Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pazite ovo poziranje!
Popaj se ne skida nikad, perem ga noću kad zaspi jer i na spavanje ide sa njim (doduše ubedim ga da ga skine i obuče pižamu, ali ga drži u rukama), suši se noću, peglanje ne dolazi u obzir (ko bi to dočekao)!
Ovih dana je hladno, pa ga nosi ispod duksa, ali se ne odvaja od njega.
Pre neki dan ga je pokvasio dok je prao ruke, pa sam morala da ga sušim fenom.
A pre godinu-dve čitao mm u nekim novinama kako je neki klinac 5 godina nosio istu majicu non-stop, mama mu je takođe prala noću dok spava i kada se konačno iscepala, morala je da zove proizvođača da pošalju identičnu jer nije mogla nigde da je nađe!
I mm na to prokomentariše:"Bože, kakvih kretena roditelja ima!"

e sad si me podstakla da joj navucem taj bademantilic koji joj baka kupila pa da je slikam!
 e sad si me podstakla da joj navucem taj bademantilic koji joj baka kupila pa da je slikam! 
Joj mukica mala...ali lepo se ona izborila! Bravo Lora!!

- Tata ja sam ružno sanjala.
- Dobro, okreni se na drugu stranu.
posle nskog vremena
- Tata ja i na drugoj strani ružno sanjam.
- Dobro, lezi na leđa, gledaj u plafon i spavaj.
- Pokušaću.
 baš je sjatka
baš je sjatka
pa sad... ovo i nije mesto za to... ali nekako ne bih podržavala takve reakcije kod (bilo kog) deteta (naravno, ne mislim na ono "ja sam mala").

Greškom sam je obrisala, evo je opet

Nije mi palo na pamet. I sad kad ih gledam (tuđe) najslađe su mi.
 Nije mi palo na pamet. I sad kad ih gledam (tuđe) najslađe su mi.pa sad... ovo i nije mesto za to... ali nekako ne bih podržavala takve reakcije kod (bilo kog) deteta (naravno, ne mislim na ono "ja sam mala").

E jok vala
 E jok vala 
Možda sam staromodna, ali nekako verujem da, pored toga što nije lepo, nije ni dobro podsticati decu da upotrebljavaju reči tipa "debela krava"... pogotovo ne za osmogodišnju devojčicu!A kako bi trebala da odreaguje, molim lepo?
Da precuti...E jok vala

Možda sam staromodna, ali nekako verujem da, pored toga što nije lepo, nije ni dobro podsticati decu da upotrebljavaju reči tipa "debela krava"... pogotovo ne za osmogodišnju devojčicu!
 Deca...
 Deca... 
pa sad... ovo i nije mesto za to... ali nekako ne bih podržavala takve reakcije kod (bilo kog) deteta (naravno, ne mislim na ono "ja sam mala").
Mislim da su reakcije na to i kako bi roditelj reagovao vec posebna tema za sebe! Ali smatram da dete ne treba da bezi od druge dece i da se povlaci u sebe, posebno ne ako ga neko gurka, udari, ili ili...
A kako bi trebala da odreaguje, molim lepo?
Da precuti...E jok vala

upravu si
Strašno i još podrška
za takav rečnik se dete kazni
Moja ćera ima 4g kada je imal 3g strijoj sestri od tetke samo se okrene i kaže "MIja lemaću te" a za dve glave je niža
Imaćeš ti problem sa njenim rečniko

, i dok je to radila mashuci desnom rukom, ja sam je opomenula i odmah skinula sa tobogana jer je bila bezobrazna i nastavila sam sa nekom svojom pedagoskom demagogijom, kad ona ladno pruzi tu ruku kojom je terala decu i onako folirantski napravi facu i kaze "ao, mama, puno boji (boli)".
, i dok je to radila mashuci desnom rukom, ja sam je opomenula i odmah skinula sa tobogana jer je bila bezobrazna i nastavila sam sa nekom svojom pedagoskom demagogijom, kad ona ladno pruzi tu ruku kojom je terala decu i onako folirantski napravi facu i kaze "ao, mama, puno boji (boli)". Skoro da me je u trenutku uhvatila frka od tolike promisljenosti i glume kod tako malog deteta.
 Skoro da me je u trenutku uhvatila frka od tolike promisljenosti i glume kod tako malog deteta.Moja devojcica od dve godine od kada je posla u vrtic, pocela je da se ponasa oshtro u parku. I skoro se desilo da je pocela da tera decu sa stepenista na toboganu dok se ona sasvim ne uspenje, kao mora da joj bude sasvim cisto stepeniste, i dok je to radila mashuci desnom rukom, ja sam je opomenula i odmah skinula sa tobogana jer je bila bezobrazna i nastavila sam sa nekom svojom pedagoskom demagogijom, kad ona ladno pruzi tu ruku kojom je terala decu i onako folirantski napravi facu i kaze "ao, mama, puno boji (boli)".
Skoro da me je u trenutku uhvatila frka od tolike promisljenosti i glume kod tako malog deteta.
 pa samo oni mogu toliko glumit
pa samo oni mogu toliko glumit