- Poruka
- 66.163
Tako su i o nama pričali nekad pa vidi na šta smo se izrodili.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moji muz i cerkica(6)...
pre nekoliko dana muz zakucava nekakvu sipku u zemlju, pri tom mu ispadne cekic iz ruke i udari ga u glavu. (znam da je cudno, ali ...) odem do zamrzivaca po led i kako ga nije bilo, uzmem jednu papriku (prvo sto sam videla), ubacim u krpu, razmrvim onim istim cekicem i stavim muzu na udareno mesto. cerka ne komentarise, mozda je bila i malo uplasena ili nije ni videla sta se desava - pomislili smo.
juce setaju njih dvoje, cerkica potrci po nesto, saplete se o ispucali trotoar i padne. tata joj kaze - moras da gledas gde gazis... eto da si bila pazljivija ne bi pala! a ona njemu:- da si ti bio pazljiviji sa ONIM cekicem, mi bismo danas imali onu SOCNU, SLATKU, DEBELU, CRVENU papriku za rucak.![]()
е добра је.Једном мој млађи бунио зашто Аца из разреда љуби Софију...не смеZaljubila sam se u Filipa....
...a, zaljubila sam se i u Jovana.
........ali i Sofija se zaljubila u Jovana, pa ću ja uzeti samo Filipa.
да је љуби.Hehe....Zaljubila sam se u Filipa....
...a, zaljubila sam se i u Jovana.
........ali i Sofija se zaljubila u Jovana, pa ću ja uzeti samo Filipa.

Sa ispovesti: "Imam 28 godina. Prošle godine na moru spazim neku malu od 5 godina kako se muči sa gornjim delom kupaćeg kostima (spada joj), i ja reko da joj dam savet i kažem joj 'Pa skini ga i onako nema šta da se vidi, slobodno.' A ona meni kaže 'Pa skini ti tvoj kupaći i ONAKO NEMA ŠTA DA SE VIDI.' Izbruka me mala samo tako. Cela plaža mi se smejala."

Sa ispovesti: "Imam 28 godina. Prošle godine na moru spazim neku malu od 5 godina kako se muči sa gornjim delom kupaćeg kostima (spada joj), i ja reko da joj dam savet i kažem joj 'Pa skini ga i onako nema šta da se vidi, slobodno.' A ona meni kaže 'Pa skini ti tvoj kupaći i ONAKO NEMA ŠTA DA SE VIDI.' Izbruka me mala samo tako. Cela plaža mi se smejala."

..aleksej, ponovo: kad odemo u onu malu prodavnicu para pored poste (bankomat, prim.prev)
uzmi pare da mi kupis koPceg sa blagom i Napu da ga sakrijem, da se bata i ja igramo gusara..![]()