Dečiji biseri

Ovo je moj mali Durasel. Kao zeka iz te reklame je, dugo mu drže baterije, a kad se isprazne samo se skljoka, u minut je na charging tj. zaspe, a pre toga "namesti" tati i mami krevet.
13-04-09_0034-1.jpg

Poslednja izmena:
Bili smo na bazenu i smenjivali se muž i ja u malom bazenu sa Stefanom, dok je drugo išlo da pliva u veliki bazen. I otišao muž da pliva, a Stefan ga viče iz malog bazena - taaataaaaa, taaataaaaa!!!!
ja kažem - pusti tatu malo da se ispliva, da skine stomačinu.
on porazmisli malo i kaže - dobro, tamo se skida stomačina, a ovde se ne skida.
posle pet minuta, opet počinje, iz sveg glasa, odzvanja bazen - taaaataaaaaa, jesi skinuo stomačinu!!!??????

Vraća se tata postiđen kod nas u mali bazen, a Stefa kaže - 'ajde sad ti mama idi skidaj stomačinu :lol:

a juče, kod kuće, zvoni mi mobilni, zove me neko poslovno, a Stefan, opet iz sveg glasa, da privuče moju pažnju (mrzi kad pričam telefonom :roll:) - mama, jesi čula kako sam PLDNUO!!!

Jao, kako sam se slatko nasmejala :)
Srce malo :heart:

opet jovana 1,5god... pokusavam oko 2 popodne da je uspavam, pricam ja njoj,al nista, njoj oci na vr´ glave...pricam pricu i osecam da cu da zaspem pre nje,a ona zapitkuje. u tome zvoni telefon, a ona uzdahne i kaze ´´ko je ovako nepistojan pa zove u ovo doba kad mi odmaaaamo.´´ (tad nije slovo r znala da kaze) skace iz kreveta i javlja se " alo... (pa nesto sapuce) joj mianka (milanka) ajde zoví kasnije, moam (moram) da uspavam ujnu`´

:hahaha:

Klinci su genijalni...

..vec sam pisala, ali da ponovim:
..moja cerka stalno zivka brata (3 godine) i neshto mu pokazuje
"..vidi ovo", "...joj, vidi ovo", "ej jesi video ovo?"
a on u jednom trenutku kaze:
"..pa vidim, bre, nisam NEVIDLJIV.. :roll: "

:lol:[/QUOTE]

:hahaha::hahaha::hahaha:, sin ti je genijalan!!

Svi su se valjali od smeha, a ja sam bila jako ponosna na zaključivanje mog uskoro trogodišnjeg sina :cool:
prilikom tucanja jajima, on je svaki put za razbijeno jaje govorio da je pobednik :lol:
ako njegovo pukne, on se raduje, a ako ostane čitavo, on :( - neee izgubio sam

I ja pokušam da mu objasnim da je to u stvari suprotno, a on kaže -
ali kako mama, samo onaj kome je puklo može da pojede jaje, pa on je pobednik :think:

Back