drugari Aca i Luka pravi su šarmeri...mah dragim drugarima od Gabriela...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce meni Lora onako nezno prica...
"Mama, ti si najlepsa na svetu... Ja te volim najvise...Ti si najbolja mama..." i sve u tom stilu...Ja se sva topim, kad ce ona nakon par minuta pauze...
"I znas mama, meni se danas sve nesto cini da mi jedan glasic u glavi kaze da ce moja najbolja mama na svetu da mi kupi onu crvenu kucicu (igracka)..." Pravi politicar...![]()
Gledamo neku fudbalsku utakmicu, moj tata,moj sestrić (4) i ja..Ujednom trenutku neko da gol.. a moj tata uzvikne Goooo!
Sestrić me gleda i kaže: Jeli tetka a ko se skinuo go? A jel skinuo i majicu?
Posle sam mu objašnjavala razliku izmegu gola i golog...
![]()
![]()
- Mama, a ko nam daje joguLt?![]()
svaka čast, ja sam se sad dobro preračunavala
Stefan nikako da ukapira šta je danas, sutra, juče.... i nešto nije mogao da dočeka, ja mu sve govorim sutra, sutra...
i sutra ja kažem - evo sad ideš, gde je već trebalo, a on:
-aaaaa, sad je znaci sutLa![]()
Pazite ovo poziranje!
Popaj se ne skida nikad, perem ga noću kad zaspi jer i na spavanje ide sa njim (doduše ubedim ga da ga skine i obuče pižamu, ali ga drži u rukama), suši se noću, peglanje ne dolazi u obzir (ko bi to dočekao)!
Ovih dana je hladno, pa ga nosi ispod duksa, ali se ne odvaja od njega.
Pre neki dan ga je pokvasio dok je prao ruke, pa sam morala da ga sušim fenom.
A pre godinu-dve čitao mm u nekim novinama kako je neki klinac 5 godina nosio istu majicu non-stop, mama mu je takođe prala noću dok spava i kada se konačno iscepala, morala je da zove proizvođača da pošalju identičnu jer nije mogla nigde da je nađe!
I mm na to prokomentariše:"Bože, kakvih kretena roditelja ima!"![]()
, a po ovom osmjehu i poziranju ,
тцтцтц, што ми раније не пријависте да се овде "бесе" дечије сликице
ево једне. за почетак, мамине принцезе:

maloj drugarici Ani od Marte 
kad mi mama ne da cucu, onda može i pistićтцтцтц, што ми раније не пријависте да се овде "бесе" дечије сликице
ево једне. за почетак, мамине принцезе:

Kako raste postaje prava pozerka
trista faca pravi i svakakva čudesa je naučila
![]()
![]()
, ma medići su pravi

Juce meni Lora onako nezno prica...
"Mama, ti si najlepsa na svetu... Ja te volim najvise...Ti si najbolja mama..." i sve u tom stilu...Ja se sva topim, kad ce ona nakon par minuta pauze...
"I znas mama, meni se danas sve nesto cini da mi jedan glasic u glavi kaze da ce moja najbolja mama na svetu da mi kupi onu crvenu kucicu (igracka)..." Pravi politicar...![]()

Oskar za glavnu zensku ulogu u komediji zvana zivot dobila jeeee... Loraaaa!!!![]()
![]()
Oskar za glavnu musku ulogu u komediji zvana zivot dobio jeeee... Stefaaan!!!![]()
![]()
Cestitamo!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Jaooo Feelgood preslatka je!!! Pravi mali hrckic...![]()
![]()
![]()

Pričala baka unuku Crvenkapicu. Malo posle toga legnemo da spavamo i sad on meni prepričava priču, na svoj način, i kad je došlo do pojave lovca u priči on kaže: "I onda je tu došao jedan policajac..."![]()
-Juče priča kako će da ide na plažu, da nosi kanticu, grabuljici i kopalicu (lopaticu).
-Pomaže tati da postave sto za jelo i tata mu daje tanjir i zeza ga: "Izvolite, gospodine" ,a on će: "Hvala, pogodine"
-Mama, evo me kao maca, imam mukove (brkove).
pogodine mi je najbolje! 
-Juče priča kako će da ide na plažu, da nosi kanticu, grabuljici i kopalicu (lopaticu).
-Pomaže tati da postave sto za jelo i tata mu daje tanjir i zeza ga: "Izvolite, gospodine" ,a on će: "Hvala, pogodine"
i to sa naglašenim R (dete koje od kad je progovorilo nije tepalo
)
Ja i Lora vam se zahvaljujemo...

mojoj drugarici )koja je prof. srpskog) dok je učila svpoju malu da čita i piše, pri diktatu Saška ispali: MAMA, DIKTIRAJ MI ĆIRILICOM!
Ovo je moj mali Durasel. Kao zeka iz te reklame je, dugo mu drže baterije, a kad se isprazne samo se skljoka, u minut je na charging tj. zaspe, a pre toga "namesti" tati i mami krevet.
![]()

Ja i Lora vam se zahvaljujemo...
![]()
A danas se moja Biserka bas zestoko posvadjala sa sestrom od strica Anom (8) oko jedne lutke... Ana, onako bas debela devojcica je gurnula Loru i ona je pala, i bas se jako udarila... Meni prosto doslo da ustanem i da zalepim Ani jedan samar ali ipak, deca su toLori sve onako drhte usne ali nije zaplakala vec obrusila Ani: "Sto me guras kravo jedna debela i glupa, jel vidis da sam ja mala?!"
Sreca moja...![]()
![]()
![]()
ali lepo se ona izborila! Bravo Lora!!

Gagi, što nema ove slike? Ja je nisam videla![]()