- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Doziva Lora tatu iz svoje sobice, on je ne cuje, kad ce ona iz sveg glasa:
"Tataaaa, da li si postao NECUVEN (gluv)?"
![]()
![]()

Bili smo na bazenu i smenjivali se muž i ja u malom bazenu sa Stefanom, dok je drugo išlo da pliva u veliki bazen. I otišao muž da pliva, a Stefan ga viče iz malog bazena - taaataaaaa, taaataaaaa!!!!
ja kažem - pusti tatu malo da se ispliva, da skine stomačinu.
on porazmisli malo i kaže - dobro, tamo se skida stomačina, a ovde se ne skida.
posle pet minuta, opet počinje, iz sveg glasa, odzvanja bazen - taaaataaaaaa, jesi skinuo stomačinu!!!??????
Vraća se tata postiđen kod nas u mali bazen, a Stefa kaže - 'ajde sad ti mama idi skidaj stomačinu
a juče, kod kuće, zvoni mi mobilni, zove me neko poslovno, a Stefan, opet iz sveg glasa, da privuče moju pažnju (mrzi kad pričam telefonom) - mama, jesi čula kako sam PLDNUO!!!

Doziva Lora tatu iz svoje sobice, on je ne cuje, kad ce ona iz sveg glasa:
"Tataaaa, da li si postao NECUVEN (gluv)?"
![]()
![]()
Devojcica, ne znam koliko godina ima, 4-5 otprilike, ide u vrtic, izjavila je da kada na svetu ne bi bilo muskaraca, zene bi bile srecne i debele.![]()

opet jovana 1,5god... pokusavam oko 2 popodne da je uspavam, pricam ja njoj,al nista, njoj oci na vr´ glave...pricam pricu i osecam da cu da zaspem pre nje,a ona zapitkuje. u tome zvoni telefon, a ona uzdahne i kaze ´´ko je ovako nepistojan pa zove u ovo doba kad mi odmaaaamo.´´ (tad nije slovo r znala da kaze) skace iz kreveta i javlja se " alo... (pa nesto sapuce) joj mianka (milanka) ajde zoví kasnije, moam (moram) da uspavam ujnu`´

[/QUOTE]

, sin ti je genijalan!!Devojcica, ne znam koliko godina ima, 4-5 otprilike, ide u vrtic, izjavila je da kada na svetu ne bi bilo muskaraca, zene bi bile srecne i debele.![]()
tako mala a već tako pametna

Devojcica, ne znam koliko godina ima, 4-5 otprilike, ide u vrtic, izjavila je da kada na svetu ne bi bilo muskaraca, zene bi bile srecne i debele.![]()

''Baka će nama zauvek da kuva, osim kada umre.''
Strašno, mali monstrum.

- neee izgubio sam