Dečiji biseri

moji muz i cerkica(6)...
pre nekoliko dana muz zakucava nekakvu sipku u zemlju, pri tom mu ispadne cekic iz ruke i udari ga u glavu. (znam da je cudno, ali ...) odem do zamrzivaca po led i kako ga nije bilo, uzmem jednu papriku (prvo sto sam videla), ubacim u krpu, razmrvim onim istim cekicem i stavim muzu na udareno mesto. cerka ne komentarise, mozda je bila i malo uplasena ili nije ni videla sta se desava - pomislili smo.
juce setaju njih dvoje, cerkica potrci po nesto, saplete se o ispucali trotoar i padne. tata joj kaze - moras da gledas gde gazis... eto da si bila pazljivija ne bi pala! a ona njemu:- da si ti bio pazljiviji sa ONIM cekicem, mi bismo danas imali onu SOCNU, SLATKU, DEBELU, CRVENU papriku za rucak. :rotf:

moji muz i cerkica(6)...
pre nekoliko dana muz zakucava nekakvu sipku u zemlju, pri tom mu ispadne cekic iz ruke i udari ga u glavu. (znam da je cudno, ali ...) odem do zamrzivaca po led i kako ga nije bilo, uzmem jednu papriku (prvo sto sam videla), ubacim u krpu, razmrvim onim istim cekicem i stavim muzu na udareno mesto. cerka ne komentarise, mozda je bila i malo uplasena ili nije ni videla sta se desava - pomislili smo.
juce setaju njih dvoje, cerkica potrci po nesto, saplete se o ispucali trotoar i padne. tata joj kaze - moras da gledas gde gazis... eto da si bila pazljivija ne bi pala! a ona njemu:- da si ti bio pazljiviji sa ONIM cekicem, mi bismo danas imali onu SOCNU, SLATKU, DEBELU, CRVENU papriku za rucak. :rotf:

:zcepanje:е добра је.
Zaljubila sam se u Filipa....
...a, zaljubila sam se i u Jovana.
........ali i Sofija se zaljubila u Jovana, pa ću ja uzeti samo Filipa.
Једном мој млађи бунио зашто Аца из разреда љуби Софију...не сме :rtfm: да је љуби.

Zaljubila sam se u Filipa....
...a, zaljubila sam se i u Jovana.
........ali i Sofija se zaljubila u Jovana, pa ću ja uzeti samo Filipa.
Hehe....

- Tata, jel tebe zanima moje venčanje?
- Molim?
- Znaš rešila sam da se udam.

A onda par dana kasnije.... drugar je pita:
- Čujem da si rešila da se udaš?
- Da!
- Pa to znači da imaš momka?
- Da!
- A kako se zove?
- Imam Nenada, ali on mi više nije momak jer je rekao vaspitačici da mi se sviđa, Acu i Davida...
- Pa ti imaš tri momka? Ne možeš se udati za svu trojicu. Za koga ćeš se udati?
- Pa za Avrama!
Opšti smeh..... A kada se utišao:
- E vi ste baš smešni. Ja sam još mala da se udajem. Ja vas samo zezam.

Пре неки дан, мали комшија је изјавио
да је његова мама прогутала бебу и да јој је зато велики стомак
и да сад мора да иде у болницу да јој режу стомак да би јој извадили бебу (породиће се на царски)

Sa ispovesti: "Imam 28 godina. Prošle godine na moru spazim neku malu od 5 godina kako se muči sa gornjim delom kupaćeg kostima (spada joj), i ja reko da joj dam savet i kažem joj 'Pa skini ga i onako nema šta da se vidi, slobodno.' A ona meni kaže 'Pa skini ti tvoj kupaći i ONAKO NEMA ŠTA DA SE VIDI.' Izbruka me mala samo tako. Cela plaža mi se smejala."

Sa ispovesti: "Imam 28 godina. Prošle godine na moru spazim neku malu od 5 godina kako se muči sa gornjim delom kupaćeg kostima (spada joj), i ja reko da joj dam savet i kažem joj 'Pa skini ga i onako nema šta da se vidi, slobodno.' A ona meni kaže 'Pa skini ti tvoj kupaći i ONAKO NEMA ŠTA DA SE VIDI.' Izbruka me mala samo tako. Cela plaža mi se smejala."

:hahaha::zcepanje::zcepanje:

kaze moja cera (predskolac):
na rekreativnoj nastavi mi je jovana bila najbolja drugarica sve do poslednjeg dana, a poslednjeg dana sam se naljutila na nju i od tada mi nije drugarica. rekla je da sam ja kriva sto je ona povredila nogu, a ja nisam. nisam je ni pipnula.
ona je ogrebala nogu na nesto ostro i to nas je obe jako zabolelo!!!
-kako vas je OBE zabolelo, (ako ti nisi kriva)?
- pa lepo. nju je zabolela noga a mene dusa!

auu..:rotf:

Mama objašnjava Peji (5 i kusur) kako teku nervni impulsi i kako funkcioniše osećaj, nešto kao "...i kada ruka dodirne nešto toplo, prst javi mozgu da je to vruće, a mozak kaže ruci da se odmah pomeri da se ne bi povredila...."

"Ali mama, mozak nije živ da bi mogao da govori. Mislim... jeste mozak živ... ali nije dovoljno pametan da priča kao ja...."

1919650_10203625516612488_8203822886335434137_n.jpg

Cekamo Lela(23meseca) i ja da se na semaforu upali zeleno,sa suprotne strane neka zena krenula da prelazi na crveno,Lela je gleda i kad je presla na nasu stranu Lela poce da preti prstom No,no, nije zeleni cika. :zcepanje:

Stojimo na semaforu klinci i ja, raskrsnica ka pijaci i neka baka prodaje ženski i dečiji veš na kutiji. I dok čekamo zeleno obraća se mojoj ćerki (4,5godine)
- Da vidiš dušo kako baka ima lepe gaće za devojčice.
Danica se okreće, iznenađena
- Ja ne nosim gaće.
- Pa kako dušo ne nosiš gaće, sve devojčice nose...
- Ni moja mama ne nosi gaće.
Ja- MOLIM
pali se zeleno pa krećemo, a Danica odgovara
- Pa mama mi nosimo bokserice.
Baba ne čuje odgovor, a ja umirem od sramote.
(Inače Danica je sa 2 god skinula pelene tako što su joj se svidele roze bokserice koje joj je baka kupila i stvarno nosi samo bokserice.)

udjem u cerkinu sobu jer cujem da je budna i onda...
-mama gde ces?
-idem da se kupam
-a ja?
-obuci se i idi u kuhinju. tamo ti je tata.
-a ko da mi spremi dorucak?
-pa tata. rekoh ti da je u kuhinji.
-ali mama on ne ume, ti i njemu spremas dorucak! zar on sad da vezba na meni??? :lol:

:hahaha:
Dobra je

Inače, moj Joca,kad je došao pre neki dan iz škole, rekao je da su na fizičkom radili kotlić.
Nakon mog ispitivanja, ispostavilo se da su preskakali kozlić. :kafa:
Šta sad, jedno slovo, vamo - tamo...:lol:

Back